Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
...
Meni zdrav razum govori da nije moguce uspostaviti granicu kad je zgodno i drustveno prihvatljivo ugasiti ljudski zivot u utrobi majke. Zdrav razum mi govori da su sve te price kojima se borba za legalan i dostupan pobacaj izjednacava sa zenskim pravima (odlicna Raspudiceva opaska - zasto samo sa zenskim pravima, u danasnje vrijeme i muskarci mogu biti trudni i radjati) prazne floskule iza kojih ne stoje smisleni argumenti. Ja bih tu jos dometnula i guranje pobacaja na zahtjev u domenu zdravstvene skrbi za zene.
I dalje ostajem otvorena za promjenu misljenja i cekam argumente da me razuvjere.
Ti si pitala zašto zakon ne dozvoljava pobačaj nakon nekog vremena pa ti je odgovoreno da nema toga da ne dozvoljava, nego regulira pod kojim uvjetima se radi u bolnicama. Iskreno za klaune tipa radpudic me nije briga, kao ni za to što je tebi zdrav razum - slobodno se vodi njime u svom životu. Ja ću svojim u svom, ali isto tako nemam namjeru odustati od obrane kojih prava i prava moje djece u budućnosti ni za milimetar. I to je otprilike to na ovu temu od mene.

Jedino čestitam što svakim ovakvim upisom uspijevaš još više dokazati mi nužnost beskompromisne borbe za svako do sad ostvareno pravo bez trunke popustanja. Inace zbogom napretku ženskih prava zadnjih 100ak godina...