Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2031

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Giga, sretno !

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Giga, sretno !
    X
    Draga kada vidim tvoj potpis držim ti fige do neba da ovaj put bude pun pogodak i da nam držiš malog bebača u rukama ubrzo. Pusica ogromna za tebe.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi smo danas bili na kontroli trudni smo 13+4 dana, bebica lijepo napreduje velika je bila danas (mjerena od tjemena do trtice) 6,70 cm i opet je danas bila jako živahna kaže dr prava živahna bebica.
    Hematom se smanjio sa 6,4 cm na 3 cm visine i dr kaže da će on još malo i biti prošlost i samo jedna ružna epizoda iza mene (epizoda od koje sam preko noći posijedila).

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo danas bili na kontroli trudni smo 13+4 dana, bebica lijepo napreduje velika je bila danas (mjerena od tjemena do trtice) 6,70 cm i opet je danas bila jako živahna kaže dr prava živahna bebica.
    Hematom se smanjio sa 6,4 cm na 3 cm visine i dr kaže da će on još malo i biti prošlost i samo jedna ružna epizoda iza mene (epizoda od koje sam preko noći posijedila).

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    Draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do naba da konačno bezbrižno uživaš u T.
    Pusa

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Bebel ogromna za tebe i plizzzzzz ne o izlaznim varijantama ja sam uvjerena da ćeš ti uskoro biti jedna divna prekrasna MAMA malom mirisnom smotuljku.
    Sandric naravno da ćeš bizi uskoro sretna trudnica.
    ginger pusica velika za tebe
    svim curama hvala na lijepim riječima vi ste moje najdraže a tužnicama ogroman cure nedajte vjerujte samo u pozitivan ishod sve ćete vi biti trudnice i mamice, samo hrabro naprijed.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •