Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1484

Tema: Što čitate 4.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    chesil avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Ovo je potpuno izvan kategorija poput dosadno, nezanimljivo. Ovo je tzv.gore literatura, s eksplicitnim opisima svih mogućih tjelesnih izlučevina, ozljeda, mučenja, seksualnih devijacija.
    A onda je tu tzv. Forrest Gump moment (kradem ovu odličnu aluziju s jedne od recenzija na Goodreadsu). Junak knjige je bio svugdje u 2.svjetskom ratu, i vidio sve i svakoga. Bio je u svakom logoru, pri svakom masakru.
    A tek činovi i odjeli SS-a i vojske... Spominjanje 10 puta na svakoj stranici puta 900. Ima kazalo na kraju romana, ali to jednostavno nema smisla.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj chesil prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je potpuno izvan kategorija poput dosadno, nezanimljivo. Ovo je tzv.gore literatura, s eksplicitnim opisima svih mogućih tjelesnih izlučevina, ozljeda, mučenja, seksualnih devijacija.
    A onda je tu tzv. Forrest Gump moment (kradem ovu odličnu aluziju s jedne od recenzija na Goodreadsu). Junak knjige je bio svugdje u 2.svjetskom ratu, i vidio sve i svakoga. Bio je u svakom logoru, pri svakom masakru.
    A tek činovi i odjeli SS-a i vojske... Spominjanje 10 puta na svakoj stranici puta 900. Ima kazalo na kraju romana, ali to jednostavno nema smisla.
    uf mrzim ta gomilanja i pretjerivanja, kod mene isto uvijek izazovu suprotnu reakciju. ja sam više za basic, less is more i te opcije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •