Freyja prvotno napisa
Da, npr. p. Stjepan Ivan Horvat stvarno nudi pomoć jer zna da se to neće nikada dogoditi... Sirius, žao mi je što još nisi upoznala ljude od djela, a ne samo one od riječi pa si tako silno nepovjerljiva prema ljudima. Uvidjela sam da vi ovdje zaista nemate pojma o ljudima koji su spremni na takvu žrtvu jer ste okružene samo sebi sličnima, izgleda (većina vas).
Da ste samo jedan tjedan proveli kao volonter, vidjeli biste kakva se mala čuda događaju svaki dan.
I što znači posljednja rečenica - da se nikome dosad nije pomoglo? To si zaključila jer još ima toliko potrebitih?
Većina vas je ovdje (čast izuzetcima poput Jadranke, rehab, Lili, Riri, Beti... i ispričavam se ako sam nekoga zaboravila, a sigurno jesam) samo cinična i jaka na riječima, vjerojatno zato i ne znate da uistinu postoje ljudi koji su spremni na takve žrtve za drugoga (jer same niste pa mislite da cijeli svijet sebično funkcionira). Iako se duboko u sebi nadam da griješim.
Sad se stvarno "vidimo" na nekoj drugoj temi...nadam se pozitivnijoj... i na kojoj je manje tenzija.