Stranica 287 od 298 PrviPrvi ... 187237277285286287288289297 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,301 do 14,350 od 14858

Tema: Gimnazije i srednje škole

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne razumijem. Izasla je na prijemni bez da je imala prag zadovoljen.
    Po meni je to za tzv. adminstrativno odbijanje bez obzira na broj bodova.
    Zao mi je jer ocigledno je dobar matematicar.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kako je uopće uspjela prijaviti program a ne zadovoljava bodovni prag? To je moguće neka greška na stranici... sigurno će je maknuti s liste...

Znam da moj prošle godine nije mogao niti prijaviti program za koji nije imao bodovni prag, crveno je pisalo - ne zadovoljava prag (mi čisto iz znatiželje probali).

Svakako je curka dobra u matematici, neka proba i druge pm ako je to zanima

Ostalima bravo!!!

Kaj ove godine nitko od forumaša ne upisuje strukovne

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Maknut ce ju s liste. Ako ne prije kad unesu prijemni.
    Znam jer je moje dijete na predupisima stavila skolu za koju nije imalo prag ( a bila je preporucena ) i blinkao je crveni usklicnik da nema uvijete.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je uopće uspjela prijaviti program a ne zadovoljava bodovni prag? To je moguće neka greška na stranici... sigurno će je maknuti s liste...

Znam da moj prošle godine nije mogao niti prijaviti program za koji nije imao bodovni prag, crveno je pisalo - ne zadovoljava prag (mi čisto iz znatiželje probali).

Svakako je curka dobra u matematici, neka proba i druge pm ako je to zanima

Ostalima bravo!!!

Kaj ove godine nitko od forumaša ne upisuje strukovne
    Sigurna sam da upisuje, ali ne zele pisati na ovoj temi jer propadne svaki pokusaj da tema ide u drugom smjeru od brsljan gimnazija.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sigurna sam da upisuje, ali ne zele pisati na ovoj temi jer propadne svaki pokusaj da tema ide u drugom smjeru od brsljan gimnazija.

sljedeće godine moja upisuje ili ove jadne jezične ili hotelijersku pa će biti zastupljene i one

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Iz razreda moje curke samo njih 4 ide u gim.
    Kod decki odlikasa je Ruđer apsolutni hit.
    Nekoliko cura iz razreda ide u Zdravstvenu (cure s visokim odlicnim prosjecima 4,7-4,9).
    Jos dvoje takodjer odlikasa ide u Turisticku.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Čekamo objavu: upao je u keramičara! Rezervacije za 2027. molim na br. mob. ...

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Čekamo objavu: upao je u keramičara! Rezervacije za 2027. molim na br. mob. ...
    e to
    cijena prava sitnica, 100 EUR po kvadratu

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku

sljedeće godine moja upisuje ili ove jadne jezične ili hotelijersku pa će biti zastupljene i one
    I moja će joj se pridružiti u zastupstvu .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    toliko nas je malo na forumu, da smo mi stare štreberice u većini ...

i moje dijete je cijelu godinu govorilo da će u jezičnu, XVI. (nemam što komentirati niti pitati jer sam bila u toj školi, a i radila u njoj nakon faksa), i dalje ima dvojezične, ali dugogodišnje prijateljstvo prema matematici sada nakon prijemnog je ojačalo ...

danas još prijemni iz engleskog, pa ćemo vidjeti za koji dan konačan izbor ...

a kandidate za keramičare uvijek podržavamo jer sam uvjerena da oni mogu bolje organizirati život i zarađivati nego 60% gimnazijalaca ... samo mnogi mladi ne bi ruke prljali (u to spadaju i moja djeca, i usprkos majčinoj ljetnoj rekonverziji u molericu, nemaju nikakve želje biti ni pomoćni majstori, a kamoli glavni)

sretno svima!
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 04.07.2024. at 09:07

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

lijepila sam prošle godine za ZG, pa evo i ove, jako dobar pregled

Grad Zagreb službene stranice

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Pozdrav! Ja sam osmas i pisao sam prijemni za pm gimnazije. Vidim da je vec netko pisao o problemu da mu se rezultati ne prikazuju u drugom izboru. Ja imam slucaj da mi rezultati prijemnog vrijede i prikazuju se za sve gimnazije osim za XV. Tako je od jucer. Prijemni sam pisao u V. Je li netko prosle godine imao slicnih poteskoca? Ako je, je li se Vama rijesilo? Trazio sam ima li MIOC nekakvu mail adresu za upise, ali nisam pronasao, zna li netko gdje bi ih trebao kontaktirati?
    Puno hvala!

Datum pristupanja
    Dec 2022

Početno

Mojoj kćeri se prošle godine nisu vidjeli bodovi sa prijemnog. Zvali smo koordinatora i riješilo se.

Odmah nazovite školu i tražite koordinatora za upise. Ako se nitko ne javlja, zovite sve brojeve koje nađete na webu škole. Netko će se javiti. Koordinator vam to treba riješiti u kratkom roku.

Svi kojima se ne vide bodovi odmah zovite školu, NE carnet jer on nema veze s tim to škole unose u sustav. Greške se događaju, to je normalno u svakom takvom sistemu.

Datum pristupanja
    Dec 2022

Početno

Citiraj zvjezdaca prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav! Ja sam osmas i pisao sam prijemni za pm gimnazije. Vidim da je vec netko pisao o problemu da mu se rezultati ne prikazuju u drugom izboru. Ja imam slucaj da mi rezultati prijemnog vrijede i prikazuju se za sve gimnazije osim za XV. Tako je od jucer. Prijemni sam pisao u V. Je li netko prosle godine imao slicnih poteskoca? Ako je, je li se Vama rijesilo? Trazio sam ima li MIOC nekakvu mail adresu za upise, ali nisam pronasao, zna li netko gdje bi ih trebao kontaktirati?
    Puno hvala!
    Odgovorila sam vam iznad.

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Evo, taman sam krenuo zvati, ali sam išao provjeriti i unijeli su. Svejedno puno Vam hvala na odgovoru!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije još svima upisano
    Do sutra se moraju svima rezultati upisati
    (Iako je MIOC prvi upisao... i domah su po novinama završili, a 1. još danas nije imala upisano pa nikome ništa .... ima bolesnih roditelja ...)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vezano uz strukovne i upis sljedeće godine... možda završe i vaša djeca u gimnazijama, tako da nikad ne reci nikad ... ove godine je pomama za strukovnim i još više djece s jako visokim brojem bodova se prijavilo za strukovne, i samim time izbacilo s liste one s nižim brojem bodova ...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da , a koja škola?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ima tko info koliko bodova treba za HTT u ZG? ajd please javite

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Vezano uz strukovne i upis sljedeće godine... možda završe i vaša djeca u gimnazijama, tako da nikad ne reci nikad ... ove godine je pomama za strukovnim i još više djece s jako visokim brojem bodova se prijavilo za strukovne, i samim time izbacilo s liste one s nižim brojem bodova ...
    Slazem se s ovim.
    Kako sam gore napisala, u razredu moje kceri samo 4 idu u gim, svi ostali u strukovne. Ranijih godina nije bilo tako. Kad mi se stariji upisivao prije 5 g. vise od pola razreda je htjelo u gimnazije.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo sada gledam kad kliknem na detaljno. Znaci ima predznanje prvog stranog jezika pise 5.07. 12h i tu mu nema kvacice. Ne kuzim kaj su morali ici na neko testiranje za engleski?
    I ti mu je tako za sve skole koje je stavio

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa ako su odabrali dovjezicni program onda su imali ili ce imati testiranje iz drugog jezika. Pratim napreskokce ali mislim da je danas imala X. Al zbilja ne znam tocno.

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Kcer mi je danas pisala prijemni iz engleskog koji je naravno polozila i mislili smo kako ce definitivno upasti, ali se netko drugi prijavi u sustav. Bila sam ogorcena jer ju je zgurao i sada se treba dogoditi cudo da upise dvojezicnu X. Mislila sam da za programe koji zahtijevaju dodatne provjere se upisi zakljucavaju 2.7? To mi stvarno nije jasno. Odjednom je sa 67 pala na 70 mjesto danas poslije prijemnog. Otisla je do ravnateljice i pitala jel moguce da upise matematicku ako nije presla prag ali se ispostavlja da je doslo do greske u sustavu. Jednostavno sam osupnuta i gledam je kako tone jer je toliko htjela upisati tu skolu, a meni su ruke svezane i ne mogu nista uciniti. Inace u skoli je briljirala, ali zbog likovnog i tjelesnog izgubila kljucan bod.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I.pm ili V.?
    Upala u obje i to pri vrhu.
    Sad opet važe. Vec se bila odlucila za I. (blizu nam je, ima mogucnost nastavka francuskog kao 2.jezika).
    Za V. je sad motiv ekipa.
    Imate sta pametno za savjetovati?
    Ja osobno bi da ide u onu koja je manje stresna al iskreno o I. pm ne znsm nista.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ako su odabrali dovjezicni program onda su imali ili ce imati testiranje iz drugog jezika. Pratim napreskokce ali mislim da je danas imala X. Al zbilja ne znam tocno.
    Da ali kada je klikao kao za prvi jezik je stavio eng i onda mu kao nudilo drugi i tu nije mogao kliknuti eng nego njemacki...kao nije mogao da nista ne poklika jer mu nije htjelo onda proci. Mislim tako je on meni objasnio. Pa sad ne kuzim kaj je sad to

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koja škola?

danas je imala X. dvojezični smjer prijemni

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    I.pm ili V.?
    Sad opet važe. Vec se bila odlucila za I. (blizu nam je, ima mogucnost nastavka francuskog kao 2.jezika).
    Ja osobno bi da ide u onu koja je manje stresna al iskreno o I. pm ne znsm nista.

ja oduvijek ističem da treba uzeti u obzir i blizinu škole i organizaciju ostalih vanškolskih ili školskih aktivnosti

1. gimnazija je izvrsna, mislim da i na webu možete vidjeti njihove aktivnosti, ali i uspjeh na maturi itd.
    mislim da u nju gravitiraju više djeca iz novog zagreba i možda iz kvartova bliže utrinama, pa je mojem djetetu na 3. mjestu ( da smo bliže, bila bi na 1.;, straije dijete je išlo preko grada u novi zg i to je bilo baš svakodnevno dugo putovanje...)
    kasnije se upisuju na sve fakultete

meni bi bila velika prednost nastavak francuskog jer jako malo škola nudi, pa samim time i malo djece uči francuski
    jednosmjenska nastava također može biti prednost

ali na kraju, dijete neka odluči... (jedini savjet je da ide dalje od društva i neka upozna novu ekipu i proširi poznanstva; sa starom ekipom ako je dobra, ostat će i dalje dobra)

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da, ona bi sad u V.jer su tamo novi ljudi. Ovi iz OS su u Prvoj.
    Al se dvoumi i jos uvijek munta - do ove ima 15 min, samo jutarnji turnus, stigne na vanskolske aktivnosti...
    Plus boji se neke navodne strogoce u Prvoj (a kao da je Peta blaza...).
    Posljednje uređivanje od buba klara : 04.07.2024. at 19:47

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

domy, ajd ti to nama lijepo objasni i napiši koja škola

imaš provjeru jezika za dvojezične programe, znači ako dijete hoće dio predmeta slušati na engleskom npr. mora ići na testiranje

druga provjera je ako nije učio strani jezik u školi minimalno 4 g. (od 5.-8. razreda)

ako dijete upisuje opću gimnaziju, mora odabrati drugi jezik koji bi učio...

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj daisies442 prvotno napisa Vidi poruku
    Kcer mi je danas pisala prijemni iz engleskog koji je naravno polozila i mislili smo kako ce definitivno upasti, ali se netko drugi prijavi u sustav. Bila sam ogorcena jer ju je zgurao i sada se treba dogoditi cudo da upise dvojezicnu X. Mislila sam da za programe koji zahtijevaju dodatne provjere se upisi zakljucavaju 2.7? To mi stvarno nije jasno. Odjednom je sa 67 pala na 70 mjesto danas poslije prijemnog. Otisla je do ravnateljice i pitala jel moguce da upise matematicku ako nije presla prag ali se ispostavlja da je doslo do greske u sustavu. Jednostavno sam osupnuta i gledam je kako tone jer je toliko htjela upisati tu skolu, a meni su ruke svezane i ne mogu nista uciniti. Inace u skoli je briljirala, ali zbog likovnog i tjelesnog izgubila kljucan bod.
    Vjerojatno su neka djeca promijenila prioritete i zato se lista pomaknula.
    Na prijemni idu i djca kojima je ta škola 6. izbor ali se ona ne vide na listi.
    Na listi se vide samo djeca kojima je to 1. izbor ili npr 3. izbor ako na prva dva nisu upali.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma ne sad smo obrisali. Ali opet znaci kada se ode na moji rezultati i klikne se ikonica detaljno otvore se neki podatci. I kod svih mu stoji kvacica osim kod predznanje prvog stranog jezika

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Inace u skoli je briljirala, ali zbog likovnog i tjelesnog izgubila kljucan bod.
    Kako je mogla izgubiti četiri boda na likovnom i tjelesnom?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Buba nek si složi prioritete kak hoće, moj je zadnji noć odlučio da bi u grad, olakotna mu je bila jer je imao frenda koji je isto tam završio i čiji otac je svako jutro putovao do grada pa se i moj prikrpao, ali tak je bilo ujutro, u podne i navečer su išli po sat vremena iz / u školu, dok u 4. nije krenuo s bocom i došao začas

Domy jel tvoj Nijemac ili ima neki jezik koji nije engleski ko prvi?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 04.07.2024. at 20:54

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I.pm ili V.?
    Obje škole su izvrsne i svaka ima svoje prednosti, pitanje je samo što je njoj važnije.
    U Prvoj, očito, ima više mogućnosti za 2. strani jezik, u Petoj, ako se odluči za smjer s dva strana jezika, može uzeti samo njemački.
    Peta nudi i smjerove s pojačanom informatikom ili matematikom (i samo jednim stranim jezikom).
    Faktor ekipe nije nezanemariv u njihovoj dobi.
    Što se tiče količine stresa u samoj školi, mislim da je Prva bolji izbor, ali odmah se ograđujem, nemam friška iskustva iz prve ruke. Svakako, ako se dijete ne brine oko stresa, ne trebaš ni ti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da, ona bi sad u V.jer su tamo novi ljudi. Ovi iz OS su u Prvoj.
    Al se dvoumi i jos uvijek munta - do ove ima 15 min, samo jutarnji turnus, stigne na vanskolske aktivnosti...
    Plus boji se neke navodne strogoce u Prvoj (a kao da je Peta blaza...).
    Buba klara, ne zbam sta bi ti rekla jer ima plus i minus na obje strane.

Moja je isto htjela dalje od kvarta i ekipe iz osnovnjaka. Takodjer ispostavilo se da joj vise odgovara dvosmjenska nastava od samo jutarnje smjene.
    Tesko je tu biti pametan.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Pozdrav, ima li tko iskustva o prvoj gimnaziji, opći smjer i IV gimnaziji? Zanima me kakvi su profesori?
    Posljednje uređivanje od mikiva : 04.07.2024. at 22:23

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Buba nek si složi prioritete kak hoće, moj je zadnji noć odlučio da bi u grad, olakotna mu je bila jer je imao frenda koji je isto tam završio i čiji otac je svako jutro putovao do grada pa se i moj prikrpao, ali tak je bilo ujutro, u podne i navečer su išli po sat vremena iz / u školu, dok u 4. nije krenuo s bocom i došao začas

Domy jel tvoj Nijemac ili ima neki jezik koji nije engleski ko prvi?
    Ne nije njemac...ucio je samo engleski. I to mu je prvi i jedini jezik

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Onda ne brigaj!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne nije njemac...ucio je samo engleski. I to mu je prvi i jedini jezik
    Nije se trebao klikati 1.jezik (druga opcija). prošlo bi i bez toga. Samo je važno 1. jezik, 2. jezik i 2. jezik opcija te izborni. Neke škole su imale i opciju da se izabete opcija NIŠTA za 1. jezik (2 opcija). Makni njem jezik, jer zato sustav nije stavio kvačicu.
    Ja sam nećaku pomagala poklikati ove godine pa smo to skužili, prošle godine moj sinek je upisivao škole koje su imale isključivi eng kao 1. pa toga nije bilo.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moje su obje upale u škole prvog izbora.

Gem 1, poslužit ću se nazivom iz rodilišta, je uspješno odradila prijemni, jako je visoko na listi. Prijemni nije bio težak, ali je konkurencija bila jaka. Zadnji kandidat s pravom upisa ima 86,25 bodova, dok je prošle godine u istoj školi zadnji upisani imao 84,25, pretprošle 82,02. Čini se kao priličan pomak. Prvi ispod crte - 86,24. Bitka do posljednje decimale ne vodi se samo u PM gimnazijama.

Gem 2, sve riješeno na predupisima. Da je samo do bodova, mogla je i u redovnu proceduru. Škola je po mjerljivim kriterijima (rezultati na državnoj maturi, udio odličnih učenika, broj neopravdanih izostanaka, paleta fakulteta koje maturanti upisuju) odlična, a trebala bi biti i po onim manje egzaktnim, ali ne manje važnim. Vidjet ćemo. Nadam se da ne griješim u procjeni.

Obje idu u novo i nepoznato, vesele se, a i ja s njima. Da, putovat će, vjerojatno nisu svjesne u što su se uvalile, ali ako budu zadovoljne svojim školama, onda to i ne mora biti tako strašno.

Čestitke svima na uspješnom upisu!

Datum pristupanja
    Dec 2022

Početno

Citiraj mikiva prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, ima li tko iskustva o prvoj gimnaziji, opći smjer i IV gimnaziji? Zanima me kakvi su profesori?
    Javite se u inbox za IV.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Nije se trebao klikati 1.jezik (druga opcija). prošlo bi i bez toga. Samo je važno 1. jezik, 2. jezik i 2. jezik opcija te izborni. Neke škole su imale i opciju da se izabete opcija NIŠTA za 1. jezik (2 opcija). Makni njem jezik, jer zato sustav nije stavio kvačicu.
    Ja sam nećaku pomagala poklikati ove godine pa smo to skužili, prošle godine moj sinek je upisivao škole koje su imale isključivi eng kao 1. pa toga nije bilo.
    Ne mora značiti, poneke škole imaju takav sistem da se crveni jezik

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kakva greška u sustavu? (jeste li prije zaključavanja liste za prijave za škole s prijemnim pregledali sve?)
    je l pisala prijemni iz matematike?

sve liste se zaključavaju 8.7., do toga datuma je neizvjesno za puno djece.
    Bitno je da (iako su možda malo ispod crte u školi prvog izbora) tu školu drže na prvom mjestu jer se u zadnjim minutama može promijeniti raspored, a na drugom mjestu školu drugog izbora.

ALI ja svom djetetu ne bih priuštila takav stres nego bih s njim sad pod ruku i prošetala do svih škola da dijete malo stekne dojam o okruženju, o fizički samim školama i porazgovarala uz sladoled o drugim opcijama koje su sigurne. Pa ne upisuju se na akademiju koja je jedina u gradu!!! Istaknite djeci prednosti drugih škola i da se sve u životu na kraju dobro posloži (iako možda vi kao roditelj znate da nije uvijek tako, ali sad u ovom trenutku njima ne treba stvarati dodatan stres i ne moraju o tome razmišljati)

Većinu presinga i negative i drame oko upisa stvaraju roditelji. Navedite ih da imaju različite opcije.

(Op. kakav odlazak kod ravatelja ako nije pristupila prijemnom?! zašto dijete izlagati tome? pa nisu upisi tržnica da se može pregovarati ...)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mikiva prvotno napisa Vidi poruku
    profesori ko profesori, promjenjivi od danas do sutra, nikad ne znate kako se život može posložiti

ima mladih, ima starijih, s više iskustva, s manje iskustva, strožih i onih malo manje, zdravih i bolesnih ...

neki se nekima sviđaju ili su im pak super, dok su drugima bauk i živi užas ... (tako djeca govore o tome)

izvrsne škole i jedna i druga

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Danas je pala odluka da bi ipak u ix. zbog blizine, nema ni 10 minuta pjeske. Sto se tice X, mislim da nisam dobro sve objasnila. Ukratko, prijavila je oba dva smjera dvojezicna, ali je kod matematickog pisalo rang 0 i stajala je ogromna crvena oznaka jer je ispod praga. Otisla je na prijemni dobila je dosta bodova, ali jos uvijek je pisalo da je ispod praga. Kad je bio prijemni iz engleskog (koji je isto polozila) usput je otisla do ravnateljice da je pita moze li se upisati ako je presla prag samo sa bodovima od prijemnog i ravnateljica je rekla kako nazalost ne moze. Sad je 68 u opcoj i ja se jos uvijek nadam da ce uspjet upisat iako bi bila sretnija da ide u neku skolu koja je manje elitisticka. Ako nekog zanima kakvo je drustvo u X., pogotovo dvojezicnoj, kcer kaze kako je bilo vise cura nego deckiju i da su svi od glave do pete nosili markirano i cure su imale ogromne torbe sa sobom umjesto ruksaka. Sa prijateljicama sam razmjenila iskustva buduci da su njihova djeca isla pisat prijemne u mioc i V. te kazu kako je situacija bila dosta drugacija. Ovo sam napisala cisto informativno, osobno nemam problema sa tim tko sto nosi, ali u osnovnoj su ta djeca bila jako bahata i uglavnom su zadirkivali druge na toj osnovi.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

daisies, ako je ispod praga to znači da ne zadovoljava uvjet koji se zove "bodovni prag", a možeš ga ispuniti jedino ocjenama
    ne znam kako to niste znali / pročitali / skužili do sad

nema svrhe ići na prijemni ako ne zadovoljavaš prag jer će te automatski obrisati s liste (vjerojatno već jesu)

IX je podcijenjena škola (valjda jer je bivša ekonomska), vidjela sam na ŠER-u da imaju jako dobre rezultate na maturi i u školi puno dodatnih mogućnosti, fakultativne nastave i slično

mislim da je svakako dobar izbor, pogotovo ako vam je blizu
    Posljednje uređivanje od Willow : 06.07.2024. at 07:17

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Predstoji joj da ide u školu, pa možda u početku drugog polugodišta da zahtjev za prelazak? Jel to ok ako joj omuguće, ali treba znati da treba položiti možda neke razlike ako nisu istovjetni programi, a možda joj se svidi u toj koju je upisala, pa neće šarati dalje!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mislim da za preseljenje treba biti mjesta u razredu i da treba zadovoljiti prag.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Na stranicama mioca sam vidjela natječaj za upis dva učenika u drugi razred, isto se piše prijemni. Možda je tako i u drugim školama.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •