Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1152

Tema: kako ste popravili spermiograme..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Leva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ima li još netko tko zna ( ili barem misli ) da antibiotici loše utječu na spermiogram?
    Mislim da velike količine antibiotika utječu na kvalitetu sperme. MM je imao jako puno problema sa leukocitima, bakterijama i bio je 40 dana bez prekida na antibioticima. U tom periodu smo izgubili 2 mil. i došli na Oligoasthenozoospermiu 2 stupnja. Nakon što je sanirana upala prostate i bakterije i nakon što je prestao koristiti bilo kakve antibiotike 3-4 mjeseca spermiogram se počeo popravljati. Uzimao je matičnu mliječ, probiotike i Men's Arginmax i prije dvadesetak dana me biolog obavijestio da sada imamo Normospermiu.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Leva prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da velike količine antibiotika utječu na kvalitetu sperme. MM je imao jako puno problema sa leukocitima, bakterijama i bio je 40 dana bez prekida na antibioticima. U tom periodu smo izgubili 2 mil. i došli na Oligoasthenozoospermiu 2 stupnja. Nakon što je sanirana upala prostate i bakterije i nakon što je prestao koristiti bilo kakve antibiotike 3-4 mjeseca spermiogram se počeo popravljati. Uzimao je matičnu mliječ, probiotike i Men's Arginmax i prije dvadesetak dana me biolog obavijestio da sada imamo Normospermiu.
    Leva, MM je u zadnja četiri mjeseca popio tri kure antibiotika. Biologica je sama rekla da ih antibiotici ubijaju. MM je pio Tribestan, Bioastin,cink i selen. Prije dvije godine imali smo prirodnu trudnoću koja je završila spontanim. Spermiogram je tada morao biti koliko-toliko dobar, zato se i nadamo da će se poboljšati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •