Stranica 22 od 71 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Super, maca2!
    Ma ni ja nejdem bez anestezije.
    Dakle, plaća se 1000 kn anestezija, 300 kn konzultacije i 250 prvi uzv na konzultacijama .
    Da li se plaćaju folikulometrije ako se ide preko HZZO-a?

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Maca2 u koje vrijeme si obavljala folikulometrije kod dr Škvorca, jesu li fleksibilni po tom pitanju (sorry ako se ranije o tome pisalo)?
    Na poslu mi je trenutno generalno napeta situacija pa gledam gdje bi se mogla ubaciti,a da što manje izostajem s posla...

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne plaćaju se folikulometrije u postupku nikakve
    Plaćaš konzultacije i 1 uzv koji se odradi oko ovulacije da se vidi stanje (cca 450 kn mislim da je to dvoje)
    Oko vremena folikulometrije su vrlo fleksibilni - ja sam si "štimala" kako mi je pasalo, tako sam jednom bila naručena u 13 h, jednom u 18 h, sve se da dogovoriti.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Maco hvala na informacijama.
    Zvala sam ih danas,ali se nisu javljali pa sam poslala mail...u svakom slučaju zovem ih ponovno u pon

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj laura33 prvotno napisa Vidi poruku
    Za vas koje idete u Vili...kolika je cijena prvih konzultacija? Jel dr odmah na tim konzultacijama radi i uzv? Pretpostavljam da se uzv plaća posebno?
    Jel guzva tamo?
    Imam sve nalaze iz 2 mjeseca ove godine, nadam se da će to biti dobro.
    Imam kompetnu papirologiju.
    Htjela bih odmah sljedeći mjesec u postupak i sad mi je palo na pamet da sam mogla barem nalaz hormona novi napravit, al sad je gotovo, ciklus prošao..
    Bok Laura,
    dr.radi uzv ako je određen dc. Mislim da je cijena od 100-200kn ako se ne varam. Jer ovisi jesu li bile i konzultacije+uzv ili samo jedno. Guzve tamo nema, jer se narucijes po terminu. Po mom iskustvu mu posalji mail sa svim pitanjima i u privitak stavi svoje/vase nalaze. Ako trebas njegov mail, javi se
    Sretno!!

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno Potpomognuta oplodnja u poliklinici Škvorc

Da li je koja bila u zadnje vrijeme u poliklinici Škvorc u postupku? Zanima me kakva su vasa iskustva, koliko traje cijeli proces? Da li ste zadovoljne i da li ste isle preko HZZO-a ili privatno?To mi je sve relativno novo i svaka inf bi mi dobro dosla

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Imaš temu o privatnim poliklinikama na kojoj se, između ostalog, piše i o toj klinici...osobno sma trenutno kod njih u postupku i pisala sam o tome na temi http://forum.roda.hr/threads/83065-P...tnim-klinikama

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sma danas obavila punkciju - 10 folikula, 9 jajnih stanica! Skroz sam zadovoljna rezultatom, dr. isto. Sada samo da se još i većina uspješno oplodi...
    Što se tiče postupka uz anesteziju je potpuno bezbolan (anestezija je venska, potpuno si uspavan i ničega se ne sjećaš).
    Prostorije/osoblje izrazito ugodni, uredni i profesionalni.
    Sutra će se tijekom prijepodneva javiti biologica i reći kakvo je stanje u labosu.
    Sa mnom su danas bile još 3 žene na punkciji - ali one su spavale kad sam došla u sobu, a otišle za vrijeme kada sma ja spavala tako da nisam uspjela saznati kako je prošao njihov postupak i kako su zadovoljne.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

To je super maca2
    Držim fige da se sve oplode!

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Maco 9 js,vauuuu, držim fige da ih se što više oplodi.
    Također, sviđa mi se sve ostalo što si napisala, i nadam se da ću se uspjeti i ja ubaciti u postupak preko HZZOa domkraja godine

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ma nije meni nikad bio problem dobiti dobre js - u prošlom postupku sam ih imala 12! I endometrij mi bude super (cca 12-13 mm) ALI... mm ima katastrofa spermiogram, u prošlom postupku od 12 js samo se 1 oplodila
    Tako da ja neću znati na ćemu smo još par dana, moguće da uopće niti ne dođemo do transfera...
    No dobro, treba misliti pozitivno i ne gubiti nadu

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Maca2 jesu se oplodile js?

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo da javim stanje. Od njih 9 dobro je bilo 7, od njih se 4 oplodilo...danas je 2.dan nakon oplodnje i kaze biologica da jako dobro izgledaju i pravilno se dijele i nece ih vracati sutra vec prekosutra ili u petak (4. ili 5.dan). Eto zasad se sve odvija jako dobro

kristinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Maca, super !! Pratim te stalno, i držim fige

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

maca2, sretno, čekamo rezultate!!
    usput, i ja sam u Poliklinici Škvorc, prošla jedan klomifenski (bez js), i jedan puni stimulirani.. ovaj mjesec nas čeka novi postupak, sljedeći petak je ultrazvuk i dogovor o stimulaciji.. ja imam sve riječi hvale, od doktora, osoblja, do same klinike..

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš temu o privatnim poliklinikama na kojoj se, između ostalog, piše i o toj klinici...osobno sma trenutno kod njih u postupku i pisala sam o tome na temi http://forum.roda.hr/threads/83065-P...tnim-klinikama
    Hvala na inf.Ppratim sad u zadnje vrijeme situaciju kod tebe i drago mi je da se sve dobro odvija. Kod mm je isto losa situacija sa spermiogramom. Sad traze da obavi kariotip i analizu Y-kromosoma na mikrodelecije. Mozes li mi reci koje je tm morao pretrage obaviti?

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nista osim bakt.briseva ejakulata
    Spermiogram smo imali iz sijecnja - oligoasthenozoospermia, prije toga bila oligoasthenoteratozoospermia, mi sretni kao popravilo se nesto - kad ono sok na dan oplodnje kryptozoospermia ...od 12 js samo 1 oplođena, 4-stanicna 3.dan
    I evo sad u ovom postupku ugodno iznenadenje - kaze biologica dosta bolji nalaz nego prosli
    Kako je do toga doslo pojma nemam jer mm stalno zivi istim zivotom/navikama...
    Posljednje uređivanje od maca2 : 09.09.2015. at 23:17

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

E da, da javim da danas 3.dno i dalje imamo 4 lijepa/pravilna zametka i transfer ce biti u petak - nakon razgovora s biologicom i dr.oko toga koliko cemo vracati,koliko zamrznuti!
    Posljednje uređivanje od maca2 : 09.09.2015. at 23:20

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

maca2, sretno~~~~~

Citiraj id20 prvotno napisa Vidi poruku
    maca2, sretno, čekamo rezultate!!
    usput, i ja sam u Poliklinici Škvorc, prošla jedan klomifenski (bez js), i jedan puni stimulirani.. ovaj mjesec nas čeka novi postupak, sljedeći petak je ultrazvuk i dogovor o stimulaciji.. ja imam sve riječi hvale, od doktora, osoblja, do same klinike..
    id20, sretno!
    kakve su dijagnoze neplodnosti? koliko imaš godina? pitam jer sam vidjela da si imala stimulirani i dobila 12 js i na koncu samo dva zametka (koji dan? 2., 3., blastice?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

hvala.. dijagnoza kod mene su policistični jajnici, godina 28, kod M oligoasthenoteratozoospermia, godina 36..
    da, vraćena 2 zametka, 4. dan, 10- i 12- stanični.. drugi dan su zametci već dobili fragmente.. valjda će ovaj put biti bolje.. suprug je pio profertil, pa čisto da vidimo jel' štogod pomoglo.. a jel od vas tko pije folnu kiselinu?? prije postupka?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

hvala.. dijagnoza kod mene su policistični jajnici, godina 28, kod M oligoasthenoteratozoospermia, godina 36..
    da, vraćena 2 zametka, 4. dan, 10- i 12- stanični.. drugi dan su zametci već dobili fragmente.. valjda će ovaj put biti bolje.. suprug je pio profertil, pa čisto da vidimo jel' štogod pomoglo.. a jel od vas tko pije folnu kiselinu?? prije postupka?

jesu ti rekli što vezano za 10-stanični i 12-stanični zametak, to nije dobro uope za četvrti dan od oplodnje i iskreno me ne čudi da to nije dovelo do trudnoće......

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

nisu mi rekli ništa, a iskreno, ni ja nisam ništa pitala.. biologica je odmah drugi dan rekla da se ne razvijaju baš dobro, i ni ja sama nisam imala dobar osjećaj.. poslije transfera se više nisam vraćala kod njih, samo telefonski javila betu i nije mi se dalo ispitivati.. budem u petak pitala što je pravi razlog tako lošem, po meni, rezultatu..

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Vratili mi 1 blasticu i 1 morulu nakon razgovora/dogovora s biologicom. Rezultat je na kraju: 9 js, 7 dobrih za ICSI. 4 oplođene i ostale se razvijati do 5.dana. Danas situacija: 1 blastica (kazu savrsena), 2 morule i 1 višestanicna (od koje najvjerojatnije nista jer vec vise od 24 h ne pokazuje pomak). Ovu 1 morulu sto je ostala pustaju do sutra i zamrzavaju ako prijeđe u blastocistu,ako ne onda nista.
    Posljednje uređivanje od maca2 : 11.09.2015. at 08:05

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Vratili mi 1 blasticu i 1 morulu nakon razgovora/dogovora s biologicom. Rezultat je na kraju: 9 js, 7 dobrih za ICSI. 4 oplođene i ostale se razvijati do 5.dana. Danas situacija: 1 blastica (kazu savrsena), 2 morule i 1 višestanicna (od koje najvjerojatnije nista jer vec vise od 24 h ne pokazuje pomak). Ovu 1 morulu sto je ostala pustaju do sutra i zamrzavaju ako prijeđe u blastocistu,ako ne onda nista.
    super.. sretno!! bit' će to lijepa beta

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Rijeci ti se pozlatile

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Sretno Maco i želim ti veeeeeliku betu!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sretno Macoooo!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

E da, za one kojima je to bitno - dr.Škvorc radi transfer navođen UZV-om i prvo detaljno trazi najpovoljnije mjesto gdje ce staviti embrije (najdeblja sluznica)...i nakon transfera na ekranu pokaze gdje su - male bijele tockice

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kakva su vam iskustva s Dr Baumanom? Htjeli smo se naruciti na konzultacijaki pregled kod Dr Dmitrović, ali nismo uspjeli dobiti termin (na bolovanju je) pa smo dobili kod njega. Ne znam nista o njemu, osim sto su mi iskočili neki negativni Članci pa sam stvorila neku losu sliku, ali se nadam da sam u krivu...

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pitaj bolje na temi o MPO na Sv.Duhu - on je tamo glavni za MPO, ovo u BetaPlus mu je privatni dio koji radi

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pitaj bolje na temi o MPO na Sv.Duhu - on je tamo glavni za MPO, ovo u BetaPlus mu je privatni dio koji radi

Aha, ok, hvala

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Maco, sta je s onom morulicom, se razvijala dalje? Sretno!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nažalost ne...ništa za zamrznuti kod nas
    Eto, u 5 stim.postupaka nikako doći do nečega za zamrznuti...tj. prije 5 god. smo imali 1 blasticu zamrznutu u MB ali kad smo išli prije 1,5 godinu po nju nije preživjela odmrzavanje...baš nemamo sreće s tim!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

BillieJean meni je Bauman odlican. Sve same pohvale za njega. To je moje iskustvo

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Id,
    jesi razgovarala sa Dr Š. i embrilogicom o rezultatu prošlog postupka?
    Tako je loš rezultat da od12 js mlada žena izađe iz postupka sa samo 2 embrija,na 4. dan 10 i 12-stanicna. Jesi pitala za moguće uzroke?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 16.09.2015. at 13:32

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Id,
    jesi razgovarala sa Dr Š. i embrilogicom o rezultatu prošlog postupka?
    Tako je loš rezultat da od12 js mlada žena izađe iz postupka sa samo 2 embrija,na 4. dan 10 i 12-stanicna. Jesi pitala za moguće uzroke?
    jesam, pričala sam s doktorom, može biti do suprugovog nalaza koji je taj dan bio loš, a i do kvaliteta js, tako da, ne znam.. embriologice nije bilo taj čas kad sam ja bila tamo.. bila sam u utorak kod doktora, spremna za novi postupak, no odgođen mi je zbog povišenog TSH (3.24), sad pijem terapiju mjesec dana pa se nadam sljedeći mjesec da će biti bolje..

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Krenula po svoje smrzliće,,,,,

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Zima77 prvotno napisa Vidi poruku
    Krenula po svoje smrzliće,,,,,
    jooj sretno...
    Vidim da smo kod najdražeg doktora...

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

sretno i tebi možda se sretnemo pa na kavicu

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Zima77 prvotno napisa Vidi poruku
    sretno i tebi možda se sretnemo pa na kavicu
    Hvala, jos se pripremamo. Uvijek sam za kavu

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ima li netko mozda tko je sad u postupku kod dr.Radoncica?
    Zanima me gdje se rade pregledi/folikulometrije vikendom.
    Jer ja se moram javit na uzv 2 dan ciklusa a to ce bit vjerovatno za vikend..

Leon@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

laura33, javiš mu se na mail, pa se dogovorite. Ne znam da li Vili radi subotom, ali ja sam, kad je bio praznik, išla u Škvorc na folikulometriju.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Hvala ti.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

laura 33, znaš li koja je dr. smjena ovaj ili naredni tjedan?

Leon@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Pčelica, dr. je pon, sri i pet popodne (mislim da je to od 14h-18h), a uto i čet ujutro. Tak je svaki tjedan

laura, nema na čemu, sretno

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Aha, to je super. Nisam znala, mislila sam da je jedan tjedan prva, drugi druga smjena. Hvala puno na informaciji

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pcelice84- evo Leon@ ti je već odgovorila!
    Meni su jučer rekli da se za folikulometrije uopće ne trebam naručivati nego neka dodjem kad hoću, samo da provjerim jel dr u klinici.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Cure jel zna netko da je L-u u 4 mj.oduzeta licenca za obavljanje Mpo.???

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Zbilja, Dr L. radi bez licence?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 03.11.2015. at 10:42

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Inesz na stranici ministarstva stoji.
    Ako mu je netko smjestio, nemogu vjetovati da toliko zlobe u ljudima ima.
    Nadam se da je to rijeseno vec jer ja nevjerujem da bi on radio bez licence. Zato i pitam ovdje ako netko ima kakvu informaciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •