Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

GIZMOS ti baš imaš nekog ginekologa, za poželjeti neprijatelju! Ja stvarno nisam imala problema s mojom, čak me savjetovala da uopće neidemo ovdje nego da idemo odmah u Maribor ili Ljubljanu.
    Obzirom da sie se prebacila kod dr.V, jeli ti ikada bio bed da ćeš doći na punkciju, a njega nema nego ti ona radi punkciju jer je dežurna?!
    Ja sam kod nje, a punkciju mi je radio Vlašić jer je bila nedjelja... Meni je to frka, a iskreno bila sam razmišljala da se prebacim.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    GIZMOS ti baš imaš nekog ginekologa, za poželjeti neprijatelju! Ja stvarno nisam imala problema s mojom, čak me savjetovala da uopće neidemo ovdje nego da idemo odmah u Maribor ili Ljubljanu.
    Obzirom da sie se prebacila kod dr.V, jeli ti ikada bio bed da ćeš doći na punkciju, a njega nema nego ti ona radi punkciju jer je dežurna?!
    Ja sam kod nje, a punkciju mi je radio Vlašić jer je bila nedjelja... Meni je to frka, a iskreno bila sam razmišljala da se prebacim.
    Ja sam pisala o primarnoj ginekologici u zadnjoj poruci, a na KBC-u se nisam još prebacila kod dr.V ili dr.V ali imam namjeru uskoro, a vjerujem da će biti poslje svega, jer dr.N.S.S. neće "šutjeti", ona će makar nešto prokomentirati (naravno ništa pozitivno) kao i za odlazak u Mb

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •