diabolica ČEEEEEESTIIIITAAAAAMMMM!!! To je super vijest. Neka nama muških, samo nek je malac živ i zdrav i biti će sve apoteka!
tigrical nasmijala si mi i muža koji je odmah prokomentirao da sam u ovoj godini više noge dizala docentici nego njemu!!! A brižno srce moje!!
Evo ja oživjela, sinoć 38 temp, pa hektolitri ćaja, pa preznojavanje i danas sam ko nova. Kaže muž da sam se pomladila!!!

Sigurno se samo upucava,prasac!

Iako me još boli svaka kost na glavi, prštim pozitivom pa vam malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Barby mi smo imali predavanje od docentice cca 20 min o malformacijama kod ICSI-ja na konzultacijama i onda još 15 minuta predavanja samo meni kod samog transfera (noge u zraku) o rizicima višeplodne trudnoće. Ja mogu samo iznova napisati da za tu ženu nemam riječi, takva je kakva je i gotovo. Moja pitanja su samo bila :"ok, koliko ste vi u vašoj karijeri mpo imali djece rođene sa malformacijama?" i "da li se radi o mentalnoj retardaciji?" Odg.na 1. je bilo nijedno djete, a na 2. ne, već blage fizičke malformacije, 100% rješive kirurškim putem. Naravno da postoji veći rizik, ali on postoji i kod normalne trudnoće, pa i dalje žene rađaju!!! Mi nemamo drugog naćina za postati majke s muškarcima koje volimo i ako je ovo jedini način, mi ga prihvaćamo. I upravo radi te hrabrosti koju svaka od nas ima u sebi dobiti ćemo normalnu, zdravu i prekrasnu dječicu jer se za to svakodnevno svim snagama borimo. I zato netreba brijati i paničariti već napucati ružićaste naočale na nos i samo šibati u nove pobjede!