Stranica 72 od 78 PrviPrvi ... 22627071727374 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,551 do 3,600 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bravo Aurora, neka bude jedan ali vrijedan

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure suuuuper za mrvice male!
    ninochka, nemoj se zabrinjavati zbog js. glavne su ove 3!

i super je ovaj clanak...

a ja sam ko da me nektko letvom maznuo... samo mi se spava... kaj ce tek biti danas nakon stoperice?!? ps. jel stoperica pece ili nekaj?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zeena mene je choragon u guzu znao peći i biti neugodan, dok ovitrelle koji sam si sama dala nisam ni osjetila.
    Aurora uopće se nemoj opterećivati sa ovim statistikama, ja više takve stvari i ne čitam jer mi užasno loše djeluje na psihu
    Sad samo pozitivno- ja sam trudnica dok beta ne dokaže suprotno, tako se osjećam i tako se ponašam

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aurora, jedna ali vrijedna ...ja se samo sjetim izraza lica cure koja je u stimuliranom imala 1 oplođenu JS, kako je bila i tuzna i razočarana...ali bez razloga, eno je sad, ljulja svoju curu.

Pusti statistike, odi na podforum Biseri klinaca...kako ćeš se nasmijati i napuniti pozitivnom energijom

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    zeena mene je choragon u guzu znao peći i biti neugodan, dok ovitrelle koji sam si sama dala nisam ni osjetila.
    Aurora uopće se nemoj opterećivati sa ovim statistikama, ja više takve stvari i ne čitam jer mi užasno loše djeluje na psihu
    Sad samo pozitivno- ja sam trudnica dok beta ne dokaže suprotno, tako se osjećam i tako se ponašam
    Gabi ja se ponašam kao trudnica a još nisu mrvice nit u meni

Već sam im i imena dala

Ma mene ujutro malo zabrinulo ali sada sam vrlo optimistična i jedva čekam mrvice da ih mazim i pazim..imam neki dobar filling da će biti val trudnica u vinogradskoj ovaj mjesec

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, ti ćeš svoj plusić dobiti kao najljepši poklon za Valentinovo, Ninochka i ja 4 dana nakon Valentinova, a Zeena tjedan dana kasnije ah, ta veljača...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni bi to mogao biti najljepši poklon za rođendan (termin kraj 10.mj., meni rođ.25.10.)
    Vibriram za naše male škorpijice

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Joj cure riječi vam se pozlatile
    Neka nam ova veljača bude čarobna

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Potpisujem!!

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

i ja se slazem da nam svima veljaca bude dobitna!
    eto ja dobila pikicu... malo pece, nije tako strasno, ali sam se sva preznojila od muke...
    sad nestrpljivo cekam pon da vidimo jesam li dobra koka s dobrim jajima ili nisam...

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Potpisujem i ja!!!

Sretno cure...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja drzim fige da dodete u moj klubic malo ..hm 9 mjeseci mislim...
    Aurora i Ninochka super za vase mrvice...
    Gabi vibra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ pravit cu ti drustvo kada ces ici vaditi betu

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Samo da malo poskočim za zeeninu punkciju
    i za transfer od ninochke i aurore~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

meni je danas 4dpt i o simptomima ne razmišljam, sretna sam što me lagano popuštaju bolovi od punkcije i sad samo uživam

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bok cure. Nije me bilo pri kompu ovaj vikend, pa sam tek sad vidjela super vijesti . Bravo Ninochka i AuroraBlu (nemoj biti tužna što je samo 1 js, sjeti se samo mene, ja bih bila presretna da je ta moja jedna bila zrela )! Gabi25 ti se samo opuštaj i osjećaj se trudno hehe.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bok svima!!!
    Ja vas već duže vrijeme čitam i odlučila se konačno pridružiti,samo se još ne snalazim sa pisanjem!!?? a kamoli sa svim izrazima-ali ufurat ću se kad i ja krenem..he,he..
    Naručena sam za prvi razgovor 19.2.-nije me strah već sam jako uzbuđena,normalno,ne!!Ja za sada ok-imam briseve iz Petrove iz 11.mj-nadam se da će mi priznati,hormone iz istog mjeseca-Petrova,uzv privatno.On već 4 spermograma-dva iz Petrove-teratozoospermia i dva friška s VV-asthenoteratozoospremia..
    Ne znam kaj još trebam obaviti...i koliko ću vremena izgubiti na sve to,a kamoli kad ću opet dobit termin..za nešto...No,mi smo krenuli-termin je moj!!!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mia74, dobro došla!

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima!!!
    Ja vas već duže vrijeme čitam i odlučila se konačno pridružiti,samo se još ne snalazim sa pisanjem!!?? a kamoli sa svim izrazima-ali ufurat ću se kad i ja krenem..he,he..
    Naručena sam za prvi razgovor 19.2.-nije me strah već sam jako uzbuđena,normalno,ne!!Ja za sada ok-imam briseve iz Petrove iz 11.mj-nadam se da će mi priznati,hormone iz istog mjeseca-Petrova,uzv privatno.On već 4 spermograma-dva iz Petrove-teratozoospermia i dva friška s VV-asthenoteratozoospremia..
    Ne znam kaj još trebam obaviti...i koliko ću vremena izgubiti na sve to,a kamoli kad ću opet dobit termin..za nešto...No,mi smo krenuli-termin je moj!!!

Mia74, dobro došla...mislim da će te/vas još tražiti pretragu na HIV, Hepatitis itd, pravno i psihološko savjetovanje, papu...ali to će ti sve napisati kad dođeš tamo. I ja sam na početku, za sad samo uputnice čekaju

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

cure ne brinite, kad obavite pretrage koje će vam reći i dođete sa nalazima u postupku ste već sljedeći ciklus, tako je barem bilo do sada, nema gužvi ni čekanja

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bravo Aurora, neka bude jedan ali vrijedan
    hej kokica konačno sam te našla,ja već jedva lezim i stvarno me boli sve i kukovi,a kicma da ti ne pricam!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

kokica evo i mene k tebi,rvo ti još jedne trudnice dok beta ne pokaže svoje

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je Gabi, u čekaonici bile 4 žene, ja se oduševila, a poslije mi rekli da je to "gužva"...mislim ja sam bila prije na VV, nakon njih pojam gužve je čudna stvar

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čula sam za sve te dodatne pretrage-hiv,hepatitis ..Samo mi je papa star-od 04/09,mislila sam to napraviti privatno jer se nalazi od soc.gine. čekaju više od mjesec dana,a privat nekih tjedan dana..No vidjet ću šta će mi reći na prvom razgovoru..lako ja odem privatno..
    Ne kužim ono pravno i psihološko savjet.??
    Jel se to plaća??Imam frendicu odvjetnicu-jel mi ona može napisati potvrdu ili moram kod nekog točno određenog??

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

gabi baš sam si kul,ovi normići su me toliko omamili da jednostavno baljezgam i baš se osjećam fino i mislim da smo ovaj put uspjele!!!!Pa veljaća je kaj ne,gle mjesec parenja

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Drage moje sve Što vas zanima pitajte ssamo gabicu ona je upuČena u sve i tako ti lijepo objasni da ne razmiŠljaŠ o niĆem loŠem!mene je ovaj put ona stavila na noge i nema beda zato imamo gabi i cjeli zim humane u vinogradskoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!gabi jel tako???????????

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Čula sam za sve te dodatne pretrage-hiv,hepatitis ..Samo mi je papa star-od 04/09,mislila sam to napraviti privatno jer se nalazi od soc.gine. čekaju više od mjesec dana,a privat nekih tjedan dana..No vidjet ću šta će mi reći na prvom razgovoru..lako ja odem privatno..
    Ne kužim ono pravno i psihološko savjet.??
    Jel se to plaća??Imam frendicu odvjetnicu-jel mi ona može napisati potvrdu ili moram kod nekog točno određenog??
    za pravno i psihološko te oni upute koga trebaš nazvati i naručiti se. Ne plaća se ništa, za pravno ti treba kopija vjenčanog lista (ili potvrda od JB), a za psihološko uputnica (1 za tebe, 2.za TM), i sve je u Vinogradskoj...puno jednostavnije nego što sam mislila, hoću reći, super što su oni to "organizirali" pa se ne mora lutati okolo. A pravnica mi je lijepo rekla da se prvo naručim kod psih.jer oni dogovaraju termine, a ona je gore svaki dan do cca 16h, pa se ona prilagodi da se ne mora dolaziti dva puta.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

reno drago mi je da si nam se pridružila... inače smo reno i ja ovaj put bile skupa i na punkciji i na transferu.
    ma naravno da smo uspjele ovaj put, nema drugačijeg razmišljanja

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo malo vibra za sve pikalice, cekalice, trudnice.....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo i mene da se javim...vratili mi dvije osmostanične mrvice...jedna je odustala od borbe
    sada malo mirovanja i vidjet ćemo što će biti....samo pozitivno

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hvala na info,malo mi je lakše jer sam se već vidla kak jurcam po gradu i to utjerujem-dovoljno što imam drugih,bitnijih stvari za obaviti-točnije imat ću!!

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

eto i mene... ja sam svoje 4 js ostavila gore i sad cekam sutra da vidimo kakvo je stanje.

ninochka jesi dohvatila na krjau vrecicu?
    da, a kaj se savjetovanja tice, nije to uopce bed, brzo je gotovo i ok su i pravnica i psihijatrica.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

zeena uspjela sam je podignut

uopće neznam kak se trebam ponašati i koje kretnje izbjegavati

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

draga, sve normalno, samo bez nosenja teskih stvari, ili radenja teskih stvari i sve ce biti ok.
    ps. kad si ti popila prvi utric? i andol? jel to mora biti neki raspored ili jednostavno ujutro, popodne i navecer?
    Posljednje uređivanje od Zeena : 08.02.2010. at 13:14

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

andol sam popila odmah a prvi utrić negdje oko 2-3,,,napravila sam si raspored svakih 8 sati mada ne mora biti strogo tako

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni vratili moj zametak, ali nemam pojma koliko stanični je... Pitala sam biologa: kak vam izgleda, on kaže: odlično, i to je to. Skroz sam zaboravila pitati koliko ima stanica.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ninocha28 i Zeena

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

za vas 3 zeena, ninochka i aurora
    a što se tiče utrića, kad se pije meni je rekla sestra otprilike svakih 8 sati ali nije sad baš jako bitno da bude točno

ninochka prvih par dana izbjegavaj nagle pokrete i nošenje teških stvari ali kažu da nije dobro ni samo ležati zbog cirkulacije. pa onda malo šetnjica po kući i krevetac

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj jadro prvotno napisa Vidi poruku
    je Gabi, u čekaonici bile 4 žene, ja se oduševila, a poslije mi rekli da je to "gužva"...mislim ja sam bila prije na VV, nakon njih pojam gužve je čudna stvar
    jadro baš sam se nasmijala tvom postu od srca . Na VV svaki put kad sam bila 40-50 žena, nemaš gdje sjesti, čeka se do lifta samo da dođeš do sestre predati papire. A sestra i dalje kod naručivanja govori dođite u 10, a onda kao luzer čekaš do 15 ili 16 h. Sve izglednije je da ću vam se i ja uskoro pridružiti u Vinogradskoj . Kamo sreće da sam to napravila odavno, ali što je tu je.

svima vibre do neba da što prije držite svoje bebice u naručju ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

aurora, ninochka zaboravila sam vas pitati- jel neka dobila taj famozni crinone gel za terapiju??
    moram priznati da mi je s njim puno lakše, stavlja se samo jednom i to prije spavanja pa nema curkanja, i ima aplikator pa mi je nekako više higijenski nego utrići. ipak mora imati neke prednosti obzirom da toliko košta

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nismo ga dobile niti Aurora niti ja...pitale smo sestru po čemu se procjenjuje da li to treba ići ili ne i ona je nešto rekla da se to na uzv kao vidi...kao kvaliteta endometrija iliti embrija...nemam pojma...nismo ju niš skužile kaj je s time htjela reći uglavnom ne dobivaju svi tu terapiju

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nego Gabi daj mi pomozi...od transfera moram svakih 10 min na wc i užasno sam žedna( ali ono uuužasnooo)...jel to normalno, mislim jel tebi bilo slično?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kvaliteta embrija ili endometrija?? hm, ma meni su embriji bili ok a endić preko 10 mm, ne kužim baš

žedna? ja sam uvijek žedna i pijem jako puno tekućine pa zato i često idem na wc pa ti ja nisam mjerodavna baš

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

kvaliteta embrija ili endometrija?? hm, ma meni su embriji bili ok a endić preko 10 mm, ne kužim baš

žedna? ja sam uvijek žedna i pijem jako puno tekućine pa zato i često idem na wc pa ti ja nisam mjerodavna baš
    ma nemoj se ti sada brinuti...kažem ti da je nešto promumljala i da je mi nismo niš skužile...nema logike da je za endometrij jer je tvoj još bio najbolji tako da to ne pije vodu!!Uglavnom to ti je dodatak koji ti ne može škoditi i iskreno ja bi rađe da je i nama to dao jer koliko sam uspjela pročitati o njemu jako je dobar!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ma ne brinem, samo mi baš to ne drži vodu...
    kad je tvoja beta? 20.2.?

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ma ne brinem, samo mi baš to ne drži vodu...
    kad je tvoja beta? 20.2.?
    Ma iskreno ja mislim da on to daje kad se sjeti!

Beta mi je 20.02 ali t o je subota pa ću vjerojatno ju raditi ili 19.02 ili 22.02

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, sestra je spomenula kvalitetu/izgled žutog tijela, odnosno proizvodnju progesterona - vezano za taj gel. A pitala sam sestru ima li doktor praksu nekome dati choragon nakon transfera (isto kao podrška žutom tijelu), pa je rekla da nekad i to da. Ali da ne uzmem na svoju ruku. (iako mislim, ako ne šteti...)
    Meni sada, 8 sati nakon transfera, tanki crveni trag na papiru, kao puknuta kapilarica, hm...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Gabi, sestra je spomenula kvalitetu/izgled žutog tijela, odnosno proizvodnju progesterona - vezano za taj gel. A pitala sam sestru ima li doktor praksu nekome dati choragon nakon transfera (isto kao podrška žutom tijelu), pa je rekla da nekad i to da. Ali da ne uzmem na svoju ruku. (iako mislim, ako ne šteti...)
    Meni sada, 8 sati nakon transfera, tanki crveni trag na papiru, kao puknuta kapilarica, hm...
    eto ti si to bolje objasnila....ja sam je samo zbunila

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ajde dobro... ma tak mi je svejedno, sve je to u principu progesteron.
    aurora možda ti se kod transfera malo ozljedila neka kapilarica... a sjećaš se tko je tako imao navečer na dan transfera?? naša trudnica jaja2
    zato evo za tebe da bude isti scenarij~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Biolog embriolog je mr.sc Dejan Ljiljak i tip je sasvim ok!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

e gle fakat nas dvije moramo 16.2.radit betu,ma bit će to sve ok samo trebamo vjerovat i mi već jesmo trudnice!Jel tako curke?????????????????

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

drage čekalice, vibram vam da budu veeeeelike bete
    ostale curke, ova godina nam je dobitna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •