Stranica 50 od 71 PrviPrvi ... 40484950515260 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Pozdrav drage žene...

Obećala sam se javiti nakon pregleda u petak kod doktora R...

Novosti su da idemo u postupak kada hoćemo, mi sko odmah sljedeći ciklus odabrali... kod supruga je bitno da ima spermija, ja sam bila na UZV i na 9 dc sam imala trolinijski endometrij 7.8 mm i po 6-7 folikula na svakom jajniku i doktor je rekao da je sve super i da imamo puno potencijala...
    Dobili smo protokol, popis lijekova i doktor ce ici kod mene sa blagom stimulacijom...
    Tako da čekamo M, i molimo Boga da nam da snage da sve uspije... jako smo pozitivni i baš se veselimo!
    Koliko god sam bila zbunjena i na neki način prestrašena jer to je sad tu, svakim danom mi je sve jasnije (zahvaljujući i pojedinkama ovdje- HVALA!)i jedva čekam!

Nisam jedino pametna... uzeti lokalnu ili opću anesteziju? Malo me strah te opće, nezz...

Doktor R je stvarno divan čovjek...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bravo eto pocinjete i vi. Zelim svu srecu da sto prije ostvarite trudnocu. Meni se u Ceskoj svidja sto zena ne moze birati hoce li anesteziju ili nece. Oni apriori daju jer zele izbjeci bilo kakvu bolnu situaciju, i moguce reakcije tipa trzanja. Ja nikada ne bih isla bez anestezije. Cemu da organizam pamti i zapisuje stres u svaku stanicu? Ali to sam samo ja.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Rominka u kojoj ste fazi? Jel vrijeme za pokret?

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bornastra, to je kratkotrajna opca i zaaaaakon je!
    ako imas vise od dva folikula - nemoj se dvoumiti

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pak, putujemo u sri rano ujutro, u noci zapravo. U sri ce biti i transfer i onda sedam dana ciste ljubavi u Ceskoj. Nadam se da me cekaju lijepe vijesti.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Pak, putujemo u sri rano ujutro, u noci zapravo. U sri ce biti i transfer i onda sedam dana ciste ljubavi u Ceskoj. Nadam se da me cekaju lijepe vijesti.
    Sretan put i još sretniji povratak. ❤

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Rominika sretni od srca!
    Pratim, ali ne stizem pisati

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bubekica, jednom davno, u ovo ljetno doba smo sjedile skupa u cekaonici na VV. Pratimo se

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

bornastra i rominka sretno!

bornastra točno znam kako se osjećaš, taj osjećaj kad krećeš u prvi postupak je meni bio lud, tako intentivan, sreća tuga veselje ljutnja olakšanje briga...mix svega :D

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sretno cure!
    Ja pokupila neku upalu. I to pod antibioticima. Inace imam streptokok pa pijem antibiotike u vrijeme punkcije i transfera,ali moguce da sam pokupila nesto kad sam stavljala crinone ili na pregledu. Dala sam danas briseve i pocinjemo oba sa antibioticima.
    Nadam se da je nesto bezazleno jer ne peče niti svrbi. Mislim da je mojoj p...i pun k pregleda :D

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Joj maritas umrla sam od smijeha sada ovo je bas tragikomedija, i tko to ne prolazi ne moze shvatiti. Nadam se da ces to uspjesno i brzo rijesiti.
    bornastra, hoce se to sve pomijesati, i sreca i veselje, i tuga i briga,i adrenalin, uzbudjenje. Voljela bih kad bi vam prvi rezultat bio plus velik kao kuca da one ostale osjecaje ne upoznate.
    hvala cure na svoj potpori koju pruzate <3

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Hvala vam cure na ohrabrenju i potpori!

Stvarno ste divne, divne... Maritas, haha... strašna si!!

E da, kad pričate o antibioticima... MM mora također piti antibiotik kada ja počnem s pikanjem. To je inače praksa, ili?

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

rominka i bornastra sretno cure!

Ja sam danas odradila FET i nadam se da će biti uspješan :D

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj bornastra prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam cure na ohrabrenju i potpori!

Stvarno ste divne, divne... Maritas, haha... strašna si!!

E da, kad pričate o antibioticima... MM mora također piti antibiotik kada ja počnem s pikanjem. To je inače praksa, ili?
    nisam cula za tu praksu. moj je isto sada dobio antibiotike. prvi put jer je prije 6 mj on napravio svoje briseve i bili su ok.
    taj moj streptokok dodje od pada imuniteta i navodno ne moze ga se osloboditi. sad cu krenuti i sa nekim biljnim vaginaletama, pa mozda mi uspije

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ok, evo i prvih znakova male nervozice, ali s osmijehom. Znate onaj osjecaj kada iz frizeraja izadjete s novom frizurom pa se u svakom ogledalu gledate i smjeskate....e tako se ja sada osjecam. Mislim da sam danas zrela za normabel. Sutra u ovo doba spavat cemo u CB i uzivati uz Vltavu <3 blastice ce biti s nama. Uffff....da mozda je nervoza i malo jaca nego sto ja mislim

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Romika,

sreetnoo još jednom...

Drž te se! Sve će biti dobro

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sretno Rominka!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Rominka sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Evo da se i ja aktivno pridružim temi. Do sada sam samo čitala objave i moram priznati da su mi puno pmogle. U postupku sam MPO, prvi pokušaj...jučer obavila punkciju...trenutno u isčekivanju transfera.
    Lijepi pozdrav i sretno svima.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Pozdrav svima! Da li netko možda zna jel se postupak sa blagom stimulacijom za IVF u poliklinici Beta plus računa kao stimulirani ili kao prirodni postupak na teret HZZO?

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Dobro dosla A-A i sretno. U kojoj si poliklinici?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sretno a—a i cim prije se preselila na ljepše teme.
    Ja odradila pregled. Pocinjem sa stimulacijom za 15—tak dana. Nemam odgovore na svoja pitanja. Kaze doktor da treba prvo vidjeti kako se razvijaju jajne stanice. Moci cu dobiti nesto drugo umjesto crinonea jer ga bas ne volim.
    Gdje da kupim elonvu u zg? Znam da je pisalo, ali nisam zapamtila. Zvala sam kopar. Tamo je 360 eur. Mislim da mi se ne isplati za malu razliku u guzvu preko granice. Ostalo cu kupiti nakon pregleda.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

maritas probaj nazvati ljekarnu Filipović, ona je specijalizirana za lijekove za MPO. A mozes još probati i u ljekarni Pablo

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

maritas, Jeste bili u Repromedu?
    Ja sam elonvu kupovala u ljekarni Pablo I cijena je bila 3000kn.
    Posljednje uređivanje od JUHU : 10.06.2017. at 13:58

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

U filipovic je jeftinije, pa sam tamo. Još i orgalutran i puregon sam uzela, ali ne sve, nego za pocetak sto treba. U filipovic je elonva 2750kn.
    Taman je razlika jedan posten rucak. Ostalo ne znam napamet koliko je.
    Mislili smo sutra stati u gorskom kotru na rucku, ali na kraju odlucili pičiti za pulu da se ne pokvari.
    I sjetila sam se još jednog problema, a to je da popodne se ne mogu voziti busom, ako si moram dati neku od injekcikcija. A vec mi je dosadilo vozit za zg :D
    Da, u repru smo bili
    Posljednje uređivanje od maritas : 10.06.2017. at 18:53

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Inso prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Da li netko možda zna jel se postupak sa blagom stimulacijom za IVF u poliklinici Beta plus računa kao stimulirani ili kao prirodni postupak na teret HZZO?
    Kao stimulirani. Gdje si do sada bila u postupcima i kako si prošla?

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Prvi IVF sam odradila privatno kod dr. R, tu je bila biokemijska, i 2 Fet-a nakon toga beta 0. Nakon toga sam ipak odlučila da ću iskoristiti postupke preko Hzzo-a, pa sam se prebacila u Petrovu. Odradili smo i tamo jedan IVF, koji je uspio ali na žalost u 8. tjednu se dogodio spontani.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

maritas ma nije problem, piknes se WC -u po putu

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    maritas ma nije problem, piknes se WC -u po putu
    Uh, nije baš tako jednostavno ako mora miksati lijekove... Baš ja razmišljam za sebe ako budem išla privatno, ali onda ću si namjestiti da si kasnije dajem i riješeno, vjerujem da će dr. to odobriti.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, nije baš tako jednostavno ako mora miksati lijekove...
    Elonva, Puregon i Orgalutran sto ima od terapije su gotove otopine. Nema miksanja.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Za vrijeme elonve, necu biti u busu, ali puregon i orgalutran su kriticni.
    Moramu kupiti neki mini friđ za te trenutke. Nisu mi wc—eiji bas higijenski, ali nesto cu morati smisliti. Pogotovo ako klinika radi ujutro taj dan, onda mi jedino preostaje u bus popodne. Ako radi popodne, mogla bi kod njih pa na vecernji bus.
    Jedva cekam da dodem kuci i stavim je u pravi frizider. Sad taman na pola puta.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Joj ima nas puno koje smo improvizirale sa bockanjem. Narucis kavu i u medjuvremenu se bocnes u WC i ideš dalje. Ma sve se može kada se mora nemojte se bojati

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Budem i ja trazila onda nesto sto ne moram miksati, da si barem utoliko olakšam, a i ti higijenski uvjeti mi nisu bas dragi, nesto cemo izmisliti i snaći se

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Gel za dezinfekciju ruku, aseptoleta maramice,higijenska vata i alkohol u spreju su mi skoro pa uvijek u torbi zadnjih deset godina sve se moze, samo se treba pripremiti. I definitivno je bolje biti samostalan po tom pitanju, a ponekad i snalazljiv. Sto te kosta sjesti u neki restorancic fini, popiti kavu i pojesti kolacic za nagradu sto ces bocnuti? Uspjet ces, vidjet ces.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja sam totalni panicar kad su lijekovi u pitanju. U proslom stanu sam cak i obicne vitamine drzala u podrumu. Sad mi fali jedna takva prostorija.
    Slijedeci put, bez obzira na cijenu, narucujem u neku ljekarnu u puli, barem elonvu. Ova voznja je stresna.
    Uff, sad cekati menzis. Još 10—tak dana. Oko praznika, da mi ne bude dosadno

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Nezgodno je ako se ide busom, a to mi je plan, ali dobro, snalazljiva sam pa cu se i tu snaći

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku
    Nezgodno je ako se ide busom, a to mi je plan, ali dobro, snalazljiva sam pa cu se i tu snaći
    Ma stane bus na odmorištu. I najbitnije dogovorite se sa dr u koje vrijeme vam najbolje odgovara da si dajete terapiju. Ja sam si davala oko 11 sati i to mi je puno olakšalo jer sam i ja išla busom.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Nisam znala da se moze birati vrijeme. Ja mislila da se bira popodne zbog nekog stanja hormona.
    Tnx cure sto pisete svoja iskustva

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam kod L-a uvijek dobivala injekcije ujutro, u Beti uvijek popodne. Valjda se moze dogovoriti, al svaka klinika ima svoju shemu

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Navela sam gore da mi je to prvo, da si sa dr.namjestim terapiju u odgovarajuće vrijeme, to je ipak najbolja varijanta. No kako god, za svaki problem postoji rješenje pa cemo ga i ovdje pronaći, sve za stići do cilja

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

I ja sam si lijekove davala popodne. Tako je dr. odredio.
    Najbolji frend mi je za pikanje tad bio mali Octenisept u spreju i vatica.

S vremenom se nažalost čovjek ufura i sama priprema traje puuuno kraće nego u početku.

Uspjet ćete curke, samo bez straha

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Pozdrav,

da li možda koja zna kad dr. R ide na godišnji?
    I koje je radno vrijeme? Nekad sam na internetu mogla pronaći tu informaciju, ali sad ne uspijevam.

Hvala.

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

IVF centar. 1. pokušaj. U petak obavila ET. Jedna mrvica vraćena. I sad čekanje....

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj A-A prvotno napisa Vidi poruku
    IVF centar. 1. pokušaj. U petak obavila ET. Jedna mrvica vraćena. I sad čekanje....
    Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Hvala 23.6. vadim betu pa ćemo vidjeti.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj A-A prvotno napisa Vidi poruku
    Sretnooooo

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

[QUOTE=lakšmi;2987574]Pozdrav,

da li možda koja zna kad dr. R ide na godišnji?
    I koje je radno vrijeme? Nekad sam na internetu mogla pronaći tu informaciju, ali sad ne uspijevam.

Evo na linku imaš broj pa najbolje nazovi i pitaj.
    http://www.poliklinika-repromed.hr

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ako saznas, pliz javi

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mislim da radi pon,sri,petak popodne od 12-20 a uto i cet.od 8-15..
    Ali nisam sto posto sigurna..
    Tako mi je ostalo u sjecanju kad sam tamo radila HSG

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Zadnji FET u Beta+, vracene 2 blastociste, 9dnt test pozitivan, vadila sam odmah betu i vrijednost je 59,9. U ponedjeljak idem opet i nadam se da ce se poduplati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •