Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Inače, u selu u kojem imam vikendicu i ljetujem svatko ima svoju kantu. Svaki odvoz kante se naplaćuje (uz neki paušal). Ne postoji mjesto u selu gdje možeš baciti smeće osim tvoje kante. Kanta naravno stoji u tvom dvorištu. Smeće se ne odvozi svaki dan. Tako da vam mogu reći da mi zaista planiramo kad će biti riba za ručak, a to je dan prije odvoza smeća.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, u selu u kojem imam vikendicu i ljetujem svatko ima svoju kantu. Svaki odvoz kante se naplaćuje (uz neki paušal). Ne postoji mjesto u selu gdje možeš baciti smeće osim tvoje kante. Kanta naravno stoji u tvom dvorištu. Smeće se ne odvozi svaki dan. Tako da vam mogu reći da mi zaista planiramo kad će biti riba za ručak, a to je dan prije odvoza smeća.
    + nije uopće jednostavno kad odlaziš s ljetovanja jer naranvo želiš dobro oprati kantu i ne ideš nužno kući na dan odvoza smeća. A smeće nemaš gdje baciti. Tako da onda moliš susjede da baciš u njihovu kantu, a nećeš jasno biti nepristojan pa bacati susjedima nešto smrdljivo. Tako da par dana prije odlaska samo mirišljavi otpaci.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Tako da par dana prije odlaska samo mirišljavi otpaci.
    .
    Eto, to se zove prilagoditi navike.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 03.10.2022. at 13:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •