Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sretno cure!!!!!!!!!
    i meni taj mjehur zadaje najvise problema. zadnji put na transferu mislila sam da cu crknit. ločem ja,, ločem, a on kasni...
    morala sam malo ispustiti da se ne popiskim coviku u facu, pa kad ih je vratio kaze lezite tu jos 5 min barem... sa onim gvožđem jos u meni...
    ja ga pitam hoce li ovo gvožđe zarđati sad kad se popiškim po njemu? onda je skuzio da je vrag odnio šalu i odvidao me...
    uf...

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    sretno cure!!!!!!!!!
    i meni taj mjehur zadaje najvise problema. zadnji put na transferu mislila sam da cu crknit. ločem ja,, ločem, a on kasni...
    morala sam malo ispustiti da se ne popiskim coviku u facu, pa kad ih je vratio kaze lezite tu jos 5 min barem... sa onim gvožđem jos u meni...
    ja ga pitam hoce li ovo gvožđe zarđati sad kad se popiškim po njemu? onda je skuzio da je vrag odnio šalu i odvidao me...
    uf...

Pita mene jeli pun za popucati, a pa nisam luda,bilo bi mokrih , ja sam fino našla zadovoljavajuću mjeru!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    sretno cure!!!!!!!!!
    uf...
    A joj pinky pa ti si stvarno legenda, umirem od smijeha čitajući ovo što si napisala i sjetim se svoje muke na transferu u CITU po pitanju pišancije i punog mjehura i željeza u mom tijelu. Da umreš od muke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •