Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Odreci se karijere?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to je ogroman privilegij koji mi imamo ovdje na Blakanu da imamo 12 mj porodiljnog, ovo po nekim EU zemljama (Nizozemska) i USA je nehumano.
    Al zašto je ne bih mogla reći da sam tada postala sporokužeća i da mi je mozak malo zakržljao na porodiljnom, kad to zaista jest u mom slučaju. Čak mislim da je to priroda tako uredila i da rade hormoni na svoj način u tom razdoblju.

Iako sam ja imala super porodiljne jer sam imala svoje mame frendice s kojima sam svakodnevno išla u višesatne šetnje s bebama i družila se.

Evo kad smo imali rad od doma u koroni, tad sam definitivno shvatila da ja nisam tip osobe koja može provodit više od pola dana doma kući i stalno nešto po stanu radit, sve vidim perem, čistim, kuham, spremam, nema krajaaa... ovako izađem nema me, vratim se pa se onda primim i dapače tad budem puno produktivnija i brža.
    I ja sam u grupi koja je poglupavila :D al ne znam je li više u trudnoći ili na porodiljnom.

A i rad od doma mi je jako naporan. Iako sam u poziciji da mogu dva dana tjedno radit od doma, to vrlo rijetko koristim.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam u grupi koja je poglupavila :D al ne znam je li više u trudnoći ili na porodiljnom.

A i rad od doma mi je jako naporan. Iako sam u poziciji da mogu dva dana tjedno radit od doma, to vrlo rijetko koristim.
    Sve isto

Jedino sto se tice rada od doma, ja imam 1 dan tjedno evo npr danas i bila mi je takva ludnica da bi mi bilo 10x lakše da sam bila u uredu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •