Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: Mala ometačica nastave

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Tako sam se i ja raspitivala o učiteljici prije polaska u školu i dobila preporuke u samim superlativima dan-danas tvrdim da mi je to biranje učiteljice bio jedan od najvećih roditeljskih promašaja
    Isto je bilo kod nas, ali ja nisam htjela birati pa su se sve druge mame zgražale kako to da odbijam birati učiteljicu.
    I moja kći je dobila učiteljicu Maricu, najbolju na svijetu i okolici. Ma da sam ju birala i nacrtala, ne bi bolja ispala.
    To joj je bila zadnja generacija prije mirovine, a ona je bila baš ona prava, stara učiteljica. Stroga, poštena i odlična.
    Predivna osoba i odlična učiteljica.
    Druge mame nisu nju izabrale, već jednu mlađu koja je doslovno sve puštala i ubrzo su počela kukanja kako ta učiteljica ništa ne radi s djecom i kako ima kaos u razredu jer sve dopušta...
    Posljednje uređivanje od Tanči : 28.11.2022. at 19:12

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mi smo birali, i bili smo super zadovoljni izborom.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 28.11.2022. at 19:15

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Isto je bilo kod nas, ali ja nisam htjela birati pa su se sve druge mame zgražale kako to da odbijam birati učiteljicu.
    I moja kći je dobila učiteljicu Maricu, najbolju na svijetu i okolici. Ma da sam ju birala i nacrtala, ne bi bolja ispala.
    To joj je bila zadnja generacija prije mirovine, a ona je bila baš ona prava, stara učiteljica. Stroga, poštena i odlična.
    Predivna osoba i odlična učiteljica.
    Druge mame nisu nju izabrale, već jednu mlađu koja je doslovno sve puštala i ubrzo su počela kukanja kako ta učiteljica ništa ne radi s djecom i kako ima kaos u razredu jer sve dopušta...
    Ja nisam birala ni jednu!
    Prva je bila po dogovoru, škola mlada, nitko nije ni znao ko će biti , isto tad su uvodili njemački pa su navodno napravili eksperimentalni razred u kojeg su stavili i mojeg, bez biranja ili mogućnosti biranja jezika . Po meni je tad ta učiteljica bila dobra, pravedna .... Možda i malo prestroga. Veliki ju je baš volio! Bilo 6 razreda u generaciji

4 godine kasnije 4 razreda u g neraciji
    Opet nisam birala ni učiteljicu ni društvo! Jedna premještena u drugu školu, jedna premještena u 3. razred. Bila hrpa klinaca koji su imali stariju braću u toj gen -4, svi su birali učiteljicu koja je dobila premještaj u drugu školu, pa su dobili neku meni nepoznatu, učiteljica od Velikog je premještena u 3. Razred tak da je klinka dobila opet meni nepoznatu osobu.učiteljica dobra ali zero preblaga

Treći put opet ne biram dobio je klinac jednu strogu ali dobru , kod koje je svaka netočka..... bila greška, zanimljivo i klinka i klinac imaju iste greške u istim zadacima kod njega greška, kod klinke ne .

Frendićin klinac dobio učiteljicu od Velikog 6 godina kasnije i izjava mame kak ne valja , kak ovo, ono....

I tko bi mogo zadovoljiti svima ....

Treći put opet ne biram

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •