Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2260

Tema: Pomoć hitno-ticino masa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam radila s coolinarike:

http://www.coolinarika.com/recept/tr...ladni-truffles

Jako, jako dobro! Ali zaista bolesno skupo.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Magg, možda malo kasnim sa odgovorom ali pretpostavljam da si ovo tražila http://www.facebook.com/album.php?ai...54c2f9723fe2be
    a žice imaš za kupiti u dori
    http://www.dora-usluge.hr/dora/index...&group=1&cat=3
    ja sam radila sa žicama ali moram priznati da nisam baš oduševljena sa tom metodom da se figurice učvrste sa žicom jer sam se uvijek bojala da će je netko progutati iako sam uvijek pažljivo vadila figurice da ne bi ostala žica u torti, ako misliš raditi figurice na onim dugim žicama kao iz albuma od Biljane onda je to druga stvar

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Žica se može kupiti u hobby trgovinama, ova cvjećarska nije baš zgodna jer je u boji i ako se ne varam presvučena nekim materijalom. Ja sam koristila ovu iz hobby dućana i dosta je čvrsta ali kao što indira kaže koristiti ju samo za ukras, nikako u figuricama samim

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Indira hvala na odgovoru

Citiraj Mama Natasa prvotno napisa Vidi poruku
    Žica se može kupiti u hobby trgovinama, ova cvjećarska nije baš zgodna jer je u boji i ako se ne varam presvučena nekim materijalom. Ja sam koristila ovu iz hobby dućana i dosta je čvrsta ali kao što indira kaže koristiti ju samo za ukras, nikako u figuricama samim
    E ovdje cu pogledati... Ko sto sam napisala sam uzicala par zica iz cvijecarne i bilo je ok.. nisu previse cvrste pa sam balone morala smanjiti i sto tanje napraviti... ali za 1. put je bilo dobro, ja zadovoljna... ali ipak bi trebala malo jace zice mislim... hvala na linku, tamo cu pogledati..

Tortu sam napravila, festa je bila u proslo nedelju.. Super mi je ispala iako nije bila bas ravna.. Trebala sam ju stavit na neku limenku kao u onom youtube videu gdje se vidi kako se stavlja preklop, ja sam na stolu radila pa nisam mogla izravnat posteno.. ali dobro je ipak bilo... uglavnom su bili svi odusevljeni, moj veliki je odmah ukrao par kuglica i pojeo a bebaci su samo gledali velikim okicama, ipak su jos premali da bi sta skontali :D

za ovu nedelju pecem sljedecu, ostalo mi jos od svih boja pa cu nesto iskemijat ali ovaj put ne na dva kata, nego obicnu cetvrtastu...
    i planiram krsnu za kumu haha sad kad sam u stosu...

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam radila s coolinarike:

http://www.coolinarika.com/recept/tr...ladni-truffles

Jako, jako dobro! Ali zaista bolesno skupo.
    Gdje kupuješ slatko vrhnje?
    Ja ne mogu nigdje naći veće pakiranje od 200 ml i cijena je oko 6-8 kn. To mi je previše. Samo čokoladu sam platila cca 50 kn. Nisam imala niti ekstrakte doma pa sam morala i to kupiti. Preeeskupo!
    Sad mi svi sastojci stoje doma i čekaju rođendan. Ako mi ne uspije..... uh.....
    Koliki si protvan koristila? Ja imam okrugli 23 cm, ali koristila bih četvrtasti. Biskvit bih rezala na dva dijela. Šta misliš o tome? U receptu s Rodine stranice piše da su rezali na 3 dijela za okrugli protvan 25 cm. Meni treba nešto veća torta, a pokušavam ne povećavati sastojke jer sam i ove skupo platila.

Gdje kupujete sastojke za ticino? Ja sam kupila fruktozu za cca 25-30 kn, a poslije čujem da u dm-u ima za ispod 20 kn. Vidjela sam prehrambene boje hrv proizvođač u Metrou cca 15-16 kn. Ja sam kupila neke njemačke u Merkatoru za cca 25 kn. Baš sam ljuta. Zaletila sam se i potrošila puuuno više novca nego što sam trebala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •