je l stvarno 1100kn (ne znam koliko je sad u eurima, ovo je iz 12.mj.) testiranje za profesionalnu orijentaciju?!
je l stvarno 1100kn (ne znam koliko je sad u eurima, ovo je iz 12.mj.) testiranje za profesionalnu orijentaciju?!
Moguće je. Pred par god je bilo mislim tipa 800 kod drugih slične razine, a sad je privatno sve jako poskupilo, od korone su se dodatno povećale gužve po bolnicama koje se prelijevaju i privatno. Čeka se dugo. Poskupili su svi privatni pregledi i povećale se liste čekanja (govorim npr. za UZV dojki - čekanje kod privatnice 4 mjeseca, cijena za 200 kn skuplja od predpandemijskog vremena).
Profi orijentacija uključuje 2-satno testiranje i analizu situacije sa školama pa se gleda realnost gdje se može upisati gdje ne (s obzirom na ocjene i želje - ne postoje svugdje nažalost još prijemni da overridaju situaciju s ocjenama). I moguće da testiranje ne rade stalno, nego u rupama - zimski pranzici - ljetni praznici. Kod stalnih pacijenata psihilog ima uvid i u psihoprofil pa može dat smisleniji savjet. Sve ovisi koliko vam je frka panika. Mislim da smo mi privatni termin za profi orijentaciju čekali 3-4 mjeseca.
Ne znam može li se na uputnicu i koji su tu tips and tricks i kolike su realne liste čekanja... da ne bi dobila termin pred faks, a ne pred upis u srednju.
Posljednje uređivanje od ina33 : 27.01.2023. at 10:36