Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Svima vam hvala na toploj dobrodošlici....
    Trudilice zanima me ako bi bile u mogućnosti da možete birati da li želite da vam vrate 2 ili 3 zametka koliko bi odabrali??
    .... voljela li da ostanem trudna što prije znam da više zametaka povećava tu mogućnost...
    Da li Vlastelić vraća po 3 ili 2 ??
    ... ali bilo bi me frka s 3 bebice jer statistike pokazuju da se iznese takva trudoća i da sve bude OK s bebicama je 50 % ....
    ... zanima me vaše mišljenje???....
    Draga, nije ...ako bi bile u mogućnosti da možete birati... mi smo jedine (i NM) koje biramo! Ne vraća Vlastelić! Ti i TM odlučite. Statistike imaju uključeno i godine života žene i dosadašnje postupke i koliko su stanični embriji i svašta nešto. Ne znam koliko si proučila razliku između 2, 4, 6, 8, 10-staničnog, morule, blastociste? Iako ni tu nema pravila...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam (mlada i naivna) na prvom ET htjela da mi vrate dvije mrvice jer sam zamislila da bi blizance... , a sada nakon 10 postupaka bi i 3 blastociste

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam (mlada i naivna) na prvom ET htjela da mi vrate dvije mrvice jer sam zamislila da bi blizance... , a sada nakon 10 postupaka bi i 3 blastociste
    očito je to i kod mene... ja se već zamišljam nakon 1. IVF sa blizancima ... ne mogu si pomoći

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

očito je to i kod mene... ja se već zamišljam nakon 1. IVF sa blizancima ... ne mogu si pomoći
    Najgore od svega je što će ti svi reći da ste mladi i da imate vremena. Toga sam se ja naslušala po ordinacijama iako imam 31.g i nije mi nimalo svejedno da li će proći 2 ili 6 godina dok ostvarimo T jer u postupcima godina przo prođe, a ako uspiješ u njoj ostvariti 3-4 postupka, to ti je lutrija. Bar se meni tako čini. Neka ti kažu o tome cure koje duže pokušavaju od mene.
    Ja sam imala 2js i vratila sam obje 3.dnp, 8st. I ništa. A već smo ja i mm vidjeli plavokose i plavooke, dečka i curicu. Sad kad se sjetim neznam bi li plakala ili se smijala.
    U svakom slučaju su to stvari koje morate odlučiti do transfera da nebi muku mučila na transferu. Probajte si razraditi sve opcije, pitaj malo iskusnije cure na pp ja sam nova skoro kao ti, pročitaj na netu, ima dosta brošura o med.potpomognutoj oplodnji pa ćete lakše vidjeti u kod smjeru plivati.
    Sa klom.počinješ ako si u kratkom protokolu 3.dan ciklusa i piješ 5 dana. Tako imam i ja. Nadam se da sam ti pomogla bar malo.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

mare 157već sam se i ja naslušala tih priča ..mladi ste.. imate vremena... pa mama ti ima troje djece... i muževa mama troje djece... pa imate ćete i vi troje ..... god. prolaze a bebe nema a kamo li troje

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

mare 157već sam se i ja naslušala tih priča ..mladi ste.. imate vremena... pa mama ti ima troje djece... i muževa mama troje djece... pa imate ćete i vi troje ..... god. prolaze a bebe nema a kamo li troje
    Mogu samo misliti kako izgleda 2 godine truda bez rezultata!!! Mi nismo izdržali ni 7 mjeseci!!! Ali ništa se ti ne brini, na pravom ste putu da ostvarite vašu najveću želju. Glavno oružje neka ti bude strpljenje(s doktorima, sestrama, pravnicima, psiholozima, apotekarkama, susjedima, poznanicima, dobronamjernicima koji te pitaju stalno šta čekate) i ljubav (prema tvom mužu i svima onima koji te razumiju i istinski suosjećaju s vama).
    Hrpa pozitive i ovaj forum-cure na njemu, pomoći će ti u dobrim, ali i u najgorim danima. Tek ste krenuli, a ovo je dugoročna borba. Bar sam si ja tako u glavu stavila. Dala sam nam rok od 3 godine i ako bude prije biti ću presretna, a ako bude duže, mislim da ću završiti kod psihijatra!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu samo misliti kako izgleda 2 godine truda bez rezultata!!! Mi nismo izdržali ni 7 mjeseci!!! Ali ništa se ti ne brini, na pravom ste putu da ostvarite vašu najveću želju. Glavno oružje neka ti bude strpljenje(s doktorima, sestrama, pravnicima, psiholozima, apotekarkama, susjedima, poznanicima, dobronamjernicima koji te pitaju stalno šta čekate) i ljubav (prema tvom mužu i svima onima koji te razumiju i istinski suosjećaju s vama).
    Hrpa pozitive i ovaj forum-cure na njemu, pomoći će ti u dobrim, ali i u najgorim danima. Tek ste krenuli, a ovo je dugoročna borba. Bar sam si ja tako u glavu stavila. Dala sam nam rok od 3 godine i ako bude prije biti ću presretna, a ako bude duže, mislim da ću završiti kod psihijatra!!
    hvala ti puno... skoro si me rasplakala.. napokon netko tko me upotpunosti razumije...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, nije ...ako bi bile u mogućnosti da možete birati... mi smo jedine (i NM) koje biramo! Ne vraća Vlastelić! Ti i TM odlučite. Statistike imaju uključeno i godine života žene i dosadašnje postupke i koliko su stanični embriji i svašta nešto. Ne znam koliko si proučila razliku između 2, 4, 6, 8, 10-staničnog, morule, blastociste? Iako ni tu nema pravila...
    nisam proučila razliku između 2, 4, 6, 8, 10-staničnog, morule, blastociste .. trebala bi malo to proučiti..... a koliko vi izaberete da vam se vrati ????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •