Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I ajmo još jedan ŠBBKBB, živiš u zajedničkom stanu, imate kredit, ili još gore, u isključivo njegovom stanu, ili još gore, u kući njegovih roditelja… imaš dvoje djece… prosječnu plaću ili još manju… on je ok, zna biti nekad težak, ali voliš ga, lijepo vam je uglavnom, dogodilo se…

I on nikako neće i neće.

I ti odlučuješ roditi, rastati se, hodaš po CZZS-u jer se ne možeš mi rastat dok dijete ne napuni 1 godinu, ideš u podstanare, živiš od porodiljne naknade, imaš još dvoje male djece…

Zbilja, zbilja ga svaka od nas ostavlja i odlazi trudna?
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 15.05.2022. at 12:23

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    I ajmo još jedan ŠBBKBB, živiš u zajedničkom stanu, imate kredit, ili još gore, u isključivo njegovom stanu, ili još gore, u kući njegovih roditelja… imaš dvoje djece… prosječnu plaću ili još manju… on je ok, zna biti nekad težak, ali voliš ga, lijepo vam je uglavnom, dogodilo se…

I on nikako neće i neće.

I ti odlučuješ roditi, rastati se, hodaš po CZZS-u jer se ne možeš mi rastat dok dijete ne napuni 1 godinu, ideš u podstanare, živiš od porodiljne naknade, imaš još dvoje male djece…

Zbilja, zbilja ga svaka od nas ostavlja i odlazi trudna?
    Ja da. Sasvim sigurno. Ali rekla sam ti u prethodnom postu, ja se jako bojim bilo kakve vrste muškog nasilja i otišla bih. Možda ne bih bila ni u pravu, možda bi mi bilo gore živjeti u siromaštvu sa još dvoje male djece, ali jednostavno se ne mogu nositi s ponašanjem koje smatram nasilnim, pogotovo ako to dolazi od muškarca. Jbg, psihički problemi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •