Pokazuje rezultate 1 do 50 od 272

Tema: Podjela stana-dilema

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Nitko ne traži njeno. Muž traži svoje, šta je naslijedio od svog oca, koji je to naslijedio od svog oca. Po čemu je to isključivo njeno?
    Nije.
    Da je suprugov otac zelio da njegovo nasljedstvo ide iskljucivo supruzi napravio bi takvu oporuku.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nije.
    Da je suprugov otac zelio da njegovo nasljedstvo ide iskljucivo supruzi napravio bi takvu oporuku.
    Oni su imali i svoj stančić. 50-ak kvadsrata pa kad je baka umrla, onda je djed otišao u dom, oni prodali svoj stan i uselili u ovaj.
    Da su ostali u svome taj stan bi bio više njen nego mužev. Ovako je nasljedstvo, podjednaka prava imaju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Oni su imali i svoj stančić. 50-ak kvadsrata pa kad je baka umrla, onda je djed otišao u dom, oni prodali svoj stan i uselili u ovaj.
    Da su ostali u svome taj stan bi bio više njen nego mužev. Ovako je nasljedstvo, podjednaka prava imaju.
    Jesu li oni vama dali novac od tog stana koji su prodali? Obzirom da se svekrva ponasa kao da ste joj duzni?

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Jesu li oni vama dali novac od tog stana koji su prodali? Obzirom da se svekrva ponasa kao da ste joj duzni?
    Ne. Prodali su stan, od toga kupili brod, auto, trošili taj novac za život, svekru je isto dolazio fizijatar privatno i ostalo je oko 15.000 eura na svekrovom računu, ne znam koliko svekrva još ima.
    Moj muž je zaposlen od 17. godine, od 19. živi sam, sam je platio vozački, tako da mislim da stvarno nije ništa dužan. Uf, tema je otišla preširoko.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne. Prodali su stan, od toga kupili brod, auto, trošili taj novac za život, svekru je isto dolazio fizijatar privatno i ostalo je oko 15.000 eura na svekrovom računu, ne znam koliko svekrva još ima.
    Moj muž je zaposlen od 17. godine, od 19. živi sam, sam je platio vozački, tako da mislim da stvarno nije ništa dužan. Uf, tema je otišla preširoko.
    Ma zao mi je.
    Kako god okrenes suprug ce ostati povrijeden i narusenih odnosa.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Ma zao mi je.
    Kako god okrenes suprug ce ostati povrijeden i narusenih odnosa.
    Ma već je povrijeđen. Skupilo nam se svega baš zadnje vrijeme, sad s tim traženjem stana, prvi smo nadobudno išli pogledat svi skupa pa je vlasnica rekla: a kako mali tako loše priča za svoje godine?
    Pa je rekla da bi nam dala, ali ne može ako dijete ima teškoće, jer znate možete mi ne htjet plaćat pa vas ne mogu izbacit. Pa smo ga onda ostavljali kod prijatelja, osjećaš se ko govno da skrivaš dijete.
    Baš nam je malo too much. Ali doć će i bolja vremena, sve dođe na svoje.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma već je povrijeđen. Skupilo nam se svega baš zadnje vrijeme, sad s tim traženjem stana, prvi smo nadobudno išli pogledat svi skupa pa je vlasnica rekla: a kako mali tako loše priča za svoje godine?
    Pa je rekla da bi nam dala, ali ne može ako dijete ima teškoće, jer znate možete mi ne htjet plaćat pa vas ne mogu izbacit. Pa smo ga onda ostavljali kod prijatelja, osjećaš se ko govno da skrivaš dijete.
    ajme, ovo je zaista grozno

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Razumijem. Bas mi je zao. Cijene nekretina su lude, a imati dijete s poteskocama u ovom sustavu kosta.
    Sad ovo nema veze sa nekretinom, ali probaj razmiljati izvan okvira. Mozda da odete malo izvan Splita. Proci ce i ti dani na terapijama. Grad se siri . Razmisljaj gdje bi mogli zivjeti za 10 godina i gdje bi vam bila dobra okolina za dijete. Svekrva se mozda predomisli za koju godinu, mozda i ne. Ali ne bih na nju previse racunala.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nije.
    X.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Još jednom - ništa ne traži. Volja oca je bila da dobije. Ona ne poštuje volju svog supruga niti privatno vlasništvo svog sina. Postavlja se kao da je njena dobra volja da nešto udjeljuje. Nije njena dobra volja. Nije u vlasništvu cijelog stana. Suprug je mogao oporučno cijeli stan ostaviti njoj da je htio bit siguran da će sin biti isključen. Zakon uključuje sina. Oporuka uključuje sina. Ona ga isključuje samovoljno.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.01.2023. at 12:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •