je Gabi, u čekaonici bile 4 žene, ja se oduševila, a poslije mi rekli da je to "gužva"...mislim ja sam bila prije na VV, nakon njih pojam gužve je čudna stvar
je Gabi, u čekaonici bile 4 žene, ja se oduševila, a poslije mi rekli da je to "gužva"...mislim ja sam bila prije na VV, nakon njih pojam gužve je čudna stvar
jadro baš sam se nasmijala tvom postu od srca. Na VV svaki put kad sam bila 40-50 žena, nemaš gdje sjesti, čeka se do lifta samo da dođeš do sestre predati papire. A sestra i dalje kod naručivanja govori dođite u 10, a onda kao luzer čekaš do 15 ili 16 h. Sve izglednije je da ću vam se i ja uskoro pridružiti u Vinogradskoj
. Kamo sreće da sam to napravila odavno, ali što je tu je.
svima vibre do neba da što prije držite svoje bebice u naručju ~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
aurora, ninochka zaboravila sam vas pitati- jel neka dobila taj famozni crinone gel za terapiju??
moram priznati da mi je s njim puno lakše, stavlja se samo jednom i to prije spavanja pa nema curkanja, i ima aplikator pa mi je nekako više higijenski nego utrići. ipak mora imati neke prednosti obzirom da toliko košta![]()