Super, maca2!
Ma ni ja nejdem bez anestezije.
Dakle, plaća se 1000 kn anestezija, 300 kn konzultacije i 250 prvi uzv na konzultacijama .
Da li se plaćaju folikulometrije ako se ide preko HZZO-a?
Super, maca2!
Ma ni ja nejdem bez anestezije.
Dakle, plaća se 1000 kn anestezija, 300 kn konzultacije i 250 prvi uzv na konzultacijama .
Da li se plaćaju folikulometrije ako se ide preko HZZO-a?
Maca2 u koje vrijeme si obavljala folikulometrije kod dr Škvorca, jesu li fleksibilni po tom pitanju (sorry ako se ranije o tome pisalo)?
Na poslu mi je trenutno generalno napeta situacija pa gledam gdje bi se mogla ubaciti,a da što manje izostajem s posla...
Ne plaćaju se folikulometrije u postupku nikakve
Plaćaš konzultacije i 1 uzv koji se odradi oko ovulacije da se vidi stanje (cca 450 kn mislim da je to dvoje)
Oko vremena folikulometrije su vrlo fleksibilni - ja sam si "štimala" kako mi je pasalo, tako sam jednom bila naručena u 13 h, jednom u 18 h, sve se da dogovoriti.
Maco hvala na informacijama.
Zvala sam ih danas,ali se nisu javljali pa sam poslala mail...u svakom slučaju zovem ih ponovno u pon
Bok Laura,
dr.radi uzv ako je određen dc. Mislim da je cijena od 100-200kn ako se ne varam. Jer ovisi jesu li bile i konzultacije+uzv ili samo jedno. Guzve tamo nema, jer se narucijes po terminu. Po mom iskustvu mu posalji mail sa svim pitanjima i u privitak stavi svoje/vase nalaze. Ako trebas njegov mail, javi se
Sretno!!
Da li je koja bila u zadnje vrijeme u poliklinici Škvorc u postupku? Zanima me kakva su vasa iskustva, koliko traje cijeli proces? Da li ste zadovoljne i da li ste isle preko HZZO-a ili privatno?To mi je sve relativno novo i svaka inf bi mi dobro dosla![]()
Imaš temu o privatnim poliklinikama na kojoj se, između ostalog, piše i o toj klinici...osobno sma trenutno kod njih u postupku i pisala sam o tome na temihttp://forum.roda.hr/threads/83065-P...tnim-klinikama
Ja sma danas obavila punkciju - 10 folikula, 9 jajnih stanica! Skroz sam zadovoljna rezultatom, dr. isto. Sada samo da se još i većina uspješno oplodi...
Što se tiče postupka uz anesteziju je potpuno bezbolan (anestezija je venska, potpuno si uspavan i ničega se ne sjećaš).
Prostorije/osoblje izrazito ugodni, uredni i profesionalni.
Sutra će se tijekom prijepodneva javiti biologica i reći kakvo je stanje u labosu.
Sa mnom su danas bile još 3 žene na punkciji - ali one su spavale kad sam došla u sobu, a otišle za vrijeme kada sma ja spavala tako da nisam uspjela saznati kako je prošao njihov postupak i kako su zadovoljne.
To je super maca2
Držim fige da se sve oplode!
Maco 9 js,vauuuu, držim fige da ih se što više oplodi.
Također, sviđa mi se sve ostalo što si napisala, i nadam se da ću se uspjeti i ja ubaciti u postupak preko HZZOa domkraja godine
Ma nije meni nikad bio problem dobiti dobre js - u prošlom postupku sam ih imala 12! I endometrij mi bude super (cca 12-13 mm) ALI... mm ima katastrofa spermiogram, u prošlom postupku od 12 js samo se 1 oplodila![]()
Tako da ja neću znati na ćemu smo još par dana, moguće da uopće niti ne dođemo do transfera...
No dobro, treba misliti pozitivno i ne gubiti nadu![]()
Evo da javim stanje. Od njih 9 dobro je bilo 7, od njih se 4 oplodilo...danas je 2.dan nakon oplodnje i kaze biologica da jako dobro izgledaju i pravilno se dijele i nece ih vracati sutra vec prekosutra ili u petak (4. ili 5.dan). Eto zasad se sve odvija jako dobro![]()
Maca, super !! Pratim te stalno, i držim fige![]()
maca2, sretno, čekamo rezultate!!
usput, i ja sam u Poliklinici Škvorc, prošla jedan klomifenski (bez js), i jedan puni stimulirani.. ovaj mjesec nas čeka novi postupak, sljedeći petak je ultrazvuk i dogovor o stimulaciji.. ja imam sve riječi hvale, od doktora, osoblja, do same klinike..
Nista osim bakt.briseva ejakulata
Spermiogram smo imali iz sijecnja - oligoasthenozoospermia, prije toga bila oligoasthenoteratozoospermia, mi sretni kao popravilo se nesto - kad ono sokna dan oplodnje kryptozoospermia
...od 12 js samo 1 oplođena, 4-stanicna 3.dan
I evo sad u ovom postupku ugodno iznenadenje - kaze biologica dosta bolji nalaz nego prosli![]()
Kako je do toga doslo pojma nemam jer mm stalno zivi istim zivotom/navikama...
Posljednje uređivanje od maca2 : 09.09.2015. at 23:17
E da, da javim da danas 3.dno i dalje imamo 4 lijepa/pravilna zametka i transfer ce biti u petak - nakon razgovora s biologicom i dr.oko toga koliko cemo vracati,koliko zamrznuti!
Posljednje uređivanje od maca2 : 09.09.2015. at 23:20
hvala.. dijagnoza kod mene su policistični jajnici, godina 28, kod M oligoasthenoteratozoospermia, godina 36..
da, vraćena 2 zametka, 4. dan, 10- i 12- stanični.. drugi dan su zametci već dobili fragmente.. valjda će ovaj put biti bolje.. suprug je pio profertil, pa čisto da vidimo jel' štogod pomoglo.. a jel od vas tko pije folnu kiselinu?? prije postupka?
nisu mi rekli ništa, a iskreno, ni ja nisam ništa pitala.. biologica je odmah drugi dan rekla da se ne razvijaju baš dobro, i ni ja sama nisam imala dobar osjećaj.. poslije transfera se više nisam vraćala kod njih, samo telefonski javila betu i nije mi se dalo ispitivati.. budem u petak pitala što je pravi razlog tako lošem, po meni, rezultatu..
Vratili mi 1 blasticu i 1 morulu nakon razgovora/dogovora s biologicom. Rezultat je na kraju: 9 js, 7 dobrih za ICSI. 4 oplođene i ostale se razvijati do 5.dana. Danas situacija: 1 blastica (kazu savrsena), 2 morule i 1 višestanicna (od koje najvjerojatnije nista jer vec vise od 24 h ne pokazuje pomak). Ovu 1 morulu sto je ostala pustaju do sutra i zamrzavaju ako prijeđe u blastocistu,ako ne onda nista.
Posljednje uređivanje od maca2 : 11.09.2015. at 08:05
Sretno Maco i želim ti veeeeeliku betu!
E da, za one kojima je to bitno - dr.Škvorc radi transfer navođen UZV-om i prvo detaljno trazi najpovoljnije mjesto gdje ce staviti embrije (najdeblja sluznica)...i nakon transfera na ekranu pokaze gdje su - male bijele tockice![]()
Kakva su vam iskustva s Dr Baumanom? Htjeli smo se naruciti na konzultacijaki pregled kod Dr Dmitrović, ali nismo uspjeli dobiti termin (na bolovanju je) pa smo dobili kod njega. Ne znam nista o njemu, osim sto su mi iskočili neki negativni Članci pa sam stvorila neku losu sliku, ali se nadam da sam u krivu...
Pitaj bolje na temi o MPO na Sv.Duhu - on je tamo glavni za MPO, ovo u BetaPlus mu je privatni dio koji radi![]()
Nažalost ne...ništa za zamrznuti kod nas
Eto, u 5 stim.postupaka nikako doći do nečega za zamrznuti...tj. prije 5 god. smo imali 1 blasticu zamrznutu u MB ali kad smo išli prije 1,5 godinu po nju nije preživjela odmrzavanje...baš nemamo sreće s tim!
BillieJean meni je Bauman odlican. Sve same pohvale za njega. To je moje iskustvo
jesam, pričala sam s doktorom, može biti do suprugovog nalaza koji je taj dan bio loš, a i do kvaliteta js, tako da, ne znam.. embriologice nije bilo taj čas kad sam ja bila tamo.. bila sam u utorak kod doktora, spremna za novi postupak, no odgođen mi je zbog povišenog TSH (3.24), sad pijem terapiju mjesec dana pa se nadam sljedeći mjesec da će biti bolje..
sretno i tebi možda se sretnemo pa na kavicu
Ima li netko mozda tko je sad u postupku kod dr.Radoncica?
Zanima me gdje se rade pregledi/folikulometrije vikendom.
Jer ja se moram javit na uzv 2 dan ciklusa a to ce bit vjerovatno za vikend..
laura33, javiš mu se na mail, pa se dogovorite. Ne znam da li Vili radi subotom, ali ja sam, kad je bio praznik, išla u Škvorc na folikulometriju.
laura 33, znaš li koja je dr. smjena ovaj ili naredni tjedan?
Pčelica, dr. je pon, sri i pet popodne (mislim da je to od 14h-18h), a uto i čet ujutro. Tak je svaki tjedan
laura, nema na čemu, sretno![]()
Aha, to je super. Nisam znala, mislila sam da je jedan tjedan prva, drugi druga smjena. Hvala puno na informaciji![]()
Pcelice84- evo Leon@ ti je već odgovorila!
Meni su jučer rekli da se za folikulometrije uopće ne trebam naručivati nego neka dodjem kad hoću, samo da provjerim jel dr u klinici.
Cure jel zna netko da je L-u u 4 mj.oduzeta licenca za obavljanje Mpo.???
Zbilja, Dr L. radi bez licence?
Posljednje uređivanje od Inesz : 03.11.2015. at 10:42
Inesz na stranici ministarstva stoji.
Ako mu je netko smjestio, nemogu vjetovati da toliko zlobe u ljudima ima.
Nadam se da je to rijeseno vec jer ja nevjerujem da bi on radio bez licence. Zato i pitam ovdje ako netko ima kakvu informaciju.