Pokazuje rezultate 1 do 50 od 502

Tema: susjedi iz pakla

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Potpis na Pulinku, što se može napraviti sa dječjim urlanjem kad su u pitanju takve stvari poput kupanja?

Suosjećam baš za to kupanje, kod nas je sa L. pranje ruku, kupat se obožava. Ali eto ne mogu ga baš svaki put kad treba oprati ruke i okupati, pa onda to napravim silom dok on urla. I šta sad, pa neće tako biti zauvijek, valjda ga neću dizati i stavljat mu ruke pod pipu dok on vrišti kad bude 15godišnjak. Tako je kako je, naučit će se, već je sad puno bolje u odnosu na prije cca pola godine.

Kad bi mi netko pokucao na vrata zbog toga, ponudila bih mu da pokuša natjerati malog da opere ruke, ako uspije bez plača, novčana nagrada. Ne bi uspio.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis na Pulinku, što se može napraviti sa dječjim urlanjem kad su u pitanju takve stvari poput kupanja?

Suosjećam baš za to kupanje, kod nas je sa L. pranje ruku, kupat se obožava. Ali eto ne mogu ga baš svaki put kad treba oprati ruke i okupati, pa onda to napravim silom dok on urla. I šta sad, pa neće tako biti zauvijek, valjda ga neću dizati i stavljat mu ruke pod pipu dok on vrišti kad bude 15godišnjak. Tako je kako je, naučit će se, već je sad puno bolje u odnosu na prije cca pola godine.

Kad bi mi netko pokucao na vrata zbog toga, ponudila bih mu da pokuša natjerati malog da opere ruke, ako uspije bez plača, novčana nagrada. Ne bi uspio.
    Ne mozes uciniti nista.
    Moj stariji je imao ( ima i sad sa 20 , ali je navikao) problema sa senzorikom. Urlao je ka oda mu se koza dere godinama kad smo mu prali kosu. U najgoroj fazi nisam mu pola godine prala kosu sa samponom. Tko nema osobno iskustvo moze pricati sto god zeli. To je ona ista prica sa roditeljima koji samo sebi pripisuju cinjenicu da dijete spava cijelu odmah po izlasku iz rodilista ili jede apsolutni sve ponudeno od prvog dana dohrane.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mozes uciniti nista.
    Moj stariji je imao ( ima i sad sa 20 , ali je navikao) problema sa senzorikom. Urlao je ka oda mu se koza dere godinama kad smo mu prali kosu. U najgoroj fazi nisam mu pola godine prala kosu sa samponom. Tko nema osobno iskustvo moze pricati sto god zeli. To je ona ista prica sa roditeljima koji samo sebi pripisuju cinjenicu da dijete spava cijelu odmah po izlasku iz rodilista ili jede apsolutni sve ponudeno od prvog dana dohrane.
    Nama su tako i rekli da je moguće da neće to ni proći, ali da se s godinama naviknu. I da, slažem se oko ovog pripisivanja činjenica..

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja luda (doslovce - ima ozbiljnih psih problema) susjeda bi pustala svoj copor (5 kom) pasa u svoje dvorište čim bi vidjela da sam izašla van u svoje pa bi trčali gore/dolje uz (srecom dovoljno visoku ogradu) i lajali ko ludi.
    Iz kuće smrdi za povratiti kad me zbog vlage i smjera vjetra zapuhne s njene strane.
    Kad su mi majstori radili u kuci (u regularno doba, čak bez buke) prijetila policijom, nedovoljno da rka majstora predje zamišljenu crtu iznad ograde dok rade.
    5 godina me j..li u zdrav mozak da je nosač neke ograde 2cm na njihovoj strani (kupila ga s kucom)
    Itd...

Tak da djeca, trampolin zvuci kao dobrosusjedska idila spram ovog sto imam. Srecom navodno planira prodati, još "samo" da sredi papire (nije upisana u gruntovnicu).

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mozes uciniti nista.
    Istina. I moja J. je imala velikih problema sa senzorikom... Pranje kose, a tek obrisat ručnikom. Etikete, svijetlost, čarape, zimske-ljetne cipele i ost. Danas se to jako smanjilo osim rezanja noktiju. Kaže da joj je to strašno i da joj je osjećaj grozan i plače i danas kad joj režemo nokte. Sama ih ne bi valjda nikad odrezala.
    Mimo toga izrasla je u prekrasnu djevojčicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •