Citiraj Dianula prvotno napisa Vidi poruku
Vratila sam se nakon porodiljnog na posao sama s prvim djetetom i trosila lovu na avionske karte za De kad god sam mogla, a sada opet idem na posao nakon godisnjeg ali trudna. Dakle slijedi malo rada i opet porodiljno, opet u De. Posvetit cu se djeci, to mi nije tesko, ali sto nakon svega toga ne znam. Seliti se nisam htjela, jedina opcija je bila probati naci postdoc za svoje projekte, da si kupim vrijeme i, kako sam rekla, poboljsam CV ne bih li ovdje nasla posao. Nisam uspjela, a nisam spremna odreci se svoga posla. Prva mi je briga naravno, da se trudnoca iznese zdravo, ali ja ne mogu zaboraviti sebe i svoj zivot prije ovoga, kao da me netko raspolovio. Vratiti se dolje ni nakon drugog porodiljnog necu moci sama.

Ovo mozda i niie bio post za ovaj forum, nego za neki gdje se dijeli psiholoska pomoc. Ispricavam se svima, nadala sam se nekim slicnim iskustvima. Zahvalna sam na podrsci.
Nemoj odustajat. Bar opcija za post-docove ima puno. Ako ti je problem sad pisat neki svoj projekt, mozes sredinom porodiljnog pocet trazit post-doc u De. (Ako se ne vratis dotad).

Nije sad bas to toliki problem imat djecu i znanstveno-nastavnu karijeru. Niti te djeca (osim na porodiljnom) toliko usporavaju. I ja radim na faksu s troje djece, a i vecina kolegica ima djecu, i vise-manje svi napreduju unutar rokova. Sad ti je tesko - al sjest ce to sve na svoje mjesto. Drzi se!