Pokazuje rezultate 1 do 50 od 412

Tema: Uvođenje cjelodnevne nastave

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni se čini da čovjek silom prilika nauči “voljeti” sustav države u kojoj živi. Ili mu nalaziti opravdanja i vidjeti pozitivno i tamo gdje netko iz drugog sustava ne vidi baš te pozitivne strane. Pa ako ne drugačije, karikiranjem. Boja tapeta dokazuje da je knjiga pročitana, jer vjerujem da niti jedan sažetak ne sadrži taj podatak. A, budimo iskreni, ni broj Napoleonovih prdeža nikad nikoga nije zanimao, niti se ide do baš tolikih banalnosti.
    Posljednje uređivanje od Svimbalo : 02.04.2023. at 21:45

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da čovjek silom prilika nauči “voljeti” sustav države u kojoj živi. Ili mu nalaziti opravdanja i vidjeti pozitivno i tamo gdje netko iz drugog sustava ne vidi baš te pozitivne strane. Pa ako ne drugačije, karikiranjem. Boja tapeta dokazuje da je knjiga pročitana, jer vjerujem da niti jedan sažetak ne sadrži taj podatak. A, budimo iskreni, ni broj Napoleonovih prdeža nikad nikoga nije zanimao, niti se ide do baš tolikih banalnosti.
    Mislim da stvarno imam vrlo realne osjecaje prema drzavi u kojoj zivim; neke stvari su super, neke nisu. No da, tu sam gdje jesam pa iskoristavamo sto imamo (i sto nemamo) na najbolji moguci nacin. Provela sam 32 godine u Hrvatskoj pa nije da nisam imala vremena zavoljeti, a i zamrziti neke stvari.

Skolski sustav u HR mi nikako nije odgovarao, cak ni na faksu. Zavrsila sam i osnovnu i srednju i fakultet; prezivjela sam. Puno mi je lakse sjeo fakultet ovdje, gdje me nitko nije trazio da pamtim godine i tapete. No postoji mogucnost da je to samo uvjetovano iskustvom iz skole i fakseva koje sam pohadjala, a ne nesto generalizirano.

Pisala sam ranije Bubilo da se tu djecu uci gdje se informacije nalaze i kako se u njima snaci. No ipak moraju znati abecedu i tablicu mnozenja napamet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •