Pokazuje rezultate 1 do 50 od 444

Tema: HSG

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2023

Početno

Isto pitanje imam..

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Zoey prvotno napisa Vidi poruku
    Isto pitanje imam..
    bila sam kod dr. Radončića dok je još bio u Viliju 2008, onda je koštalo 2.000 kn
    Sad dr. ima svoju privatnu ordinaciju, ne znam cijenu, najbolje ti je nazvati i pitati

Datum pristupanja
    Sep 2023

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    bila sam kod dr. Radončića dok je još bio u Viliju 2008, onda je koštalo 2.000 kn
    Sad dr. ima svoju privatnu ordinaciju, ne znam cijenu, najbolje ti je nazvati i pitati
    Hvala na odgovoru, bila sam ja kod njega u Viliju, ali isto ima par godina, na jednim konzultacijama. Mene osim cijene, zanimaju preporuke. Za sad nalazim najviše pozitivnih iskustava s Poliklinikom IVF i dr. Maričićem. Tu nekako i naginjem. Reci mi, molim te, kad si ti bila 2008., koliko je dugo trajala histeroskopija i koliko je bilo bolno ili neugodno, od 1 do 10?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Zoey prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na odgovoru, bila sam ja kod njega u Viliju, ali isto ima par godina, na jednim konzultacijama. Mene osim cijene, zanimaju preporuke. Za sad nalazim najviše pozitivnih iskustava s Poliklinikom IVF i dr. Maričićem. Tu nekako i naginjem. Reci mi, molim te, kad si ti bila 2008., koliko je dugo trajala histeroskopija i koliko je bilo bolno ili neugodno, od 1 do 10?
    ne sjećam se koliko je dugo trajalo, stvarno je predugo prošlo od onda...
    nije mi bilo bolno obzirom da je kod mene sve bilo prohodno, ali mi je bilo nelagodno kao blaži menstrualni grčevi

Datum pristupanja
    Sep 2023

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    ne sjećam se koliko je dugo trajalo, stvarno je predugo prošlo od onda...
    nije mi bilo bolno obzirom da je kod mene sve bilo prohodno, ali mi je bilo nelagodno kao blaži menstrualni grčevi
    Hvala ti puno na podijeljenom iskustvu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •