skandy užasno je što si to prošla. Zaista ne ponovilo se nikome. Moje se iskustvo ne može mjeriti s tvojim, ali mene je moja gine naručila da dođem po uputnicu za Rijeku za prve konzultacije iza 5 sati tj, u vrijeme kad njoj dolaze trudnice na uzv. Čekala sam 15 min da joj sestra da moje nalaze da bi napisala uputnicu, a cure su se oko mene gurale trbusima, pričale kako se neke nisu ni nadale da su trudne, nisu planirale, nekima nije odgovarao tajming jer imaju problema na poslu i tako. Kad sam izašla, jednostavno sam počela plakati i dok sam stigla mužu u auto ridala sam kao djete. Dva sata se nisam mogla smiriti.
Kada sam slijedeći put išla kod nje otvoreno sam joj rekla šta se dogodilo i molila je da se to ne ponovi jer ću završiti na psihijatriji.
Poslušala me i još se izvinula. Nikad više nisam došla u "trudničko vrijeme".

A vezano za savjetovanja, pravno mi je bilo čista sprdačina, ali moram priznati da mi psihološko nije bilo problem. I ja i MM spadamo u grupu kojoj je bilo ugodno, Kuljanička je prva liga i rekla je da joj se možemo obratiti kad god, zajedno ili pojedinačno i vezano za bilo šta, ne samo mpo.
Međutim i ja sam mišljenja da je apsolutno diskriminirajuće. Neka uvedu psihološko testiranje za oboljele od raka, prije propisivanja kemoterapije. Kao, ako ste psihički stabilni ćemo vas liječiti, ako niste, nećemo!
Ja sam za to da se uvede psihološko testiranje za sve saborske zastupnike i ministre i ostalu svitu. I naravno, da se rezultati javno objave.