Prvi put u zivotu ja sam doma za 01.05. a vrijeme je predivno, bebice miruju u busici, nema krvarenja hvala Bogu, mucnine su se uveliko smanjile. U toku dana ih i nemam, samo malo ujutro kad se probudim mali kratkotrajni nagon na povracanje. Sad mi je najveca briga, kako se neugojiti na ovom strogom mirovanju. Znate za moj problem sa kilazom, tako da se bas zbog tog brinem. Evo sto jedem u toku dana, pa recite ako je puno po vama: dorucak u 07:30: jedno jaje na oko, casa domaceg mlijeka, jedna crna kifla, jedan manji paradajz, malo sira kozijeg (tanka snita), medjuobroci prije rucka: jabuka i dvije narandze, Rucak 13:00h: varivo neko s povrcem i mesom i salata s pola crne kifle jedan tanjir, medjuobroci prije vecere: jagode, jabuka, narandza, ponekad i banana, Vecera 18:00h: ono sto je ostalo od rucka, salata, casa mlijeka i malo sira, vecernji obrok prije 21:00h, neka vocka, uglavnom jabuka i narandza. U toku dana pijem Milford caj od naranze bez secera (omjer: jedna vrecica na litar vode) umjesto vode i pola litra donata mg. Nekad uz ovo sve pojedem i ponesto slatko, ali ne svaki dan.