Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Francesca85 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Napomena: promjena dinamike odvoza ne odnosi se na sve kvartove, nego samo na ove (c/p):
    BREZOVICA
    ČRNOMEREC
    DONJA_DUBRAVA
    GORNJA_DUBRAVA
    GORNJI_GRAD_MEDVEŠČAK
    NOVI_ZAGREB_ISTOK
    NOVI_ZAGREB_ZAPAD
    PODSLJEME
    PODSUSED_VRAPČE
    SESVETE
    STUPNIK
    TREŠNJEVKA_SJEVER

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Francesca85 prvotno napisa Vidi poruku
    Napomena: promjena dinamike odvoza ne odnosi se na sve kvartove, nego samo na ove (c/p):
    BREZOVICA
    ČRNOMEREC
    DONJA_DUBRAVA
    GORNJA_DUBRAVA
    GORNJI_GRAD_MEDVEŠČAK
    NOVI_ZAGREB_ISTOK
    NOVI_ZAGREB_ZAPAD
    PODSLJEME
    PODSUSED_VRAPČE
    SESVETE
    STUPNIK
    TREŠNJEVKA_SJEVER
    ha ha ...baš mažu oči ... kao sad su odlučili, a jednotjedni odvoz se događa svaki drugi tjedan već više od godinu dana

zar ako ja odnesem papir u reciklažno (koje mi je pokraj kuće... i tu buku, prašinu, ružnoću ne želim nikome...) moram dio odlagati u kantu i kantu izvlačiti proforme radi da ne dobijemo kaznu?!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ha ha ...baš mažu oči ... kao sad su odlučili, a jednotjedni odvoz se događa svaki drugi tjedan već više od godinu dana

zar ako ja odnesem papir u reciklažno (koje mi je pokraj kuće... i tu buku, prašinu, ružnoću ne želim nikome...) moram dio odlagati u kantu i kantu izvlačiti proforme radi da ne dobijemo kaznu?!
    Zasto bi dobila kaznu ako ne izvlacis kantu za bilo koje smece?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    u gornjim postovima je Beti3 pitala istu stvar. AKo ne izvlačim kantu, oni bi to mogli protumačiti da ne razdvajam otpad...

"Građani su dužni koristiti javnu uslugu, omogućiti pristup spremnicima u vrijeme pružanja usluge odvoza i čuvati spremnike od oštećenja i otuđenja. Usluga odvoza papira je bez dodatne naknade. U slučaju ne-korištenje usluge i ne-predaje otpadnog papira i kartona, Odlukom je predviđena ugovorna kazna u iznosu od 10.000,00 kn."

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

u gornjim postovima je Beti3 pitala istu stvar. AKo ne izvlačim kantu, oni bi to mogli protumačiti da ne razdvajam otpad...

"Građani su dužni koristiti javnu uslugu, omogućiti pristup spremnicima u vrijeme pružanja usluge odvoza i čuvati spremnike od oštećenja i otuđenja. Usluga odvoza papira je bez dodatne naknade. U slučaju ne-korištenje usluge i ne-predaje otpadnog papira i kartona, Odlukom je predviđena ugovorna kazna u iznosu od 10.000,00 kn."
    Obzirom da ne vidim detaljno obrazlozenje te odluke, odnosno citirana je samo jedna recenica ne mogu nista komentirati . Pokusala sam naci pravilnik koji to propisuje, ali nista.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Stavila sam link zašto. Prvi post na ovoj stranici.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ali opet ne moraš valjda izvoditi kantu na svaki odvoz, teoretski možda možeš i jednom mjesečno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •