-
pa, poslala sam bukalni bris postom u četvrtak. sutra dajem krv za lac i aCL,i cekam 10-ak dana taj nalaz.
ovaj u Bg će biti gotov kad stigne pošiljka,kad ja uplatim i legne uplata(o je 2-3 dana od uplate ,veli gospođa iz laba) za 5 dana.
uplatila bih ja odmah,ali nisam sigurna kad ce to stici i da li ce, ispeglali su nas zestoko dok smo poslali.dhl i fedex traze papir da to nije zarazno,i uz to 70e.
a,preporučeno sam poslala za 7e,peglali su i oni,ali za te pare bar se isplati.sad cekam da mi jave da je stiglo(uvijek se bojim rizika da to nece stici uopce,kao sto se moze svaka posta zagubiti,)pa ću onda platiti.
dakle,ocekujem sve za nekih 15-ak dana,ako bude ok.
bojim se toga iz Bg,jer ko zna da li sam dobro uzela bris,kad ce stici,hoce li to ko otvarati,mozda nesto nije ok,pa nece moci uraditi nalaz....
s druge strane,pomalo mi se zuri,znam da su guzve, da cu onda cekati dugo...a,moji smrzlici cekaju,a i viza nam u septembru istice(ako fulamo cesku tad,mormao ponovo ganjati vize).
a,ne zelim ici prije svih tih nalaza i prije konsultacija sa R!
vidim da si dobial termin za mjesec,ali dr R je na GO do 12,dakle ,ja racunam od 12.,do 27....dakle,15ak dana se ceka na termin...hm,st ada radim?
osim toga,moze mi neko reci koliko to kosta tamo kod dr R?
mislim,to su konsultacije,je l da? VTO radim u ceskoj,dr R mi treba zbog sumnje na trombofiliju...samo da me uputi sta dalje i kako(jer je u BiH katastrofalno stanje po pitanju MPO i ljekara koji se kuze u to)
koja je adresa? imamo navigaciju,pa cemo se valjda uspjeti snaci...
bab, hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma