Citiraj venera3 prvotno napisa Vidi poruku
Draga Marti78 svaka čast znači bila si u Plitvicama ,ma moram priznati da si pravi borac.A daj Bože da nam to sve krene kako je najbolje i da bar netko poslije nas bude imao više sreće i manje troškova i svega što ide s tim odlaskom u inozemstvo. Ne znam sama možda bih i sama trebala prikupiti sve te papiriće i predati....mada mislim da to neće ići. Je prof.Vrčić je super,dobar je stručnjak i ok je osoba,mada je stalno pretpan i u gužvi.Draga Marti kontaktirala sam PFC ovako mailom i molila ako je moguće da uđem u postupak tijekom sedmog mjeseca jer sam tad na go, zgodnije mi je ,a i izbjet ću sva ta silna pitanja i barem se malo poštedjeti od nepotrebnih komentara i obrazlaganja zašto i kako.Nadam se da me razumiješ! Gđa Mirna mi je rekla da će me tako planirati pa se nadam da će tako i biti.Eto draga moja ostaje onda samo nada i želja da dragi Bog nas podrži u svemu ovom i podari nam kako je najbolje!Ti planiraš sad krajem šestog mjeseca ili sam krivo shvatila?
Čuvaj se,
Pozdrav ti....
Draga Venera, sve ok. U potpunosti te razumijem. I ja sam u komi kad moram izbivati s posla u muljati jer ne želim da moj šef to sazna,ali jednostavno ne želim čekati. Idem za mjesec dana. Čekam mengu i onda krećem sa terapijom i 12 dan ciklusa se javljam u Pronatal.
Ja ti radim za jednu farmaceutsku firmu tako da sam zbog toga bila u Plitvicama.
Drago mi je da smo svi zajedno u toj našoj borbi i moram priznati da čim uzmognem odlazim na forum Pozdrav svima!