Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: ne zelim VBAC

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dorotea čitajući tvoje postove, čovjek bi pomislio da je u našim bolnicama idila, da tamo ne treba baš ništa mijenjati, da svi koriste najnovije spoznaje oko poroda (umjesto onih iz 1970-tih - čast izuzecima, IMA ih).. pitam se zbog čega onda još toliko strašnih priča na forumu, otkud žene na forumu koje su završile s puknutom maternicom zbog dripa itd itd. Čitajući tebe, čovjek bi pomislio da u najmanju ruku mi to sve izmišljamo a da je rađati u Hrvatskoj jedna čista milina...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Dorotea čitajući tvoje postove, čovjek bi pomislio da je u našim bolnicama idila, da tamo ne treba baš ništa mijenjati, da svi koriste najnovije spoznaje oko poroda (umjesto onih iz 1970-tih - čast izuzecima, IMA ih).. pitam se zbog čega onda još toliko strašnih priča na forumu, otkud žene na forumu koje su završile s puknutom maternicom zbog dripa itd itd. Čitajući tebe, čovjek bi pomislio da u najmanju ruku mi to sve izmišljamo a da je rađati u Hrvatskoj jedna čista milina...
    Onda nisi dobro čitala ili me nisi razumjela ili me ne želiš razumijeti. Nisam to rekla i niti mislim tako. Pa jesam gore napisala da cijenim ono što Odnet kaže i da se stvari trebaju mijenjati, odnosno trebaju se mijenjati one koje se moraju mijenjati. Ja samo kažem da dijagnoze, zaključke i ostalo trebaju donositi ljudi iz struke, a ne laici. Eto, samo podvući jednu crtu gdje prestaje diskusija i razglabanje, a počinje zadiranje nestručnog)čovjeka) u stručno (područje). Ništa drugo.
    Posljednje uređivanje od dorotea24 : 03.03.2010. at 17:24 Razlog: riječi u zagradama dodala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •