Stranica 14 od 43 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

darkica vidim da su ti cure već odgovorile za prolaktin ali da ti dam svoj primjer, pred svoje vjenčanje sam radila sve hormonalne nalaze i prolaktin mi je bio preko 750, e sad kako sam imala obaveza preko glave u tom periodu odlučila sam poslušati dr. gin. i za 3 mjeseca sam ponovila nalaz i bio je OK cc 350, provjeravala sam ga još 2 puta za svaki slučaj i uvjek je bio OK
    eto, a ti razmisli da li si pod kakvim posebnim stresom bila u zadnje vrijeme ....... stres je vrag
    pravnik u KBC-u radi od 10-11 samo ponedjeljkom - tako je bilo u 12/2009 - ali uz prethodnu najavu kod sestre Mire

crancy
    Hej jeste vi primjetile da forumski sat kasni 2 sata?

ja jesam a šta će mo po tom pitanju?

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hello svima,
    moram se i vama javiti jer sam sretna presretna i neka vam moj primjer ulije nadu da ipak postoje čuda....ja sam danas bila na UZV (danas točno 13,2 tjedana) na onom turbo stroju" u Medicu (mojoj soc. ginićki još uvijek ne radi) i bebica je u redu, dužina, veličina težina, maše ručicama, češka se i doktoresa je rekla i pokazala da je DEČKO! Još uvijek ne mogu vjerovati.
    Malo sam pod stresom jer za 2 tjedna moram na amniocintezu....joooj što me strah ne znam kako ću to preživit od straha da ne bih pobacila.
    Eto malo sam van teme, ali vi ste drage moje kumice mom bebaču a red je da onda da vam se pohvalim.
    Pusa svima i šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve šta vam treba!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica predivno! Maleni pišonja maše ručicama! Zar se baš mora na amniocentezu? Mislim da je tvoj izbor...
    Jedva te čekam vidjet na kavi i predlagati imena za pišonju!
    Pusa!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Pozdrav svim novim curama kod nas.............DIIIIIIIIABOOOOLLLLLICEEEEEEEEE puse frajeru našem on nam je za sad najveće veselje............a sada će i Tigrica kakvu mačku za njega prijavit joššš malo puse jedva čekam da vas sve vidim.......okidoki pozdrav..........i svima.........

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ajme Diabolica ma super, čestitam ti na malom pišonji!!! ... Moram priznati da sam malo iznenađena da se tako rano već može vidit i spol.... ja sam mislila da se to može tek u šestom mjesecu trudnoće.

Tigricel kako si ti? simptomi?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo i moje bodulke koja uvijek samo prozuju forumom....

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

A da Dani moja nemreš sve stić posao kuća birtija......glavno da tebe ne zapostavljam.......kisssss

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i moje bodulke koja uvijek samo prozuju forumom....
    Baš je specijalnaaaaaaaaa i odličnaaaaaaaaaaa................kisssssssssssss

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 simptomi nikad nikakvi, pa tako ni sada... Jedino imam lagane grčeve, kao pred početak M, ali tako imam od transfera, pa sam mislila da je to zato što je bio "traumatičan" transfer

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme Diabolica ma super, čestitam ti na malom pišonji!!! ... Moram priznati da sam malo iznenađena da se tako rano već može vidit i spol.... ja sam mislila da se to može tek u šestom mjesecu trudnoće.
    I ja sam ostala iznenađena ali danas postoji takva oprema - turbo UZV da se sve živo vidi...pa brojala mu je prste na nožici...MM ostao zabezeknut....pravo pravcato stopalo.....a velik je 13 cm......
    Tigrical ajde ti stvarno jednu curku izčarobiraj i to će biti to!
    Hvala svima curke moje....

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ajme Diabolica pišolinac joj tako mi je drago!!!!
    E a za tu amnio, stvarno, jel to obavezno za nas starije?

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

A Tigrice moja ti si legenda nadam se da će napokon na ovoj kavici malo biti slavlja u tvoju čast........

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cestitam trudnice na malenom pisonji! ali zasto amniocentezu moras radit,radi godina ili?

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ajme Diabolica, pa to je predivno! Pišonja! Suuperrr!!!!

Amniocenteza? Nije mi jasno?

Forumašice moje veeliki vam šaljem kiss

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure jel vama dr govorio prije postupka da je kod potmopomognute veci postotak da se beba rodi bolesna sa nekom deformacijom i sl..meni nije nikad to spomenuo vlastelic a docentica navodno da napomene,tako mi rekla jedna njena pacijentica...

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Joooj Barby kud ćeš ti nego po crnjacima, može se beba i od namogućeprirodnijeg začeća rodit bolesna pa nitko o tome ne želi razmišljat. Da razmišljamo o tome vjerojatno ova tema nebi postojala, a i populacija općenito bi bila puno manja.
    Draga moja, znam da ti je jako teško zadnjih par dana, prvo nema transfera pa te šetaju po humanoj, ali daj probaj manje brijat. Nećeš si ništa dobro s tim napravit.

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Diabolica ovo su stvarno krasne vijesti, čestitam ti na malom pišonji

Amnicenteza se preporučuje za cure starije od 35 god. ali nije obavezna. U prvoj polovici trudnoće amniocenteza se radi ako postoji sumnja da plod ima povećan rizik za neku abnormalnost kromosoma ili genetsku bolest.
    Meni je docentica napomenula da je kod MPO veći rizik da se dijete rodi bolesno, ali koliko sam čitala o tome mislim da nema potrebe da se zamaramo, to su tako mali postoci.

Čekalice bete kako se držite?

Pusa svima

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sve mi se manje sviđa ta docentica

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Sve mi se manje sviđa ta docentica
    Ovo mogu samo potpisati

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dianbolica ČESTITAM na pišolini !!!!!!! - ne brini se - ružičaste naočale ti moraju biti glavni modni detalj dok se pišo ne rodi ( a mogla bi i na porod s njima )

Amniocenteza - ja sam davno odlučila da je neću raditi - napravit ću pretrage krvi na medicinskom fak. (neznam točno kako se zovu - neka dn-a analiza??) jer volit ću svoje dijete kakvo mi bude bilo suđeno... to je moje mišljenje s kojim se MM ne slaže - ali o tome ću brigu brinuti kad dođe vrijeme...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa Vidi poruku
    Hello svima,
    moram se i vama javiti jer sam sretna presretna i neka vam moj primjer ulije nadu da ipak postoje čuda....ja sam danas bila na UZV (danas točno 13,2 tjedana) na onom turbo stroju" u Medicu (mojoj soc. ginićki još uvijek ne radi) i bebica je u redu, dužina, veličina težina, maše ručicama, češka se i doktoresa je rekla i pokazala da je DEČKO! Još uvijek ne mogu vjerovati.
    Malo sam pod stresom jer za 2 tjedna moram na amniocintezu....joooj što me strah ne znam kako ću to preživit od straha da ne bih pobacila.
    Eto malo sam van teme, ali vi ste drage moje kumice mom bebaču a red je da onda da vam se pohvalim.
    Pusa svima i šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve šta vam treba!
    Ma Diabolice prekrasno!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    diabolica predivno! Maleni pišonja maše ručicama! Zar se baš mora na amniocentezu? Mislim da je tvoj izbor...
    Jedva te čekam vidjet na kavi i predlagati imena za pišonju!
    Pusa!
    Nadam se da ćemo na kafici predlagati imena za još neke bebače.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nedavno sam negdje citala da se sada cesce radi kombinirani probir bas zato da se izbjegne amniocenteza. Al tebe mozda kaci ne samo radi godina nego jer je velika razlika medju djecom. Bar je tako bilo kod moje jedne frendice. Na kraju je sve proslo okej i amnio i trudnoca i sad je to vec veliki pricljivi decko. EEEE, zaboravih, cestitke na pisulincuuuuuu! Izgleda da su nam curice i dalje u deficitu (bar mi se tako cini jer su mi sve frendice u deckima i kad god trazim robicu za kupit uvijek ima hrpa zenske u svim velicinama a onih plavih stvari jako malo...)

Al ko sto kazete, mislim da bi nam tigrical mogla malo poraditi na pojacanju zenske populacije, nekako mi je ona sumnjiva

Ajd zemskice, saljem puno pozitive svima za sto god im je potrebno a najvjerojatnije se vidimo za kakvih desetak dana.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ma jojjj kako lipo, mali dečkić! nek ti je sa srećom diabolice draga
    a btw, ta docentica, no comment....ja na to gledam ovako...završilo je vrime muka, odricanja, patnji i tuge, a došlo je vrime upravo svega suprotnoga . nije na odmet biti oprezan, al ne treba puhat na hladno jer si tako čovjek nikad ne dozvoli uživanjeeee koje je sada jakooo jakooo poželjnooo!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Diabolica čestitam na pišulincu!!! I ja voljela da mi roda donese pišulinca maloga, da bude samo mamin
    Kako su meni do sada sve pretrage OK nadam se i vibram samoj sebi da današnji urološki prođe isto pozitivno. Ima li teme na forumu o varikokeli? Kako se mjere ti stupnjevi, da li operacija ili ne, malo više o tome.
    Ne znamo koji je uzrok nalaza MM-a, danas upravo počinju pretrage ti urološkim, slijedeći tjedan hromoni (svi) pa sam se htjela malo pripremitui, da ne gledam šareno....

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vojvođanka evo i ovdje da ti zaželim bezbolnu punkciju sutra. Mislim da ću izbjeći sutra susret sa 6 "živčanih" cura kako ti kažeš, pa ću ja u ponedjeljak ujutro kod mog dr. na dogovor.
    Magdalena još malo, ha?
    Dani82 za tvoj početak, da sve završi super.
    Mare da nam ozdraviš.
    Tigrice i Cranky navijamo za vas.
    Svim curama/suborkama velika pusa!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Vojvođanka evo i ovdje da ti zaželim bezbolnu punkciju sutra. Mislim da ću izbjeći sutra susret sa 6 "živčanih" cura kako ti kažeš, pa ću ja u ponedjeljak ujutro kod mog dr. na dogovor.
    Magdalena još malo, ha?
    Dani82 za tvoj početak, da sve završi super.
    Mare da nam ozdraviš.
    Tigrice i Cranky navijamo za vas.
    Svim curama/suborkama velika pusa!
    Potpisujem te!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

moram reći da sam jučer nakon inekcije choragona bila sretna ko dijete - zašto? - jer sam je do sada dobila 4 puta i svaki puta sam išla doma šepajući a jučer me je sestra prvi puta polegla i NISAM OSJETILA ČAK NI UBOD IGLE, tako da sam optimistična sutra za punkciju - a imam ih malo pa ću preživjeti

u vezi ljekova za stimulaciju: jedna cura mi je pričala kako joj je dr. vlastelić rekao da imaju loših iskustava s inekcijama pa da je bolje da je stimuliraju s klomifenom da, da loša iskustva, NEMA JU IH!!!!! , znam da su išli i na stimulaciju samo 3 decapeptila + gonal ili menapur...pokušat ću sutra saznati od cura koju stimulaciju su imale i kakav je rezultat + god. starosti - ako nekoga zanima statistika...
    tigrice i crancy kao je???? - čekamo vaše simptome

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Joooj Barby kud ćeš ti nego po crnjacima, može se beba i od namogućeprirodnijeg začeća rodit bolesna pa nitko o tome ne želi razmišljat. Da razmišljamo o tome vjerojatno ova tema nebi postojala, a i populacija općenito bi bila puno manja.
    Draga moja, znam da ti je jako teško zadnjih par dana, prvo nema transfera pa te šetaju po humanoj, ali daj probaj manje brijat. Nećeš si ništa dobro s tim napravit.
    cranky svjesna sam ja da se i od normalnog zaceca moze rodit bolesno dijete,mozda izgledaju crnjaci i nije da sam sad pala u bed od toga nego sam se toga sjetila bas kako mi je ta cura to ispricala pa sam htjela samo pitat vas da li je i vama to receno...samo to...

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    cranky svjesna sam ja da se i od normalnog zaceca moze rodit bolesno dijete,mozda izgledaju crnjaci i nije da sam sad pala u bed od toga nego sam se toga sjetila bas kako mi je ta cura to ispricala pa sam htjela samo pitat vas da li je i vama to receno...samo to...
    pa vi baš navalile po lošoj temi - znate da će nas diabolica čitati .....pssst

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ne znam za vas al kod mene je takvo divno sunce, šta bi dala za slobodna dan i ispijanje kavice uz more dok mi povjetarac onako lagano puše...osjećala bi se totalno !!! samo maštanje već pomaže...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

pa naručena sam u 6mj.... kada dobijem hormone idem kod Vlastelića na dogovor da vidi koju će mi terapiju dati..zadnji put su mi hormoni bili Ok pa mislim da će i sada.. zadnja menga mi je bila 23.4... sljedeća očekivana M je 24.5... ne znam kada ću onda ići na IVF/ET... ne kužim se baš u sve to... moram čekat iduću mengu 24.5. pa ću onda započeti s terapijom???
    PS. koja je razlika kada napišem poruku pa stisnem BRZI ODGOVOR / IDI NA NAPREDNO ????

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma cure, POZITIVA je najbitnija. Ništa strašno se neće dogoditi, pa nema razloga za brigu. Loks je dala prijedlog najbolje moguće terapije : sjesti negdje na sunce, uz more, navuči naočale na oči i uživati u trenutku, u krasnom danu, u vlastitom žiotu i zahvalit se na izazovima koji su pred nama i koje ćemo uspješno savladati. Iz naše MPO priče ćemo izaći iskusnije, pametnije, mudrije i bogatije za našu mrvicu - dvje , koliko kojoj bude suđeno. Rijetko tko ne uspije, imajte vjere u sebe i svoje muževe. Jednog dana ćemo o tome pričati kao o fazi života u kojoj smo se izborile za naše snove.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

diabolica ČEEEEEESTIIIITAAAAAMMMM!!! To je super vijest. Neka nama muških, samo nek je malac živ i zdrav i biti će sve apoteka!
    tigrical nasmijala si mi i muža koji je odmah prokomentirao da sam u ovoj godini više noge dizala docentici nego njemu!!! A brižno srce moje!!

Evo ja oživjela, sinoć 38 temp, pa hektolitri ćaja, pa preznojavanje i danas sam ko nova. Kaže muž da sam se pomladila!!! Sigurno se samo upucava,prasac!
    Iako me još boli svaka kost na glavi, prštim pozitivom pa vam malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Barby mi smo imali predavanje od docentice cca 20 min o malformacijama kod ICSI-ja na konzultacijama i onda još 15 minuta predavanja samo meni kod samog transfera (noge u zraku) o rizicima višeplodne trudnoće. Ja mogu samo iznova napisati da za tu ženu nemam riječi, takva je kakva je i gotovo. Moja pitanja su samo bila :"ok, koliko ste vi u vašoj karijeri mpo imali djece rođene sa malformacijama?" i "da li se radi o mentalnoj retardaciji?" Odg.na 1. je bilo nijedno djete, a na 2. ne, već blage fizičke malformacije, 100% rješive kirurškim putem. Naravno da postoji veći rizik, ali on postoji i kod normalne trudnoće, pa i dalje žene rađaju!!! Mi nemamo drugog naćina za postati majke s muškarcima koje volimo i ako je ovo jedini način, mi ga prihvaćamo. I upravo radi te hrabrosti koju svaka od nas ima u sebi dobiti ćemo normalnu, zdravu i prekrasnu dječicu jer se za to svakodnevno svim snagama borimo. I zato netreba brijati i paničariti već napucati ružićaste naočale na nos i samo šibati u nove pobjede!
    Posljednje uređivanje od mare157 : 29.04.2010. at 14:22

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

kako napisati PP?? privatna poruka zar ne??
    uglavnom.... Doktori su nas zavlačili sa svih strana.. i tako se odužilo... mislili smo da će urolog popravit spermiogram ali ništa od toga ... pio je neke tablete iz Austrije Proviro i P.....(400e koštale za 3mj)... uglavnom spermiogram je poslije bio još gori... ona sam se pokušavala naručiti na HSG.... pa su me par puta odbili::: da bi mi nakon nekoliko mj. rekli da se prvo JA moram naručiti na razgovor kod dr.V.(do tada sam odlazila sa MM poslije Spermiograma da mu pokažemo.i tada nam je rekao za HSG)... pa sam se naručila i donjela spermiogram MM da bi mi opet rekao da se trebam naruiti na HSG... ovaj put sam dobila nalaz napismeno... i onda sam se s tim nalazom pokušavala naručiti ... ali uvjek je sve bilo zauzeto... ii tek se nakon god. naručila na HSG(u 10/09) ... nalaz je OK... i onda je rekao da bi on sačekao još jedan nalaz spermiograma i tako došao 1mj. i vidio nalaz još goreg spermiograma i rekao da se tu nema šta više čekati već da treba radit IVF/ET ... i tako nas zapisali na neki papirić za 6mj....i dao nam Milinovićev papir za pretrage i rekao nam da napravio pretrage u 3mj.... to smo i napravili u 2mj.... i rekao nam je kada nalazi budu gotovi da ih dođemo pokazat... i tako ih mi došli pokazat u 3mj....a oni nas otjerali jer zašto smo dolazili ranije kada smo naručeni u 6mj??? ne kužim ih kažu da donesemo nalaze pa nas otjeraju jer kažu da nismo naručeni... onda sam se naručila početkom 4mj. na razgovor i dobila uputnicu za hormone... koje sam obavila.. čekam nalaz...
    Sada se ja pitam da li će mi nalazi biti stari za IVF u 6mj.??.... mislim na briseve???? od 2 mj. su...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

...a koliki je to tek dokaz da volite svoje muževe i oni vas...jer to izdržat malo ki može, odnosno bolje rečeno, malo parova može

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Barby mi smo imali predavanje od docentice cca 20 min o malformacijama kod ICSI-ja na konzultacijama i onda još 15 minuta predavanja samo meni kod samog transfera (noge u zraku) o rizicima višeplodne trudnoće. Ja mogu samo iznova napisati da za tu ženu nemam riječi, takva je kakva je i gotovo. Moja pitanja su samo bila :"ok, koliko ste vi u vašoj karijeri mpo imali djece rođene sa malformacijama?" i "da li se radi o mentalnoj retardaciji?" Odg.na 1. je bilo nijedno djete, a na 2. ne, već blage fizičke malformacije, 100% rješive kirurškim putem. Naravno da postoji veći rizik, ali on postoji i kod normalne trudnoće, pa i dalje žene rađaju!!! Mi nemamo drugog naćina za postati majke s muškarcima koje volimo i ako je ovo jedini način, mi ga prihvaćamo. I upravo radi te hrabrosti koju svaka od nas ima u sebi dobiti ćemo normalnu, zdravu i prekrasnu dječicu jer se za to svakodnevno svim snagama borimo. I zato netreba brijati i paničariti već napucati ružićaste naočale na nos i samo šibati u nove pobjede![/QUOTE]

tako lijepo rečeno da na ovo mogu samo

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    diabolica ČEEEEEESTIIIITAAAAAMMMM!!! To je super vijest. Neka nama muških, samo nek je malac živ i zdrav i biti će sve apoteka!
    tigrical nasmijala si mi i muža koji je odmah prokomentirao da sam u ovoj godini više noge dizala docentici nego njemu!!! A brižno srce moje!!

Evo ja oživjela, sinoć 38 temp, pa hektolitri ćaja, pa preznojavanje i danas sam ko nova. Kaže muž da sam se pomladila!!! Sigurno se samo upucava,prasac!
    Iako me još boli svaka kost na glavi, prštim pozitivom pa vam malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Barby mi smo imali predavanje od docentice cca 20 min o malformacijama kod ICSI-ja na konzultacijama i onda još 15 minuta predavanja samo meni kod samog transfera (noge u zraku) o rizicima višeplodne trudnoće. Ja mogu samo iznova napisati da za tu ženu nemam riječi, takva je kakva je i gotovo. Moja pitanja su samo bila :"ok, koliko ste vi u vašoj karijeri mpo imali djece rođene sa malformacijama?" i "da li se radi o mentalnoj retardaciji?" Odg.na 1. je bilo nijedno djete, a na 2. ne, već blage fizičke malformacije, 100% rješive kirurškim putem. Naravno da postoji veći rizik, ali on postoji i kod normalne trudnoće, pa i dalje žene rađaju!!! Mi nemamo drugog naćina za postati majke s muškarcima koje volimo i ako je ovo jedini način, mi ga prihvaćamo. I upravo radi te hrabrosti koju svaka od nas ima u sebi dobiti ćemo normalnu, zdravu i prekrasnu dječicu jer se za to svakodnevno svim snagama borimo. I zato netreba brijati i paničariti već napucati ružićaste naočale na nos i samo šibati u nove pobjede!
    evo znaci, i ti si cula tako nesto.da ona je malo otvorenija od vlastelica i vlasica.....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    evo znaci, i ti si cula tako nesto.da ona je malo otvorenija od vlastelica i vlasica.....
    Nije ona "malo otvorenija", ona je !#"$%&/(*=!!#=0

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Diabolica... pratim dugo ovaj forum i drago mi je što imaš malog dečka ispod svog srca,, čuvaj ga dobro
    što se tiče amniocinteze... nitko te ne može prisilit na taj pregled a i ne meogu ti ni 1oo % potvrditi dijagnozu kakva god bila...
    Moja mama je bila na tom pregledu (u 41god rodila moju sestricu bez ikakvih problema koja je živa i zdrava i malo naporna )
    ... znam da ju je bila frka tog pregleda... moraš potpisat papir da nećeš tužit bolnicu ako se nešto desi...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ovo "malo otvorenija" me baš nasmijalo. Evo još za nju malo %!,,,*$!&=gr..##<¸¨;$

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    kako napisati PP?? privatna poruka zar ne??
    uglavnom.... Doktori su nas zavlačili sa svih strana.. i tako se odužilo... mislili smo da će urolog popravit spermiogram ali ništa od toga ... pio je neke tablete iz Austrije Proviro i P.....(400e koštale za 3mj)... uglavnom spermiogram je poslije bio još gori... ona sam se pokušavala naručiti na HSG.... pa su me par puta odbili::: da bi mi nakon nekoliko mj. rekli da se prvo JA moram naručiti na razgovor kod dr.V.(do tada sam odlazila sa MM poslije Spermiograma da mu pokažemo.i tada nam je rekao za HSG)... pa sam se naručila i donjela spermiogram MM da bi mi opet rekao da se trebam naruiti na HSG... ovaj put sam dobila nalaz napismeno... i onda sam se s tim nalazom pokušavala naručiti ... ali uvjek je sve bilo zauzeto... ii tek se nakon god. naručila na HSG(u 10/09) ... nalaz je OK... i onda je rekao da bi on sačekao još jedan nalaz spermiograma i tako došao 1mj. i vidio nalaz još goreg spermiograma i rekao da se tu nema šta više čekati već da treba radit IVF/ET ... i tako nas zapisali na neki papirić za 6mj....i dao nam Milinovićev papir za pretrage i rekao nam da napravio pretrage u 3mj.... to smo i napravili u 2mj.... i rekao nam je kada nalazi budu gotovi da ih dođemo pokazat... i tako ih mi došli pokazat u 3mj....a oni nas otjerali jer zašto smo dolazili ranije kada smo naručeni u 6mj??? ne kužim ih kažu da donesemo nalaze pa nas otjeraju jer kažu da nismo naručeni... onda sam se naručila početkom 4mj. na razgovor i dobila uputnicu za hormone... koje sam obavila.. čekam nalaz...
    Sada se ja pitam da li će mi nalazi biti stari za IVF u 6mj.??.... mislim na briseve???? od 2 mj. su...
    mravak, srce ne sekiraj se, sve smo mi prošle nešto slično......za popiz.... imaš osjećaj da te neko povlači za nos!!!!
    samo gledajte u svoj cilj ispred sebe i nemojte odustati

briseve će ti prihvatiti (moji su od 12/2009 a sad sam u postupku) i obavezno se javi početkom sl. tjedna kod dr. na dogovor za terapiju sa svim nalazima, jer bi trebala startati s menstruacijom 05/2010

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pa naručena sam u 6mj.... kada dobijem hormone idem kod Vlastelića na dogovor da vidi koju će mi terapiju dati..zadnji put su mi hormoni bili Ok pa mislim da će i sada.. zadnja menga mi je bila 23.4... sljedeća očekivana M je 24.5... ne znam kada ću onda ići na IVF/ET... ne kužim se baš u sve to... moram čekat iduću mengu 24.5. pa ću onda započeti s terapijom???
    PS. koja je razlika kada napišem poruku pa stisnem BRZI ODGOVOR / IDI NA NAPREDNO ????
    Nakon što napišeš tekst, kad klikneš brzi odgovor ide takav, a kad želiš smajliće klikneš idi na napredno.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Nije ona "malo otvorenija", ona je !#"$%&/(*=!!#=0
    Neznam uopće kojim slovima bi ovo mogla potpisati!!! Upravo tako!
    Barby znaš ti šta je 20 minuta?!?! Koliko je to vremena?! Pa to se kaže jednostavno dužna sam vas upozoriti na povečan rizik od bla bla bla radi toga i toga i vi odlučite da li ste na to spremni. Onda mi kažemo da jesmo i idemo dalje, a ne da nastavi piliti po tome narednih 19 minuta!!!
    Pročitaj si letak od rode i malo proguglaj pa će ti biti jasnije.
    Taj njen govor odnosno zastrašivanje je kod mene i mm dovelo do toga da je on rekao da to ne dolazi u obzir i da on bira biti bez djece, a ja sam lila suze sat i po vremena do doma.
    Sutra sam mu objasnila da mu je priroda iliti nemar njegovih roditelja njemu dao da nema djece i da on nema šta tu puno birati, a da sam ja rođena da budem majka i da imam snage sve to proći da bi rodila naše djete, moje i njegovo, a ako on to ne želi, da nema problema. Ja ću prelomiti i potražiti sreću drugdje. Danas čekamo drugi postupak i ne razmišljamo o njezinom zastrašivanju. Neznam kako bi to drukčije nazvala. Ova tema je za mene gotova,a ako te šta mući, pitaj na pp. Prostudirala sam te njene jeb... činjenice!!
    mravak meni su priznali briseve iz 9.mjeseca za postupak u 2.ove godine. Traže da nebudu stariji od 3.mj, ali mislim da te neće poslati da radiš nove. Ionako će ti stalno nešto prtljati dole, nema potrebe da ti još nakaleme da ideš ponovo ih raditi. Meni stvarno nije doc.radila nikakav problem oko toga. Pitaj ga prije. A na ovo slanje amo-tamo ću ti reći da navućeš smješak na lice i šta god ti kažu, ti sa smješkom po svome, pitaj 5 puta istu stvar ako treba. Nedaj da te traumiraju, sve je ovo samo po sebi stresno. Samo i naprijed!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo "malo otvorenija" me baš nasmijalo. Evo još za nju malo %!,,,*$!&=gr..##<¸¨;$
    A jesi luda!!! Kuća mi odzvanja od smijeha!!! Da !!! Ja ću poludit!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Svima vam hvala na toploj dobrodošlici....
    Trudilice zanima me ako bi bile u mogućnosti da možete birati da li želite da vam vrate 2 ili 3 zametka koliko bi odabrali??
    .... voljela li da ostanem trudna što prije znam da više zametaka povećava tu mogućnost...
    Da li Vlastelić vraća po 3 ili 2 ??
    ... ali bilo bi me frka s 3 bebice jer statistike pokazuju da se iznese takva trudoća i da sve bude OK s bebicama je 50 % ....
    ... zanima me vaše mišljenje???....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mare 157 hvala na odgovoru... jedna briga manje

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ciaos mravak
    sad sam se i ja zapitala...jer tu smo negdje,mi smo isto u postupku u 6mj. pa kad razmišljam nemam pojma ni ja šta to znači. m mi stiže negdje oko 11.05., odnosno 09.06. pa kad ja onda počinjem piti klomifen. ako ko zna??? zvat ću humanu za svaki slučaj sutra

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Svima vam hvala na toploj dobrodošlici....
    Trudilice zanima me ako bi bile u mogućnosti da možete birati da li želite da vam vrate 2 ili 3 zametka koliko bi odabrali??
    .... voljela li da ostanem trudna što prije znam da više zametaka povećava tu mogućnost...
    Da li Vlastelić vraća po 3 ili 2 ??
    ... ali bilo bi me frka s 3 bebice jer statistike pokazuju da se iznese takva trudoća i da sve bude OK s bebicama je 50 % ....
    ... zanima me vaše mišljenje???....
    Draga, nije ...ako bi bile u mogućnosti da možete birati... mi smo jedine (i NM) koje biramo! Ne vraća Vlastelić! Ti i TM odlučite. Statistike imaju uključeno i godine života žene i dosadašnje postupke i koliko su stanični embriji i svašta nešto. Ne znam koliko si proučila razliku između 2, 4, 6, 8, 10-staničnog, morule, blastociste? Iako ni tu nema pravila...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam (mlada i naivna) na prvom ET htjela da mi vrate dvije mrvice jer sam zamislila da bi blizance... , a sada nakon 10 postupaka bi i 3 blastociste

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •