Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Porod - sigurna ili nesigurna rabota?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mene najviše bilo strah da se ne dogodi nešto mom doktoru, pa da ga zamijeni neki nadobudni koji bi htio da pokušam vaginalno, a beba na zadak. (slična stvar se desila mojoj kolegici s posla).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Mene najviše bilo strah da se ne dogodi nešto mom doktoru, pa da ga zamijeni neki nadobudni koji bi htio da pokušam vaginalno, a beba na zadak. (slična stvar se desila mojoj kolegici s posla).

ovo se meni dogodilo na drugom porodu. moj dr je otišao doma, a meni počeli trudovi.
    i, da, pojavio se neki nadobudni koji je zaključio da bih mogla prirodno, iako je ovaj PRVI
    rekao/napisao da moram na CR.
    mene je bilo strah boli, ali mi je najgori bio taj osjećaj nemoći.
    i nikako mi nije jasno kako dokotri ne uvažavaju mišljenja kolega, i to onog koji radi s njim u bolnici.

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ovo se i meni dogodilo, kad sam sa zapiknutim kateterom gledala mog dr koji je s rukama u zraku proletio pored mene prema sali i namignuo mi, a ja na aparatima i kisiku u intenzivnoj, a Kuvačić iznad mene pita: 'tko je ovo odobrio?' i govori sestri da storniraju sve, a moj drse dere iz sale: 'idemooooooooooooooooooooo'; tad sam mislila da ću umrijeti od straha, a taman su aparati prestali pištati, tj. taman sam ušla u neko 'normalno' stanje.

srećom, sestre su samo odjurile s krevetom i sa mnom u njemu (nisam mogla hodati). nikad neću zaboraviti ljutitu facu Kuvačića iznad mene i zatvaranje vrata sale njemu pred nosom. kao u nekom lošem filmu brrrrrrr
    Posljednje uređivanje od Muca : 11.02.2010. at 15:59 Razlog: tipfeleri

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •