mujica, i ja mislim da su to izuzeci, ovi sa zacrtanim planovima. ja svakako nisam bila od tih. i bila sam totalno bez motivacije, jedina motivacija mi je iskreno bila ježenje na smrknutu maminu facu nakon informacija- ovo govorim za srednju, u osnovnoj sam imala 5.0 pa se to očekivalo od mene i u gimnaziji. a ja započela s trojkama i dvojkama. iz jednog jedinog razloga - nije mi se dalo učiti, sad kad gledam, naravno da nisam imala radne navike jer mi u osnovnoj školi apsolutno nije trebalo učenje. do osmog razreda valjda nisam doma pol sata sve zajedno učila. poslije je to došlo na svoje.
i baš malo razmišljam o tvom problemu, i stavljam se u tvoju situaciju i nekako ipak mislim da nema šanse da bih djecu upisala u privatnu gimnaziju.![]()

- ovo govorim za srednju, u osnovnoj sam imala 5.0 pa se to očekivalo od mene i u gimnaziji. a ja započela s trojkama i dvojkama. iz jednog jedinog razloga - nije mi se dalo učiti, sad kad gledam, naravno da nisam imala radne navike jer mi u osnovnoj školi apsolutno nije trebalo učenje. do osmog razreda valjda nisam doma pol sata sve zajedno učila. poslije je to došlo na svoje.
Odgovori s citatom