Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Iberc,Marnie,Tigrical ....žao mi je cure.

Ja sam se potajno i za sebe nadala da će se sreća nama osmjehnuti ali tako pakleno boli spoznaja da niti ovaj 10.put nas sreća nije htjela....Ne znam kako da se čovijek navikne na ovu bol,uvijek boli isto makar se pripremam i na neuspjeh.Cure držimo se,moraju se jednom i nama okrenuti karte na pozitivu
    Posljednje uređivanje od mala garava : 07.05.2010. at 14:35

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mala garava prvotno napisa Vidi poruku
    Iberc,Marnie,Tigrical ....žao mi je cure.

Ja sam se potajno i za sebe nadala da će se sreća nama osmjehnuti ali tako pakleno boli spoznaja da niti ovaj 10.put nas sreća nije htjela....Ne znam kako da se čovijek navikne na ovu bol,uvijek boli isto makar se pripremam i na neuspjeh.Cure držimo se,moraju se jednom i nama okrenuti karte na pozitivu
    Iberc i Marnie jako mi je zao...

mala garava ti si priblizno kada i ja bila kod dr. Resa prosle jeseni... Tada znam da si imala i smrzlice. Zar vam ni FET nije donio srecu... Da li si nakon toga ponovo isla kod dr. R.? Kako je prosla ta zadnja stimulacija? Koja je vasa dijagnoza, da li bar na stimulaciju reagiras dobro i dobijete li kvalitetne embrije? Nadam se da su barem godine na tvojoj strani i da ce vec iduci put tako tebe, kao i sve nas krenuti karta...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

žao mi je cure što vam nije uspjelo... meni se danas prvi put u životu pojavila beta iako je jako mala i bojim se da to neće dobro završiti, ali ipak... beta je tu!!!!! danas mi je 11 dpt (vračen 1 zametak star 3 dana), a beta samo 19!!! Bojim se da je to jako malo!!! Zna li koja za takav slučaj, a da je na kraju ipak dobro završilo???

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Iberc i Marnie jako mi je zao...

mala garava ti si priblizno kada i ja bila kod dr. Resa prosle jeseni... Tada znam da si imala i smrzlice. Zar vam ni FET nije donio srecu... Da li si nakon toga ponovo isla kod dr. R.? Kako je prosla ta zadnja stimulacija? Koja je vasa dijagnoza, da li bar na stimulaciju reagiras dobro i dobijete li kvalitetne embrije? Nadam se da su barem godine na tvojoj strani i da ce vec iduci put tako tebe, kao i sve nas krenuti karta...
    Da,istina je da smo imali i smrzliće i to blastociste,ali ništa na žalost. Pa ne znam više ni za godine (33) koliko idu u prilog.Kod mene je sve ok ali zbog MM trebamo ICSI ali zašto ne dolazi do implatacije?! To me izjeda! Sada smo bili u KBC Ljubljana,ne kod Reša ,zato što imaju IMSI metodu tamo i nadali se čudu.Vratili su mi 2 super blastociste i jednu morulu,ali nažalost opet ništa. Lagano se počinjem pitati što i kako dalje pošto sam obišla već skoro sve klinike.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •