Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Ne place samo kad se nosi!? kao da ima ugradjen GPS

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    Nije li ocito da se djeca ustvari rode sa smisljenom urotom protiv nas naivnih majki, koje onda skacemo i migamo na svaki njihov plac i suze, nosimo ih, a oni nas treniraju iz dana u dan i posebno se potrude kad smo na rubu snaga predvecer da nam zagorcaju zivot jer ne zele spavati i onda sanjaju o tome kako ce nam i sutra napakostiti ... a mi jadne i naivne nemamo nikakvog reda ni poretka jer nam djeca ne spavaju niti se igraju sama sa zamisli 4 mjeseca ... a oni su u tim pametnim glavicama jos u trbuhu trljali ruke kako ce nam zagorcavati zivot kad se rode i kako nam nikad nece dati mira.

I onda je svizac zamotao cokoladu u omot, a djeca odrastu ne stignemo se ni okrenuti ... ironicno ali pitate li se ikad sto ako zapamte ta treniranja spavanja/jedenja/igranja sa samim sobom pa u nekom buducem zivotu vas natjeraju u plac svojim ponasanjem i inacenjem i vrate vam istom mjerom, prvi dan cete plakati i vikati pola sata, drugi malo manje, dok cete nakon nekoliko dana odustati od daljnje rasprave jer cete vidjeti da nema smisla.
    Evo lajkam i ja, kad se već grupiramo.
    I upisujem se u mame nosačice, kada treba mlađu u rukama, stariju na leđa. Ili obadvije u rukama skupa zgužvam u klupko, ili obadvije kao vreće krumpira preko ramena ....
    Mlađoj (sedamnaest mjeseci) su sada izlazile četvorke, nosali smo se mjesec dana neprestano, po cijelu noć je bila na siki i tek kada su sve četiri probile vidjela sam ponovo osmjeh svog djeteta i otišla se onda igrati sama.
    Hoću reći - nikada ne pomislim da me dijete zafrkava i radi stvari iz dosade ili obijesti, to je prebesmisleno. Kada me treba, kada im je teško, moraju znati da sam tu. Da ne govorim o mlađoj djeci kojoj je dodir sve ....

Ali, svako prema svome senzibilitetu ....
    Posljednje uređivanje od sne : 01.12.2010. at 10:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •