Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma da cure, samo ožežite po tome koliko vas je HSG bolio....ja idem u ponedjeljak ujutro i baš se radujem........
    Popit ću ja jedan konjski ibubrofen prije toga, pa da vidimo da li će bolit....
    Pita me kuma danas, pa ako se bojiš HSG-a kako ćeš se bojat poroda, kad se radi o nečem puno većem....

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo samo za malo ohrabrenja....mene ništa nije bolilo! A znaš šta je najgore? Bila sam toliko razočarana jer su mi jajovodi prohodni da nisam znala više što bi sa sobom. Mojih dvoje kolega je imalo baš taj problem i nakon HSG-a trudnoča u roku od odmah. kolegica sljedeći mjesec, a žena od kolege za tri mjeseca...Ja sam si onda mislila:"Pa to je to!" sad će mi malo pročačkat po jajovodima i za mjesec dana ćemo slavit, ali naravno da je priča imala drukčiji kraj. Eto, htjela sam samo reči da je to prvi i najvažniji korak i da jako puno njima uspije odmah iza HSG-a prirodnim putem, ali te cure vjerojatno ni ne dospiju do foruma niti MPO jer sve ide nekim lakšim putem...

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da cure, samo ožežite po tome koliko vas je HSG bolio....ja idem u ponedjeljak ujutro i baš se radujem........
    Pita me kuma danas, pa ako se bojiš HSG-a kako ćeš se bojat poroda, kad se radi o nečem puno većem....
    ma ako su ti jajovodi prohodni neće te ništa boljeti, ne boj se, ali popij neku tabletu za bolove
    a meni skoči živac kad mi ljudi prodaju te fore - kako ćeš preživjeti porod kad te boli punkcija, HSG i sl. - tako omalovažavaju našu bol da bi uopće došle do poroda!!!!! ma ko šljivi porod - o tome ću razmišljati kad dođe vrijeme - daj bože što prije!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, nije to plašenje, to su činjenice i savjeti kako da ti bude lakše, jer i HSG i punkcija boli, e, sad koliko koga to je individualno...
    Mene je bolio HSG (jajovod prohodan), ali 10 min. nakon više se niti ne sjećam...bol prođe, idemo dalje...
    Držim fige da bude što manje boli! Kiss

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, nije to plašenje, to su činjenice i savjeti kako da ti bude lakše, jer i HSG i punkcija boli, e, sad koliko koga to je individualno...
    Mene je bolio HSG (jajovod prohodan), ali 10 min. nakon više se niti ne sjećam...bol prođe, idemo dalje...
    Držim fige da bude što manje boli! Kiss
    slazem se tigrical,isto je i kod mene bilo...bolilo ne dobrano iako su bili prohodni,samo ajde izdrzi se ne kraje dugo sve skupa mozda sa pripremama i uvodjenjem onih cijevcica,katetera do 15min,meni je nakon toga bila jaka bol jedno 20ak min,onda se digla otisla do sobe i poslije kad asam iza 3h isla doma bila sam ko nova jos me muz vodio na pizzu
    i ja sam se nadala da mozda nakon hsg ostanem trudna ,svi oko mene su me uvjeravali,one sprehe znas ona moja jedna je isto tako,itd,itd.....ali nazalost nis od toga,evo sad je bas godina dana od toga.
    Sumskovoce sretno u ponedjeljak i da te sto manje boli...tjesi se da smo sve tu prosle to i da smo prezivile

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sumskovoce, izdrži u ponedjeljak ....stisni zube. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •