Pokazuje rezultate 1 do 50 od 789

Tema: Reciklaža u mom gradu (ha-ha)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Meni nije ništa žao baciti, ako sam kupila, ima da trpim što to posjedujem… ili da istrpim to što bacam. Treba preuzeti odgovornost za vlastito gomilanje ili čuvanje stvari koje ti ne trebaju. Nema mi goreg nego doći kod tetke ili strine koji su horderi pa ne mogu izaći iz njezinog stana bez podmetača za lonca, 6 komada šalica ili držača za rolu ubrusa. Baci čovječe, nisam ja kriva što čuvaš 17 podmetača za lonce.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije ništa žao baciti, ako sam kupila, ima da trpim što to posjedujem… ili da istrpim to što bacam. Treba preuzeti odgovornost za vlastito gomilanje ili čuvanje stvari koje ti ne trebaju. Nema mi goreg nego doći kod tetke ili strine koji su horderi pa ne mogu izaći iz njezinog stana bez podmetača za lonca, 6 komada šalica ili držača za rolu ubrusa. Baci čovječe, nisam ja kriva što čuvaš 17 podmetača za lonce.
    To ti dođe s godinama i naslijeđenim nekretninama/stvarima.

Treba se češće seliti - ništa tako ne očisti ormare kao predstojeća selidba. Alternativa je preuređenje. Treba se čuvati nepotrebne kupovine novih stvari, ali za djecu nemaš izbora - dok rastu, trebaju stalno novu odjeću i obuću.

Čarape i veš bacam - sve što ima rupe ili je istanjeno - ravno u smeće. Bijele majice i potkošulje ne bacam odmah nego kasnije - dobro dođe na generalkama kao krpa za čišćenje, a onda to ne perem nego frknem ravno u smeće. Stare ručnike isto ili ih dajem kolegici koja ima pesa (dobro dođe za brisanje capa i oblaganje otirača na kojem ćuko zalegne). To nije problem. Problem su muška odijela i sakoi i jakne (od sinova odjeću još i udomim, a od muža furam u reciklažno jer Caritas više ne uzima). Imali smo prije u kvartu nekakav sabirni centar, ali to su zatvorili i sad je na istom mjestu diskont pića.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •