Stranica 34 od 55 PrviPrvi ... 24323334353644 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa
    Drage moje, ja sam se kao nešto i pokrenula u vezi postupka
    Čula sam se sa Samirom, dala mi je naputak šta moram sve obavit( krvna grupa itd), kod pravnika i psihologa sam naručena 1.2 a pregled i predaja nalaza kod V. 16.2 :D :D
    Jedva čekam

Innu draga u kojoj si ti fazi?
    psiholog 2.2, pravnik 22.2, brisevi u tijeku, klomifen u ladici! čekam, gledam vaše muke, i navijam za vas, sad šparam tipke na tipkovnici, jer kad ja krenem pisat.....
    ati dobro nam došla, čemu donacija sperme, šta je spermatogram toliko loš? naš zadnji je bio najgori do sad, sve same nule, ali ne damo se, imamo šanse!!!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Citiraj kika83 prvotno napisa
    Nadala sam se da se prl nakon terapije bromergona snizio ali ne ovoliko. Prije 3mj je bio 920 a danas samo 11,8 šta nije nikako ali nikako dobro
    Zvala humanu da vidim šta da radim ali Mira me odpilila i kaže probajte sutra ujutro zvati, možda bude bio i V ovdje. Krasno I šta da ja radim???
    Koju dozu sada dobivaš? Vjerojatno će ti doktor sada samo smanjiti dozu na jednu ili pola teblete ili će ti jednostavno ukinuti. Meni je bilo palo na 47 što je bilo ispod donje granice pa je rekao da ne moram više piti, mada se povisio čim sam prestala piti...I ja ću ga iči ovih dana ponovo kontrolirati. Nadam se da će ti doktor sutra reči nešto pametno i da neće biti problema!
    Do danas sam pila 2x1 više od 3mj bez kontroliranja. Danas sam samo jednu ujutro popila dok nisam niti znala da je toliko pao i to je to. Sutra ču ga zvati pa vidjet šta če reć.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, ajme kako je ovdje sada lijepo!
    BarbyRI di si ti? Kako tvoje pikanje?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Baš nam je super nova roda
    Meni se jako sviđa

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009
    A super je nova Roda... samo da se malo naučim snalazit.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

konacno da sam uspijela uci na forum...od jucer predvecer nikako,stalno je pisalo servis foruma,oprostite..... meni je malo cudan novi forum,jos se snalazim..ne mogu naci ni smajlice...zna tko gdje su?
    diabolica evo malo prije dosla sa pikanja,molila sam danas sestru(bila je neka druga) da mi u trbuh da i pokaze kako ali me je sto puta jace bolilo nego jucer u ruku a i jucer sam zvijezde vidjela,odmah mi je poplavilo i pecka me...a dugo mi ju je davala,ona jucer za par sekundi...mislila sam da cu sutra pocet sama ali mislim da necu....probala bi jos sutra mozda u guzu da vidim kako tamo boli,odnosno vise pece nego sta boli,krivo sam se izrazila. jesi ti pocela sa klomifenima?
    vi ostale cure u kojoj ste fazi?

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jeeeee uspijela sam.... puse svima.....

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

hello cure koja dobra roda super je barby vidim da ti dobro idu te inekcije ja se ipak nadam da NEĆU IĆI TAMO nego da ću si ih sama ja baš ne mogu svaki dan u ri .............tigrica l nema te nešto..........a čitalica......:-?:-?:-?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

BarbyRi nadam se da te sutra neće tako bolit

Smajlić: Otvoriš odgovori, dolje u desnom kutu ti piše: Napredne opcije i dobiješ smajliće

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I sad imamo i brzi odgovor i vidimo tko je on line ma super!!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

stvarno je super tu sad! cure, pozdrav!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma ja se baš ne snalazim na forumu ali mi je sada SUPER
    ovo pišem drugi puta
    dakle, prijavljujem se u niz za postupak u 2. mj,
    u kratkom sam postupku, danas mi je 1DC i pala je prva bocka decapeptyla, u subotu moram doći na odjel da mi sestra pokaže kako do 3 gonala smućkati jednu inekciju
    foliukulometrija 05.02.
    pa se vidimo...
    svim curama želim sreću u postupku

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    BarbyRi nadam se da te sutra neće tako bolit

Smajlić: Otvoriš odgovori, dolje u desnom kutu ti piše: Napredne opcije i dobiješ smajliće
    joj i ja se nadam....u kojoj si ti fazi sada?
    tnx za smajlice,nasla sam....

cure a mi moze reci tko kada bi meni mogla biti prva folikulometrija?ja cu u ponedejeljak ici pitat za decapeptyle da mi daju jos kad se sami nisu sjetili mi reci..
    a sta u slucaju ako ne dobijem stvari,sta onda,kako onda?ajme ful me strah..
    jel moze bit kakvih posljedica od injekcija,mislim nuspojave?cula sam da neke komentiraju da ima..

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

BarbyRi ja sam ti sad upravo popila drugu turu klomifena, folikulometrija mi je u utotak.

Tebi će folikulometrija biti 8.dc.... i ne brini biti će sve u redu i dobiot ćeš stvari

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Haj, curke, jedva sam se logirala, plavuša! Super je da je većina vas počela ili će ubrzo, držim fige!
    barbyRI, ima nuspojava, ali su individualne, par kilica, napuhanost, bol u jajnicima, sve izdržljivo
    Vita22, tu sam ja stalno i čitalica isto!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 a ti si na klomifenima znaci...a ja sam mislila da si i ti na pikicama...ajde ipak lakse...znaci od stvari 8.dan cu na folikulometriju.a sta ako pada vikend slucajno njih na humanoj nema...

tigrical lijepe nuspojavice...:sad: bas mi to treba jos,iovako ih imam viska....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Barby ako ti pada vikend onda češ ići u petak ili ponedjeljak. Ti se njima moraš javit s prvim dc pa če ti Samira reći kad da dođeš, tj kako ti pada 8dc.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Koliko ja znam oni subotom rade folikulometrije.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ok cure,tnx...da rekla mi je samira da se javim 1 dc.kad ste vi cure otprilike na punkciji?
    zelim cure da nam svima uspije ovaj postupak.da sve na sljedecoj kavici budemo ko patkice sa velikim businama!!!
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 29.01.2010. at 12:56

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure ja dobila i vaginalete utrogestana,to se koristi nakon transfera ili? dvije kutijice po 30 tableta...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Da Barby utrogestane stavljaš nakon transfera. Sve ti ovisi o punkciji, individulano je od žene do žene. Vidjet češ kad kreneš s folikulometrijama. Ti bi sve htjela znati odmah u dan Polako, budi strpljiva
    Dani rijetko kad rade subotom, osim ako je tvoj ginekolog dežuran. Inače če ti reći da dođeš ili petak ili ponedjeljak ako ti pada vikend. Transfere rade vikendom.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja nekako računam (nije da sad ja mogu točno računat ali dobro) da bi mi u subotu trebala biti zadnja folikulometrija i da bi tad trebala dobit štopericu i da bi mi onda punkcija bila u ponedjeljak.
    Ma kako bude bit će...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dani ti do petka možeš biti i gotova , sve zavisi o rastu tvojih folikula.
    Moj primjer, šta nije kod svakog isto, u utorak prva folikulometrija, petak punkcija, pon transfer
    Drage moje ma samo neka imate puno folikulića, nek vam svi ostanu na mjestu(da nepuknu prije vremena), puno js i onda nakraju transfer lijepih embrića i BINGO :wink:

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    dani82 a ti si na klomifenima znaci...a ja sam mislila da si i ti na pikicama...ajde ipak lakse...znaci od stvari 8.dan cu na folikulometriju.a sta ako pada vikend slucajno njih na humanoj nema...

tigrical lijepe nuspojavice...:sad: bas mi to treba jos,iovako ih imam viska....
    Barby na humanoj ti nema nikakve veze da li pada subota, nedelja ili blagdan jer su oni uvijek tamo (ne svi tri, ali barem 1 od njih je uvijek dežuran) jer oni su ti koji se moraju prilagođavati našim ciklusima. Meni se više puta desilo da mi folikulometrija pada za vikend, jedina je razlika to što ne ostaju do 4 kao druge dane nego kad obave sve što imaju odlaze

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kako svatko od nas ima drukčije informacije. Ja sam čula puno puta da oni vikendom nerade osim ako je netko od njih dežuran i da gledaju sve riješit preko tjedna, ništa ostavljat za vikend.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kad sam ja bila u postupku (2007 krajem godine) radili su i vikende jer mi je AIH bas pao u subotu. Cula sam da nema vise punkcija i sl vikendom ali ne vjerujem jer se ipak moraju prilagoditi ciklusu zene.

Ono sto sam htjela reci je da mi je drago da se napokon nesto pomaklo s mrtve tocke i da vas je toliko odjednom krenulo. Sad kad krenu pozitivne betice Cure, velike ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima vama, da vam stimulacija kratko traje, da modrice budu sto manje, da imate super reakciju, dobar tulum u labu i za 9 mjeseci svoje toliko zeljene smotuljcice!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ne znam stvarno,vidim da svako drukcije prica ali logicno mi je da budu tamo svaki dan bar neko...pa ne pada svakom folikulometrija ili npr. punkcija i transfer preko tjedna...sta ne?ali evo koliko ja vec 3 dana idem dole na odjel nikad nisam srela ni jednog dr niti sestru osim jednu koja je tamo dezurna i toje uvijek moram cekat jel je nema tamo u njihovoj sobi.sve tiho,mirno koda je bolnica prazna...mozda je koji dr tamo,najvjerojatnije ali onda je gore u rađaonama ili na visim katovima. meni danas nesto sestra govori ne znam kako cemo mjesat gonal kad bude on dosao na red,jel je gledala na papiru koji moram svaki put pokazat kaze to ce te znat kad budete isla na utz po tome ce vam dr reci...sad sta je mislila s tim,ne znam...ali meni nije niko spomenuo ni utz samo da se javim kad dobijem stvari...

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bila sam ja nedavno kao hitnoca u nedjelju. Pitala sam koji su dr dezurni pa sam zamolila da me pregleda dr Vlasic. Sad je li bio slucajno bas on dezuran ili si tako namjeste, ne znam. Bio je i jedan par koji nije mogao dobiti humanu pa su dosli osobno. Onda im je sestra sa odjela rekla da je dolje uvijek netko. Sto se injekcija tice mislim da ih vikendom daju odjelne sestre po uputama ovih sa humane. Za AIH su mi je dale ove "nase" a za IVF odjelna sestra navecer. AKo si na decapeptylu on ti krece 7 dana prije stvari ali znam da su ga neke cure znale dobiti i u drukcijoj dozi, cini mi se tipa jednom - nisam ti tu pouzdana jer ja s njim iskustva nemam. UZV ti obicno bude negdje oko tj.dana nakon sto dobijes stvari, znaci kad vec krenes sa stimulacijom pa ti gledaju kako se razvijaju folikuli,kakav ti je endometrij i sl i prema tome ti prilagodjavaju dozu lijekova koje dobivas za stimulaciju.

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam u postupcima na kbc rijeka bila 2008-2009 i tada su radili vikendom, meni osobno je jednom bio transfer u nedelju a jedna punkcija u subotu, tako da ja mislim da rade vikendom jer nemogu oni namjestiti cikluse i reči a subotu nećemo raditi punkciju već ponedeljak u tom slučaju bi došlo do pucanja folikula. jedino što postoji mogućnosti da vam vaš dr. ne bude na punkciji već to odradi onaj koji je dežuran za vikend. pozdrav svima i sretno!

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Humana vikendima ne radi jedino ako nemaju punkcije i tranfere.u tom slučaju terapije daju sestre sa odjela .

Na našem prvom razgovoru sjećam se da sam pitala doktora kako sve to funkcijonira sa vikendima.odgovorio je "kada krenemo nema tu stajanje".nema tu vikenda ni praznika.
    moj transfer je isto padao u nedjelju

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pa i ja mislim da je logicno da netko bude tamo i vikend.ako nekoj od nas pade bas na taj dan punkcija ili transfer...
    imam jedno pitanje... sta ako se desi da ti taj dan pade punkcija ili transfer a naprimjer taj dr kod kojeg se vodis nije dezuran,nema ga...sta onda?drugi ti obavi ili? ali mislim da je to bezveze ipak sve kod njega vodis i sad drugi bane kad je bas najpotrebnije...
    joj danas je na pikici bila neka sestra ubi boze...najprije tri dana gledala papir na koji svaki dan uzmem sa sobom pa filozofirala i onda tek dala injekciju...a jucer je bilal jedna super sestra...ali nazalost najvise ih je onako dobrano nadrndano..

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

BarbyRi, nema ti to veze. Oni ipak rade u smjenama i ne mogu se baš "toliko" prilagoditi nama. Meni je recimo od 5 inseminacija 3 napravila docentica, 1 Vlašić i 1 Vlastelić, a isto je bilo sa folikulometrijama. U principu pokušavaju naštimat barem uzv u svoju smjenu, ali nekad je to nemoguće. Po meni je ovo super jer dobiješ priliku upoznati i druge doktore i vidjet kako koji diše. Mene su recimo oba doktora oduševila svatko na svoj način (mada mi je bilo draže kada je docentica bila dežurna čisto jer sam bila njezin pacijent pa je i njena odluka bila zadnja). Dobro je i to što kad te nešto zanima možeš čuti više mišljenja-čak od tri doktora-jedino mi se čini da bi malo više trebali proraditi na timskom radu).

Ja sam u petak dobila protokol iz Mb, jutros menzis i sutra startam sa pilulama (nadam, se da neće biti previše nuspojava i da ću ih dobro podnijeti). Krenula sam i na fitness prošli mjesec da se za promjenu malo posvetim sebi i da se malo odmaknem od svega i mogu reči da stvarno pomaže-ispucam svu negativnu energiju i lakše podnosim pritiske.

Sretno svima koje su krenule i koje kreću u postupak i da mjesec zaljubljenih urodi mnoštvom malih

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gizmos znači krećeš s Mariborom, slijedeći ciklus ili??

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure samo da vam pozelim srecu u posupcima! Evo malo ~~~~ za sve sta vam treba.
    Sto se rada vikendom tice i ja sam imala i punkciju i transfer vikendom, sve je podredjeno folikulima i oni se prilagodjavaju.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Gizmos znači krećeš s Mariborom, slijedeći ciklus ili??
    Sad sam do polovice trećeg mjeseca na kontracepciji i onda krećem sa decapeptylima, punkcija u 04 mjesecu! Ali imam osječaj kao da je to već sutra!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage moje....ja imam luđačke fumade od Klomifena....svako malo vrućina da mi mozak hoće kipiti! Ali evo izdržavam....nadam se da će vrijediti ove muke i da će biti puuuno folikulića.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja ne mogu vjerovat bjesna sam...znaci sasvim drugi dr kojeg nisam ni vidjela moze mi biti na punkciji i transferu a cijelo vrijeme se vodim kod vlastelica,sve sam kod njega do sad obavila,od pregleda,HSGa,kiretaze(nazalost) i sad na najvaznijoj stvari da mi on ne bude... sutra idem na humanu,vidjet oce mi dat jos decapeptyla i pitat cu ih to..... danas na ginek ,nije bilo zive duse,dosla dole cekam,mrak svijetlo nije bilo upaljeno,nakon 15ak min dodje sestra kaze sama sam tu,nema ni pacijenata svih otpustili.kaze jutros su imali punkciju i otisli,sve prazno...

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Barby,pa nemoj se oko toga nervirati i ljutiti.Svi oni su veliki stručnjaci i možeš se bilo kome bez straha prepustiti .
    Mene je uvjek vodio dr.Vlastelić ali tu nedjelju je transfer morao obaviti dr.Vlašić i mogu ti reći da mi nije baš bilo drago kada sam čula ali on je jednako divan i stručan čovjek i bez premišljanja bi se odlučila biti njegov pacjent ako bi to bilo potrebno.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

skandy znam,i sve ja to kuzim,i ja cu se prebacit kod njega kad vlastelic ode u mirovinu,ali skroz mi je to bezveze iskreno...a za docenticu sam cula da je dosta arogantna i da se ne moze bas s njom.to su mi i sestre sa humane u povjerenju rekle...

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

to što si čula ja sam i doživjela i rekla sam nikada više njoj ali na neke stvari ne možemo utjecat tako da nam u tim trenutcima jedino preostaje razmišljat o onome najvažnijem a to je da posao bude stručno obavljen.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI nemoj se sekirat oko toga koji doktor će ti bit na punkciji ili na transferu, najbitniji su embriolozi, da oni smućkaju kako treba, a tko će to ubacit u tebe nije bitno. Pusa

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

draga barby znam da si nestrpljiva i da te sve interesira ali treba ici korak po korak i nesmiješ se nervirati oko svake sitnica. mi smo ovdje da ti odgovorimo na sva pitanja i da te podržimo, zato fokusiraj se na jedno a to je da ćeš uskoro maziti svoju bušu. ja sam isto prošla sve doktore na kbc rijeka i svi su divni i puni podrške, moraš i njih razumjeti ipak su i oni ljudi od krvi i mesa i moraju se i oni vikendom odmoriti, zar ne.
    pozdrav svim curama u niskom startu i sretno!
    Posljednje uređivanje od Ameli : 01.02.2010. at 12:54

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    barbyRI nemoj se sekirat oko toga koji doktor će ti bit na punkciji ili na transferu, najbitniji su embriolozi, da oni smućkaju kako treba, a tko će to ubacit u tebe nije bitno. Pusa
    znam da je.....ali ono ipak mi bude krivo...kad sam vec toliko kod njega...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ameli hvala draga,prvi put sam u svemu tome(nadam se i zadnji) pa sam malo znatizeljna,nestrpljiva i sve ostalo....
    bez vas cura nista nebi ni znala....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure imaju potpuno pravo Barby. Previše si napeta, nervozna. Opusti se malo. Meni te stvari uopće nesmetaju. Ok, nije mi drago da mi netko drugi nešto radi ali bože moj, svi su oni isti, svi su profesionalni. Ako je neka hitnoća ili bilo šta i mora mi netko drugi radit punkciju ili trasnfer baš me briga
    Ja sam danas dobila potvrdu pravnika i psihologa da smo ja i mm normalni i sposobni za djecu Brisevi su mi uredni, sutra vadim krv i 16.2 idem na kontrolu i ako sve bude ok početkom 3mj postupak
    Diabolica, Dani i čitalice sretno sutra Javite nam kako je prošlo. Želim vam puno, puno lijepih folikulića

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala draga , čujemo se sutra, nadam se s lijepim vijestima.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

sretno cure sutra .....mi sve obavili ..........dobila protokol............puseeeeeee svimaaaaa

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imaju potpuno pravo Barby. Previše si napeta, nervozna. Opusti se malo. Meni te stvari uopće nesmetaju. Ok, nije mi drago da mi netko drugi nešto radi ali bože moj, svi su oni isti, svi su profesionalni. Ako je neka hitnoća ili bilo šta i mora mi netko drugi radit punkciju ili trasnfer baš me briga
    Ja sam danas dobila potvrdu pravnika i psihologa da smo ja i mm normalni i sposobni za djecu Brisevi su mi uredni, sutra vadim krv i 16.2 idem na kontrolu i ako sve bude ok početkom 3mj postupak
    Diabolica, Dani i čitalice sretno sutra Javite nam kako je prošlo. Želim vam puno, puno lijepih folikulića
    napeta sam da priznajem kika..opet kazem nova sam u tome i ovo mi je prvi put pa sam malo zanesena,ipak si ti a i neke druge cure vec po drugi,treci,cetvrti put u svemu tome pa vec drukcije razmisljate,uhodane ste...nadam se da nam je ovo svima zadnji put i da cemo se uskoro prebacit na neku drugu temicu
    ja sam danas bila na humanoj vidjet trebali mi jos decapeptyla jel josza sutra imam zadnju injekciju i dala mi samira jos 2,i rekla da dodjem u petak se javit opet ako slucajno dobijem stvari ranije prije petka onda ranije doci...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cranky sretno sutra na AIH
    innu šta kaže psiholog?
    diabolica kako tvoje fumade
    barbyRI ide li tvoje pikanje?
    lucija83 puse Gabrieli
    vita22 kakav si protokol dobila?
    dani82 kako je bilo na folikulometriji?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku

dani82 kako je bilo na folikulometriji?
    Prošla je dobro, nije mi bilo docenice nego Vlašić... kaže da je zadovoljan reakcijom, 3-4 folikula na svakom jajniku (naravno ne daje svima šansu), endometrij pretanak, samo 4mm, nadamo se da će se debljat ....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •