draga fato, moja kolegica (prirodna trudnoca) je prva 2 mjeseca imala redovite menge...mirovati znaci lezati i ici samo na wc dok krvarenje ne prestane pa najbolje doktore poslusati
draga fato, moja kolegica (prirodna trudnoca) je prva 2 mjeseca imala redovite menge...mirovati znaci lezati i ici samo na wc dok krvarenje ne prestane pa najbolje doktore poslusati
Fatamorgana samo gustaj to su svima nama zeljeni kg trudnoće![]()
Našoj dragoj Fatki, ako triba, doći ćemo je privezati za krevet! Ma kakva prašina, ženo, nosiš blizance, lezi i ne mrdaj!
Goa, Rozi ma ljubi Vas seka!!!! Evo mene u horizontali, a mm "raspalio" elektricni rostilj na balkonu da mi docara ugodjaj prvomajskog praznovanja
Prvi put u zivotu ja sam doma za 01.05. a vrijeme je predivno, bebice miruju u busici, nema krvarenja hvala Bogu, mucnine su se uveliko smanjile. U toku dana ih i nemam, samo malo ujutro kad se probudim mali kratkotrajni nagon na povracanje. Sad mi je najveca briga, kako se neugojiti na ovom strogom mirovanju. Znate za moj problem sa kilazom, tako da se bas zbog tog brinem. Evo sto jedem u toku dana, pa recite ako je puno po vama: dorucak u 07:30: jedno jaje na oko, casa domaceg mlijeka, jedna crna kifla, jedan manji paradajz, malo sira kozijeg (tanka snita), medjuobroci prije rucka: jabuka i dvije narandze, Rucak 13:00h: varivo neko s povrcem i mesom i salata s pola crne kifle jedan tanjir, medjuobroci prije vecere: jagode, jabuka, narandza, ponekad i banana, Vecera 18:00h: ono sto je ostalo od rucka, salata, casa mlijeka i malo sira, vecernji obrok prije 21:00h, neka vocka, uglavnom jabuka i narandza. U toku dana pijem Milford caj od naranze bez secera (omjer: jedna vrecica na litar vode) umjesto vode i pola litra donata mg. Nekad uz ovo sve pojedem i ponesto slatko, ali ne svaki dan.
Plizzz curke otvoreno recite trebam li sta reducirati dodatno? Znam da je off topic, ali ja fakat ne znam se ponasat i pisat na onom trudnickom pdf-u. Pliz shvatite me, ja se ne mogu odavde odlijepit.
fatamorgana vodiš me za jedan tjedan, jedan dan i jednog bebača viška i neka ti draga moja sve to sretno ide do kraja. Čuvaj![]()
Hvala Mimek, i ja tebi zelim urednu trudnocu ida sretno i fino rodis bracu ili seku svojoj velikoj bebici![]()
Fato, na tvom mjestu bi izbacila ono jaje na oko ujutro. Ma barem ne svaki dan, 1x tjedno jaje na oko ti je i više nego dovoljno. Ne treba pretjerivati s jajima. "Svako jutro jedno jaje" je odavno dokazano da radi štetu organizmu. A navečer pod "ono što je ostalo od ručka" bi ja izbacila. Pojedi jogurt, neku voćku.. ili šnitu kruha s malo sira. Jako je važno ne jesti navečer. A inače,za čaj, donat i salatu!
AuroraBlu, jutros jajce nije bilo na meniju, jutros je vaga pokazala 300 grama manje, a i jucer ujutro. Jako sam sretna jer ne idem s kilazom gore iako lezim non stop. Hvala vam na savjetima. od sad samo dva jutra sedmicno cu jesti jaje. Pusa
... a to dok ne predjem na jedno, moram se postepeno skidat s jaja, jer ih svaki dan jedem. Jako volim jaja, proteini su, a i moje masnoce u krvi su idealne, pa rekoh, zasto ne jajce, ali ipak, u pravu si za previse jaja.
Eh vrijeme je da posaljem malo vibrica za sta god kome treba
vinalina, Kadauna, rozalija, GIZMOS, ina33, Mali Mimi, kata1, Snekica, Blekonja, dani82, nina1, sara38, sandric, Marnie, tigrical, mare41, sali, Francesca, sbonetic, loks, aleksandraj, arnea76 i Sela od srca vam hvala na lijepim željama!
Jučer (15.dnt) beta je 914. Za 14 dana 1. UZV. Nadamo se da će sve biti u redu.
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vam šaljem za brzi uspjeh, lijepe bete i školske trudnoće svima kojima treba!
Od srca čestitam našim novim trudnicama Karli i Korny, uživajte cure i mazite svoje bušice!
Tužnicama šaljem veliki toplii želim da što prije dočekaju svoje bebice.
I ja sam tužnica, 12. dnt u IVFu u prirodnom ciklusu test pokazao veliki minus...
Svima želim puno sreće i šaljem puno brica za sve što vam treba
Karla 1980, super beta! ...I naravno da će biti sve u najboljem redu!
Pato, žao mi je!
Od moje punkcije opet ništa, folikul je bio prazan... više sreće drugi put!
Mislim da ćemo malo na g.o. od raznih doktora, širenja nogu, bockanja (makar to bila samo štoperica), sve do 09. mjeseca.
Naravno, ako me nešto ne pukne, pa kažem opet "još samo jedan put"...
Kiss svima
Posljednje uređivanje od Snekica : 02.05.2010. at 17:33
Snekice, jako mi je žao.
znam kako to boli jer i ja imam problema s praznim folikulima...
Pato i Snekica žao mi je cure... držite mi se
Svim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Karla 1980 čestitam od srca
Pato ,snekice zao mi je ,ja idem sutra vadit betu ali sam bez nade jer me dva dana boli kao da ću ovaj tren dobit vjesticu![]()
Pato i Snekica žao mi je!
gargamelica to je dobar znak, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu!
karla1980, čestitke na trudnoći!
snekica, pato, držite se i hrabo naprijed!
tiki_a,~~~~~~~~~~~~~~~~~go, go, go!
gargamelice,~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu!
Cure, hvala vam! Bez vas bi mi bilo grozno, jer kako se osjećamo kad se nešto izjalovi znaju samo oni koji su u tome! A svi ostali kažu "joj, znam kako ti je!". Vraga oni znaju! Zato još jednom hvala vam što ste tu!
A da ne stvaram negativnu vibru VOLIM VAS SVE!!!
I da svima vama (nama) konačno krene na bolje!
Trudnice, mazite, pazite isvoje bebice!
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
[color=red3. mj.2010 [/COLOR]
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
[color=red4. mj.2010 [/COLOR]
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
anđeo sa neba – 04.05
Gargamelica – 03.05
Tigrical – 08.05
Iberc – 07.05
ivica_k – 04.05
Cranky – 09.05
venera21 – 30.04
Marnie – 08.05
diana – 06.05
ivkica28 – 03.05
hello kitty – 11.05
Sela - 12.05
Čekalice (F)ET
Vojvođanka
BOZZ
Čekalice punkcije
Bea – 02.05
tiki_a – 04.05
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
ia30
Zuzu
micek
Šiškica
Sbonetic
Nena3beba
kinki
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
reny123
kiara79
Venera3
Beba.2
dani82
Šmrkalice i ostale supresije
Mimimuc
On-GO
sandric
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetne leptirice
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, skandy, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, Dim, Capka, , mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, Čupko1, pimbli, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, Klara, nokia, Ici, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, osijek, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, amellee, nina1, gupi51, sivka, mare41, betty, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, issa11, sara38, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, duba13, Iva 2009, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, tihic, nataša, Kikla123, vesnare, Miki76, taca70, marta7, zlatica, crvenkapica77, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, lastavica1979, Gizmos, Ogla, Missixty, Snekica, Tlatincica, AnaK, n&a, Snow.ml, barbyRI, m arta
Cure drage pozdravlajm vas, sutra cu biti bluz vama..dolazim u lijepu vasu![]()
Snekice i Pato -
Karla 1980 -![]()
Svima~~~~~~~~~~~~~
.. ja se nadam da će još jedan biolog u Vinogradskoj ipak počet s radom od 10.5. kako bih ipak mogla na još jedan postupak prije lipnja... baš sam down zbog toga.... naime nema nam biologa i to baš u vrijeme kada bi trebala ići na punkciju i ET..
potpisujem ivica_k i dodajem za nju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Blekonja : 03.05.2010. at 13:43
fato čuvaj nam se i miruj, a ja bi s obzirom da moraš ležati isto malčice smanjila unos hrane!!! nadam se da se ne ljutiš, to je samo moje mišljenje
![]()
fato dobar ti je jelovnik imaš puno voća i povrća što je važno da ti se metabolizam ne uspava dok miruješ, možda bi i ja na tvom mjestu skresala večeru a za doručak čula sam da masnoće upravo treba jesti ujutro jer se onda tijekom dana to bolje razgradi iako ih ni ja baš ne jedem jer mi ne ide, ali po tome ne znam zašto ne bi pojela to 1 jaje? Nisam stručnjak ali pokušavam se i ja hraniti zdravo jer mi se isto kilogrami lako skupljaju ako ne pripazim.
Karla beta je super
Svima čekalicama puno~~~~~~~~~~~~~za dalje
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 03.05.2010. at 13:49
danima sam bila bez neta i sad mi teško poloviti sve
Pato, Snekica žao mi je
karla čestitam!
fato drži se i lezi pobogu ženo!
na wc i to je to
što se tiče hrane, što više voća i povrća
ja sam stalno gladna i jedem stalno nešto
obroke nemoj preskakati nikako, nije ni to dobro, radije pazi što papaš
meni bude jako loše ako preskočim obrok, a u trudnoći nikako ne smiješ gladovati
više manjih obroka je puno bolje nego manje obilnih
imaš one jelovnike od 1800-2000 kalorija pa si probaj nešto tu iskombinirati
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
beta 0,00
Mi smo danas bili na kontroli trudni smo 13+4 dana, bebica lijepo napreduje velika je bila danas (mjerena od tjemena do trtice) 6,70 cm i opet je danas bila jako živahna kaže dr prava živahna bebica.
Hematom se smanjio sa 6,4 cm na 3 cm visine i dr kaže da će on još malo i biti prošlost i samo jedna ružna epizoda iza mene (epizoda od koje sam preko noći posijedila).
I moja beta 1.20
11dpt ako se broji dan transfera ,ipak je premala ,gotovo je
ivkice znam kako ti je![]()