Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: Spavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Lu prvotno napisa
    ali to mi je jedini mirni period u danu pa dok obavim sve i krenem na spavanje taman zaspim a on krene!!
    to ti je klasična situacija...

i nije to kao da malo pocica za umirenje, nego se bas najede. dok ne isprazni, ne pusta.
    jel ti to pišeš o mom Vidu?

tu mame s kojima pricam a gotovo sve hrane adaptiranim (dojenje je izgleda ovde out ) kazu da su im vec sa mjesec dana spavali citavu noc :? :? . jedna mi kaze da ga legne u 9 i ujutro ga u 9 mora budit da bi izasla na kavu? jel to moguce i ako je zasto je tako???
    pa čuuj, bočica baš nije tako interesantna, mekana, mirišljava i mljekeco nije baš taaako fino ko u ciki, tak da se nemaju zašto buditi! :D bočica je bočica s hranom, a cika je puno, puno više djeci od hrane - pa je žele što više uz sebe..

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj anek prvotno napisa Vidi poruku
    to ti je klasična situacija...

jel ti to pišeš o mom Vidu?

pa čuuj, bočica baš nije tako interesantna, mekana, mirišljava i mljekeco nije baš taaako fino ko u ciki, tak da se nemaju zašto buditi! :D bočica je bočica s hranom, a cika je puno, puno više djeci od hrane - pa je žele što više uz sebe..
    evo da vas razuvjerim, moj mali ima 9 mjeseci i dalje se budi bar dva, a nekad i 5 puta, a na bočici je. bitno mu je samo da ga uzmem i da osjeti mlijeko i nastavi dalje. to je čisti mit da djeca na adaptiranom spavaju bolje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •