Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure, molim ako je koja imala ovakav slucaj nakon transfera....
    Danas 6. dan nakon punkcije, 3. dan nakon transfera. U 8 ujutro sam se probudila jer mi se piskilo. Odem na wc, vratim se u krevet i razmisljam kako moram staviti Utrice. Odjednom, doslovce u sekundi, pocinje bol ista kao pred mengu samo bar duplo intenzivnija. Uspijem se leci na ledja i staviti Utrice. Bol traje i traje i traje. Ja se bojim pomaknuti da se slucajno ne pojaca i ne usudim se uopce muza zazvati. Nakon 10-ak minuta prekid. Ali na isti nacin kako je i pocelo - u sekundi. Kao da je netko instalirao odredjenu kolicinu boli u mene u sekundi i u sekundi je reinstalirao. Ne krvarim, od tada me bas nista ne boli, osjecam se odlicno, cak me ni cice vise ne bole i nisu jako napete kao poslije punkcije. Idem se sad lagano prosetati na zrak.
    Pada li ikome na pamet sto je to bilo ili sto bi moglo biti?

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, molim ako je koja imala ovakav slucaj nakon transfera....
    Danas 6. dan nakon punkcije, 3. dan nakon transfera. U 8 ujutro sam se probudila jer mi se piskilo. Odem na wc, vratim se u krevet i razmisljam kako moram staviti Utrice. Odjednom, doslovce u sekundi, pocinje bol ista kao pred mengu samo bar duplo intenzivnija. Uspijem se leci na ledja i staviti Utrice. Bol traje i traje i traje. Ja se bojim pomaknuti da se slucajno ne pojaca i ne usudim se uopce muza zazvati. Nakon 10-ak minuta prekid. Ali na isti nacin kako je i pocelo - u sekundi. Kao da je netko instalirao odredjenu kolicinu boli u mene u sekundi i u sekundi je reinstalirao. Ne krvarim, od tada me bas nista ne boli, osjecam se odlicno, cak me ni cice vise ne bole i nisu jako napete kao poslije punkcije. Idem se sad lagano prosetati na zrak.
    Pada li ikome na pamet sto je to bilo ili sto bi moglo biti?
    Ja sam imala 11.02. transfer (1 osmostanična js i 1 šestostanična js) i istu, identično opisanu bol sam osjetila 15.02....rezalo me 2-3 minute kao žiletom da se nisam usudila pomaknut...i sekundi nestalo...i ja sam pomislila da je to implantacija?! Uplašila sam se tolika je bol bila jaka da sam ostala bez daha par puta. Ja ti želim da je to bio znak implantacije!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure moje evo mene ranoranioca jutros, probudila se jer ne mogu spavati od bolova u leđima i to u dojnjem dijelu leđa i u predjelu jajnika.
    Ta bol se nekada spusti u predio noga gornji dio butna kos da ja to ne mogu izdržati.
    A sad interesira me da li je neko od Vas imao takav slučaj nakon transfera da ga bole leđa.Ja sve mislim da bi to moglo biti od ležanja jer sam prva dva dana nakon transfera baš odležala. Danas mi je 4dpt (ako dan transfera računam kako 0-ti dan.)

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Draga rozalija, jedino što sam ja osjećala kad sam ostala trudna je bol u donjem dijelu leđa i to već 1. dp ET! Nije bila jaka bol, tipa da sam trebala analgetik, ali sam i te kako osjećala donji dio leđa... A mirovala nisam uopće. I tako je to trajalo par dana i onda se sasvim izgubilo (bila sam sigurna da ništ od tog ).
    Meni to miriši na dobro...

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mene su leđa boljela od prvog dana ET-a,i ja sam mislila da je to od ležanja al nije bilo! Boljela su me negdje još do 8.tj.trudnoće! SRETNO CURE!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •