Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Joooj Barby kud ćeš ti nego po crnjacima, može se beba i od namogućeprirodnijeg začeća rodit bolesna pa nitko o tome ne želi razmišljat. Da razmišljamo o tome vjerojatno ova tema nebi postojala, a i populacija općenito bi bila puno manja.
    Draga moja, znam da ti je jako teško zadnjih par dana, prvo nema transfera pa te šetaju po humanoj, ali daj probaj manje brijat. Nećeš si ništa dobro s tim napravit.
    cranky svjesna sam ja da se i od normalnog zaceca moze rodit bolesno dijete,mozda izgledaju crnjaci i nije da sam sad pala u bed od toga nego sam se toga sjetila bas kako mi je ta cura to ispricala pa sam htjela samo pitat vas da li je i vama to receno...samo to...

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    cranky svjesna sam ja da se i od normalnog zaceca moze rodit bolesno dijete,mozda izgledaju crnjaci i nije da sam sad pala u bed od toga nego sam se toga sjetila bas kako mi je ta cura to ispricala pa sam htjela samo pitat vas da li je i vama to receno...samo to...
    pa vi baš navalile po lošoj temi - znate da će nas diabolica čitati .....pssst

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

diabolica ČEEEEEESTIIIITAAAAAMMMM!!! To je super vijest. Neka nama muških, samo nek je malac živ i zdrav i biti će sve apoteka!
    tigrical nasmijala si mi i muža koji je odmah prokomentirao da sam u ovoj godini više noge dizala docentici nego njemu!!! A brižno srce moje!!

Evo ja oživjela, sinoć 38 temp, pa hektolitri ćaja, pa preznojavanje i danas sam ko nova. Kaže muž da sam se pomladila!!! Sigurno se samo upucava,prasac!
    Iako me još boli svaka kost na glavi, prštim pozitivom pa vam malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Barby mi smo imali predavanje od docentice cca 20 min o malformacijama kod ICSI-ja na konzultacijama i onda još 15 minuta predavanja samo meni kod samog transfera (noge u zraku) o rizicima višeplodne trudnoće. Ja mogu samo iznova napisati da za tu ženu nemam riječi, takva je kakva je i gotovo. Moja pitanja su samo bila :"ok, koliko ste vi u vašoj karijeri mpo imali djece rođene sa malformacijama?" i "da li se radi o mentalnoj retardaciji?" Odg.na 1. je bilo nijedno djete, a na 2. ne, već blage fizičke malformacije, 100% rješive kirurškim putem. Naravno da postoji veći rizik, ali on postoji i kod normalne trudnoće, pa i dalje žene rađaju!!! Mi nemamo drugog naćina za postati majke s muškarcima koje volimo i ako je ovo jedini način, mi ga prihvaćamo. I upravo radi te hrabrosti koju svaka od nas ima u sebi dobiti ćemo normalnu, zdravu i prekrasnu dječicu jer se za to svakodnevno svim snagama borimo. I zato netreba brijati i paničariti već napucati ružićaste naočale na nos i samo šibati u nove pobjede!
    Posljednje uređivanje od mare157 : 29.04.2010. at 14:22

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Barby mi smo imali predavanje od docentice cca 20 min o malformacijama kod ICSI-ja na konzultacijama i onda još 15 minuta predavanja samo meni kod samog transfera (noge u zraku) o rizicima višeplodne trudnoće. Ja mogu samo iznova napisati da za tu ženu nemam riječi, takva je kakva je i gotovo. Moja pitanja su samo bila :"ok, koliko ste vi u vašoj karijeri mpo imali djece rođene sa malformacijama?" i "da li se radi o mentalnoj retardaciji?" Odg.na 1. je bilo nijedno djete, a na 2. ne, već blage fizičke malformacije, 100% rješive kirurškim putem. Naravno da postoji veći rizik, ali on postoji i kod normalne trudnoće, pa i dalje žene rađaju!!! Mi nemamo drugog naćina za postati majke s muškarcima koje volimo i ako je ovo jedini način, mi ga prihvaćamo. I upravo radi te hrabrosti koju svaka od nas ima u sebi dobiti ćemo normalnu, zdravu i prekrasnu dječicu jer se za to svakodnevno svim snagama borimo. I zato netreba brijati i paničariti već napucati ružićaste naočale na nos i samo šibati u nove pobjede![/QUOTE]

tako lijepo rečeno da na ovo mogu samo

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    diabolica ČEEEEEESTIIIITAAAAAMMMM!!! To je super vijest. Neka nama muških, samo nek je malac živ i zdrav i biti će sve apoteka!
    tigrical nasmijala si mi i muža koji je odmah prokomentirao da sam u ovoj godini više noge dizala docentici nego njemu!!! A brižno srce moje!!

Evo ja oživjela, sinoć 38 temp, pa hektolitri ćaja, pa preznojavanje i danas sam ko nova. Kaže muž da sam se pomladila!!! Sigurno se samo upucava,prasac!
    Iako me još boli svaka kost na glavi, prštim pozitivom pa vam malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Barby mi smo imali predavanje od docentice cca 20 min o malformacijama kod ICSI-ja na konzultacijama i onda još 15 minuta predavanja samo meni kod samog transfera (noge u zraku) o rizicima višeplodne trudnoće. Ja mogu samo iznova napisati da za tu ženu nemam riječi, takva je kakva je i gotovo. Moja pitanja su samo bila :"ok, koliko ste vi u vašoj karijeri mpo imali djece rođene sa malformacijama?" i "da li se radi o mentalnoj retardaciji?" Odg.na 1. je bilo nijedno djete, a na 2. ne, već blage fizičke malformacije, 100% rješive kirurškim putem. Naravno da postoji veći rizik, ali on postoji i kod normalne trudnoće, pa i dalje žene rađaju!!! Mi nemamo drugog naćina za postati majke s muškarcima koje volimo i ako je ovo jedini način, mi ga prihvaćamo. I upravo radi te hrabrosti koju svaka od nas ima u sebi dobiti ćemo normalnu, zdravu i prekrasnu dječicu jer se za to svakodnevno svim snagama borimo. I zato netreba brijati i paničariti već napucati ružićaste naočale na nos i samo šibati u nove pobjede!
    evo znaci, i ti si cula tako nesto.da ona je malo otvorenija od vlastelica i vlasica.....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    evo znaci, i ti si cula tako nesto.da ona je malo otvorenija od vlastelica i vlasica.....
    Nije ona "malo otvorenija", ona je !#"$%&/(*=!!#=0

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ovo "malo otvorenija" me baš nasmijalo. Evo još za nju malo %!,,,*$!&=gr..##<¸¨;$

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo "malo otvorenija" me baš nasmijalo. Evo još za nju malo %!,,,*$!&=gr..##<¸¨;$
    A jesi luda!!! Kuća mi odzvanja od smijeha!!! Da !!! Ja ću poludit!!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    nisam znala kako da se izrazim pa sam tako rekla.ali cula sam da zna bti svakakva....smao drzim fige da nikad kod nje ne dospijem.mojoj frendici,odnosno jednoj nasoj forumasici je rekla kad je bila u postupku,mislim na punkciji kao zapisana si za sljedeci put vec a jos nije ni transfer bio,kaze ona ostala sam,mozete mislit koji osjecaj je to,tek si u ovom zivis za to a ona ti kao unaprijed vec kaze nista od ovoga,doci ces ti opet...grozno!
    mravak koliko sam ja upucena vracaju samo 2js,bar je meni vlastelic tako rekao,znaci nema bas biranja ili 2 ili jednu ako bas inzistiras ali 3 koliko ja znam ne.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Nije ona "malo otvorenija", ona je !#"$%&/(*=!!#=0
    Neznam uopće kojim slovima bi ovo mogla potpisati!!! Upravo tako!
    Barby znaš ti šta je 20 minuta?!?! Koliko je to vremena?! Pa to se kaže jednostavno dužna sam vas upozoriti na povečan rizik od bla bla bla radi toga i toga i vi odlučite da li ste na to spremni. Onda mi kažemo da jesmo i idemo dalje, a ne da nastavi piliti po tome narednih 19 minuta!!!
    Pročitaj si letak od rode i malo proguglaj pa će ti biti jasnije.
    Taj njen govor odnosno zastrašivanje je kod mene i mm dovelo do toga da je on rekao da to ne dolazi u obzir i da on bira biti bez djece, a ja sam lila suze sat i po vremena do doma.
    Sutra sam mu objasnila da mu je priroda iliti nemar njegovih roditelja njemu dao da nema djece i da on nema šta tu puno birati, a da sam ja rođena da budem majka i da imam snage sve to proći da bi rodila naše djete, moje i njegovo, a ako on to ne želi, da nema problema. Ja ću prelomiti i potražiti sreću drugdje. Danas čekamo drugi postupak i ne razmišljamo o njezinom zastrašivanju. Neznam kako bi to drukčije nazvala. Ova tema je za mene gotova,a ako te šta mući, pitaj na pp. Prostudirala sam te njene jeb... činjenice!!
    mravak meni su priznali briseve iz 9.mjeseca za postupak u 2.ove godine. Traže da nebudu stariji od 3.mj, ali mislim da te neće poslati da radiš nove. Ionako će ti stalno nešto prtljati dole, nema potrebe da ti još nakaleme da ideš ponovo ih raditi. Meni stvarno nije doc.radila nikakav problem oko toga. Pitaj ga prije. A na ovo slanje amo-tamo ću ti reći da navućeš smješak na lice i šta god ti kažu, ti sa smješkom po svome, pitaj 5 puta istu stvar ako treba. Nedaj da te traumiraju, sve je ovo samo po sebi stresno. Samo i naprijed!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •