Mamita...rasjekla sam peširić na vrhu,tako da je tu sada rupa.Ako sam tresnula glupost u prethodnom postu,ono da ga danas samo dojim svaka pola sata.....molim te,upozori me. Bojim se da ću ga tako izmučiti glađu.
Mamita...rasjekla sam peširić na vrhu,tako da je tu sada rupa.Ako sam tresnula glupost u prethodnom postu,ono da ga danas samo dojim svaka pola sata.....molim te,upozori me. Bojim se da ću ga tako izmučiti glađu.
Što to znači, da li ga sad koristiš ili ne?
Magdalena, kakvo je sada stanje? Pisala si da dijete pije 720 ml adaptiranog. To je, dakle, popio 8. ožujka.
Koliko je popio jučer?
Ako želiš smanjivati adapt., tu se mora strogo paziti. Pravi djetetu jednake obroke, i jednak broj obroka.
Savjetovala ti je Mamita da si možda par dana zapisuješ.
E, kad utvrdimo točnu količinu da dan, možemo smanjiti za 30 ml u sljedeća 3 dana, i nećemo praviti ni mililitra više
adaptiranog, jer će dijete onda imati volju da sisa i povući će mlijeko iz dojke.
Pa vidiš da ti šprica!Ne znam po čemu znate da imate mlijeka?Dobro, to je sad novo. Inače znaš da imaš mlijeka i po tome što vidiš ili čuješ da dijete guta, a veliš i da mu ostane u bočici adapt. Sigurno da se onda već prije kod tebe najeo!
Tu ti je tekst o čaju:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=238&Show=2382