Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2162

Tema: sto citate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    danas počinjem (konačno došla na red!) amosa oza i njegovu "priču o ljubavi i tmini"
    Ja ga sad čitam po drugi put i opet nemam riječi da opišem što je sve ta knjiga u meni izazvala. Valjda jedno od najjačih djela koje sam ikad pročitala.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ga sad čitam po drugi put i opet nemam riječi da opišem što je sve ta knjiga u meni izazvala. Valjda jedno od najjačih djela koje sam ikad pročitala.
    Amos Oz - na e katalogu knjižnica piše da nemaju ni jednu njegovu knjigu ?????
    A superknjižara nema u ponudi "priču o ljubavi i tmini" , pa sam opet ?
    Baš me knjiga zanima.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj iki prvotno napisa Vidi poruku
    Amos Oz - na e katalogu knjižnica piše da nemaju ni jednu njegovu knjigu ?????
    A superknjižara nema u ponudi "priču o ljubavi i tmini" , pa sam opet ?
    Baš me knjiga zanima.
    Umjesto pretraživanja po autoru, napravi pretraživanje po naslovu, pa ćeš pronaći

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Umjesto pretraživanja po autoru, napravi pretraživanje po naslovu, pa ćeš pronaći
    Ooo, pa gle stvarno, hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

"Duša od krumpira", prema preporuci s ovog foruma. Zbilja dobro, mada se osjeca (ili ja to brijem?) neiskustvo pisca, možda baš u "jahanju" na metafori krumpira, koja se provlači i gdje treba i gdje ne treba... Slažem se po tome sa Zdenkom2:
    Jedino što mi nije leglo je sam naslov i uopće simbolika krumpira u knjizi. Ona jest objašnjena, ali meni se čini nekako nategnuta i nepotrebna. Ali to je samo detalj, knjiga je izvrsna!
    I, podsjetite me, gdje se vec pojavljuje motiv siromasnog decka koji nakon nekog politickog/socijalnog preokreta osvaja dotad nedodirljivu princezu, kao neki trofej i simbol uspjeha? Nemerem se sjetit, a tak mi je poznato...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •