Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1433

Tema: Što čitate 4.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro je dok očale pomažu, hehehe, sorry na offt. Ja sam na minimum smanjila posuđivanje drvenih knjiga iz knjižnice jer mi ih je sve teže čitati, a ide mi na živce biranje knjiga po veličini fonta Sva sreća da postoji tehnika koja pomaže, epub i srodni formati, pa se nešto još i može pročitati. Nažalost, ta ista tehnika (8 sati za računalom) je razlog zbog kojeg mi vid krajem radnog dana i dolazi u takvo stanje. Tja... tako je to. Sorry na offt. Starimo..... Sad bih najradije napisala da sam pročitala EU Zelenu knjigu o starenju, ali nisam ni počela, iako se već dulje vrijeme pokušavam natjerati. Ont. Tijekom ljeta uz prekide čitala sam knjige Eve García Sáenz de Urturi, ovo: https://fraktura.hr/autori/eva-garcia-saenz-de-urturi (još čitam zadnju). Više mi se svidio opis Baskije i njihovih društvenih odnosa nego sama radnja tih romana, ali sve u svemu nije loše.
    Čak i nije off topic, jer i bolje o vidu među čitateljicama.

Hvala za mišljenje o romanima u izdanju Frakture, i mislila sam se da je tako. Dobar krimić zlata vrijedi.

Angie, Tragača sam planirala uzeti, T. French mi je među boljim autoricama krimića. Njen roman U šumi mi je bio posve ok.

tanja_b Svirčevi/Književna groupie statusi su jedna od rijetkih svijetlih točaka Fb-a! Biti duhovit i znati pisati, rijedak je dar.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku

Angie, Tragača sam planirala uzeti, T. French mi je među boljim autoricama krimića. Njen roman U šumi mi je bio posve ok.

tanja_b Svirčevi/Književna groupie statusi su jedna od rijetkih svijetlih točaka Fb-a! Biti duhovit i znati pisati, rijedak je dar.
    Potpis za Svirca
    Hvata me smijeh čim se sjetim nekih njegovih objava!

Sad sam se sjetila da me u Tragaču jedan dio jako podsjetio na našu temu o jeziku i političkoj korektnosti, ali neću spoilati dok bar još netko ne pročita

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •