Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Ovo su vas izričito tražili da imate samo za tjelesni dva para tenisica? Za vanjske terene i kad je tjelesni unutra u dvorani? Moram priznat nikad to nisam čula, to je bezobrazluk, pa ne sjede ljudi na zlatnim jajima.

Ja bi na tvom mjestu molila Boga da ne postoje te w/a grupe, meni je to užas, srećom kod nas nisu postojale kod jednog djeteta, kod drugog da al 2x godišnje bi netko tamo nešto napisao. Al kad čujem kod drugih šta sve ljudi pitaju, pišu, naslikavaju po tim grupama...meni to je ..ajme meni...
Lili, krivo si me shvatila, jedne tenisice su školske šlape i za tjelesni, a druge tenisice koje su doma su za dvoranske sportove u slobodno vrijeme. Treće tenisice su za hodanje po vani, škola, trening, život .

Whapp grupe su često baš korisne. Meni je čak super kad neki pitaju za nešto što mi nismo ni znali da treba. Ali vrlo često ima netko tko šalje pusice i pozdrave s mora, pa nas obavještava kako se zdravo dijete trenutno osjeća i sl. Meni je ta školska na mute pa pogledam usput kad nešto drugo dođe. I druge grupe u koje se puno šalje su mi na mute.