Fala lipa na ponudi. Ja sam staromodna konzerva, nije me sram priznati, što se tiče hrane. Najviše volim domaću hranu, što manje obrađenu, bez fensi šmensi karifeka. Jednostavna jela. Jednostavne začine. Domaće maslinovo, bućino. Što manje procesiranu hranu.
Voće, povrće, riba, nešto mesa, jaja i sira, meni top! Onako kad vidiš tanjur da prostim okom znaš točno koje namirnice imaš ispred sebe. Meni je to naj, vrh
Imala sam stvarno prilike jesti po jako skupim i fensi restoranima širom Europe, al moje oči su najviše zasjajile kad mi je barba na južnoj strani otoka gdje nema skoro ni kuća (a krš okolo) ponudio svoj brudet od sipe i hobotnice, pripravljen od svježih namirnica na terasi njegovog skromnog kućerka.

Neprocjenjivo!!! Pamtim to jelo još i danas. Svi galantni europski restorani su tad pali u zaborav, kakva punina okusa je bila u tom tanjuru.
Takav sličan brudet sam jela samo u Pojodi na Visu. Volim ja jest i te finjake po restoranima, al nema mi do jednostavnih jela pripravljenih od domaćih svježih namirnica. N e m a.