Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2031

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Našoj dragoj Fatki, ako triba, doći ćemo je privezati za krevet ! Ma kakva prašina, ženo, nosiš blizance, lezi i ne mrdaj!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Našoj dragoj Fatki, ako triba, doći ćemo je privezati za krevet ! Ma kakva prašina, ženo, nosiš blizance, lezi i ne mrdaj!
    Slažem se u potpunosti.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Prvi put u zivotu ja sam doma za 01.05. a vrijeme je predivno, bebice miruju u busici, nema krvarenja hvala Bogu, mucnine su se uveliko smanjile. U toku dana ih i nemam, samo malo ujutro kad se probudim mali kratkotrajni nagon na povracanje. Sad mi je najveca briga, kako se neugojiti na ovom strogom mirovanju. Znate za moj problem sa kilazom, tako da se bas zbog tog brinem. Evo sto jedem u toku dana, pa recite ako je puno po vama: dorucak u 07:30: jedno jaje na oko, casa domaceg mlijeka, jedna crna kifla, jedan manji paradajz, malo sira kozijeg (tanka snita), medjuobroci prije rucka: jabuka i dvije narandze, Rucak 13:00h: varivo neko s povrcem i mesom i salata s pola crne kifle jedan tanjir, medjuobroci prije vecere: jagode, jabuka, narandza, ponekad i banana, Vecera 18:00h: ono sto je ostalo od rucka, salata, casa mlijeka i malo sira, vecernji obrok prije 21:00h, neka vocka, uglavnom jabuka i narandza. U toku dana pijem Milford caj od naranze bez secera (omjer: jedna vrecica na litar vode) umjesto vode i pola litra donata mg. Nekad uz ovo sve pojedem i ponesto slatko, ali ne svaki dan.

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

vraćam se produljenog vikenda i pomalo čitam,
    tužnicama Gargamelice, Olga, Ivica, , cure žao mi je
    Roze draga, čujemo se ovih dana, tako sam sretna što je sve uredu, za tebe Ginger i vaše mirakul bebice ,
    malo off topic a
    Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    , jedan manji paradajz, .
    , fato draga sve je uredu s tvojom ishranom, (malo sam fanatik što se tiče hrane i kod mene prolazi samo organska prizvodnja a moje omiljene shoping destinacije su dućani bio bio ponekad Dm pa znam što pričam) ali ovaj paradajz , molim te nemoj više jesti to ti je sve samo ne paradajz( vjeruj mi jedino ako nije iz bio vrta a za to je malo prerano znam jer imam takav vrt), a mišljenje da jaja nisu dobra je već zastarjelo u žumanjku ti je prijeko potrebno željezo, jaje je namirnica iznimne biološke vrijednosti i hranjivosti i ne treba ga se odricati,
    idem čitati dalje u nadi da nism pretjerala o hrani....

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Plizzz curke otvoreno recite trebam li sta reducirati dodatno? Znam da je off topic, ali ja fakat ne znam se ponasat i pisat na onom trudnickom pdf-u. Pliz shvatite me, ja se ne mogu odavde odlijepit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •