ekoi prvotno napisa
Joj ovo mi je tako poznato.
Štoviše, milijun puta se desila situacija između mene i moje kćeri u kojoj sam spontano i prirodno reagirala kao majka pruživši pažnju, podršku, razumijevanje, strpljenje, i onda se u istom momentu sjetim svojih kako bi reagirali u toj situaciji - izmlatili me, izvrijeđali, prijetili ili posve ignorirali... i onda jedan dio mene ko da umre. I mislim si koliko je moje dijete sretno i ponosna sam na sebe i sretna zbog svog dijeteta što joj to mogu pružiti ali sam ponekad i malo ljuta jer mislim si ; ajme kćeri da znaš koliko možeš biti sretna, ja sam na tvom mjestu u tim trenucima dobivala batine fizičke i psihičke i jako patila, i osjetim kako to nije fer, nije fer prema djetetu koje sam nekoć bila. I ja sam nekoć kao moja kćer sada, bila malena, slatka, nedužna, ovisna o tuđoj pomoći, a zlostavljalo me se. Kako to itko može napraviti malom bespomoćnom nevinom djetetu?!! Ali što ćeš, to vrijeme je otišlo u nepovrat, na meni je kako ću živjeti sad, nema tu neke pravde, nema tu zapravo nečeg što bi izbrisalo sjećanje i popunilo rupu u duši. S tim se valjda živi do groba.