Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne zarađuju, to je paralelni svemir, jer to nisu pojedinci nego iza njih stoji cijela mašinerija. Teško je gledati jednu osobu samu, isto kao i sa super plaćenim glumcima i pjevačima... Treba sagledati cijelu mrežu. Baš bi me zanimalo kako se oporezuju transferi nogometaša i slično. Oni koji se time bave sigurno to znaju.

Offt. Ne bih svoju djecu voljela vidjeti u tom loncu, profesionalni sport je prečesto nemilosrdan. Nema tu slobode. Igrači su uvijek nečije vlasništvo - od klubova do navijača. Nije to za običnog čovjeka.
    Upravo tako.

Uostalom zašto bi itko zavidio i zamjerao ikome tko je svoj novac pošteno zaradio svojim trudom, radom i odricanjem. I da, iza ovakve igre stoji izniman talent, rad, odricanje, žrtvovanje...onaj tko nije u profesionalnom sportu teško uopće može zamisliti cijelu sliku.

Naravno da bi idealno bilo u nekom savršenom svijetu da svi imaju odlična primanja, da je svaki odrađeni posao primjereno plaćen, ali zamjerati nekome tko drugome nije ukrao, oduzeo, bavio se sumnjivim kriminalnim radnjama nego samo radio svoj posao, bavio se svojom profesijom i tako prehranjivao svoju obitelj mi je u najmanju ruku neumjesno. To pačanje u tuđi novčanik.

Pa čak i oni influenseri, koji ne rade bogznaštopametno, oni su svoj novac zaradili pošteno i to je za mene jedino mjerilo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.12.2022. at 13:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •